فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تنش شوری و زمان برداشت بر ویژگیهای مورفولوژیک، فیزیولوژیک، ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه مورد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تنش شوری و زمان برداشت بر ویژگیهای مورفولوژیک، فیزیولوژیک، ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه مورد صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تنش شوری و زمان برداشت بر ویژگیهای مورفولوژیک، فیزیولوژیک، ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه مورد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر تنش شوری و زمان برداشت بر خصوصیات مورفولوژیک، فیزیولوژیک، فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه مورد
۱-۳ تأثیر زمان برداشت و ترکیبات مؤثره گیاهان دارویی ۴
۱-۴ گیاه شناسی مورد ۵
۱-۴-۱ خصوصیات تیره میرتاسه ۵
۱-۵ جنس های مهم تیره مورد در ایران ۶
۱-۶ اختصاصات زایشی و رویشی ۷
۱-۷ نیاز اکولوژی ۷
۱-۸کاشت و پرورش مورد ۸
۱-۹ خواص دارویی گیاه مورد ۸
۱-۱۰ اندام دارویی مورد ۹
۱-۱۱کاربرد و اهمیت اقتصادی ۹
۱-۱۲ فیتوشیمی اسانس مورد ۹
۱-۱۳ آنتی اکسیدان ها ۹
۱-۱۴ طبقه بندی آنتی اکسیدان ها ۱۰
۱-۱۵ آنتیاکسیدانهای موجود در غذا ۱۱
۱-۱۶ اندازهگیری فعالیت آنتی اکسیدانی ۱۲
۱-۱۷ سنجش میزان پاکسازی آلفا، آلفا دی فنیل بتا پکریل هیدرازیل ۱۲
۱-۱۸ آزمون قدرت احیاءکنندگی آهن ۱۲
۱-۱۹ روش بی رنگ شدن بتا کاروتن ۱۳
۱-۲۰ ترکیبات فنولیک ۱۳
۱-۲۱ فلاونوئیدها ۱۴
۱-۲۲ استخراج ترکیبات فنولیک ۱۵
۱-۲۳ آشنایی با کروماتوگرافی گازی(GC) 16
۱-۲۴ عوامل موثر بر ترکیبات ثانویه گیاهان دارویی ۱۶
۱-۲۵ بررسی زمان برداشت ۱۷
۱-۲۶ شوری ۱۷
۱-۲۷ اثرات شوری بر گیاهان ۱۸
۱-۲۸ راههای محدود شدن رشد گیاه در اثر تنش شوری ۱۸
۱-۲۹ اثرات شوری بر رشد رویشی گیاهان ۱۹
۱-۳۰ اثرات شوری بر گل دهی و تشکیل بذر و عملکرد گیاهان ۲۰
۱-۳۱ اثرات شوری بر فرآیندهای متابولیک ۲۰
۱-۳۲ بررسی منابع ۲۱
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 