فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تنش شوری و زمان برداشت بر ویژگی‌های مورفولوژیک، فیزیولوژیک، ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه مورد


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تنش شوری و زمان برداشت بر ویژگی‌های مورفولوژیک، فیزیولوژیک، ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه مورد صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تنش شوری و زمان برداشت بر ویژگی‌های مورفولوژیک، فیزیولوژیک، ترکیبات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه مورد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر تنش شوری و زمان برداشت بر خصوصیات مورفولوژیک، فیزیولوژیک، فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه مورد

۱-۳ تأثیر زمان برداشت و ترکیبات مؤثره گیاهان دارویی ۴

۱-۴ گیاه شناسی مورد ۵

۱-۴-۱ خصوصیات تیره میرتاسه ۵

۱-۵ جنس های مهم تیره مورد در ایران ۶

۱-۶ اختصاصات زایشی و رویشی ۷

۱-۷ نیاز اکولوژی ۷

۱-۸کاشت و پرورش مورد ۸

۱-۹ خواص دارویی گیاه مورد ۸

۱-۱۰ اندام دارویی مورد ۹

۱-۱۱کاربرد و اهمیت اقتصادی ۹

۱-۱۲ فیتوشیمی اسانس مورد ۹

۱-۱۳ آنتی اکسیدان ها ۹

۱-۱۴  طبقه بندی آنتی اکسیدان ها ۱۰

۱-۱۵ آنتی­اکسیدانهای موجود در غذا ۱۱

۱-۱۶ اندازه­گیری فعالیت آنتی اکسیدانی ۱۲

۱-۱۷ سنجش میزان پاکسازی آلفا، آلفا دی فنیل بتا پکریل هیدرازیل ۱۲

۱-۱۸ آزمون قدرت  احیاءکنندگی آهن ۱۲

۱-۱۹ روش بی رنگ شدن بتا کاروتن ۱۳

۱-۲۰ ترکیبات فنولیک ۱۳

۱-۲۱ فلاونوئیدها ۱۴

۱-۲۲ استخراج ترکیبات فنولیک ۱۵

۱-۲۳ آشنایی با کروماتوگرافی گازی(GC) 16

۱-۲۴ عوامل موثر بر ترکیبات ثانویه گیاهان دارویی ۱۶

۱-۲۵ بررسی زمان برداشت ۱۷

۱-۲۶ شوری ۱۷

۱-۲۷ اثرات شوری بر گیاهان ۱۸

۱-۲۸ راههای محدود شدن رشد گیاه در اثر تنش شوری ۱۸

۱-۲۹ اثرات شوری بر رشد رویشی گیاهان ۱۹

۱-۳۰ اثرات شوری بر گل دهی و تشکیل بذر و عملکرد گیاهان ۲۰

۱-۳۱ اثرات شوری بر فرآیندهای متابولیک ۲۰

۱-۳۲ بررسی منابع ۲۱

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.