فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تاریخ کاشت و کشت مخلوط ذرت و ماش بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه ماش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تاریخ کاشت و کشت مخلوط ذرت و ماش بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه ماش صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تاریخ کاشت و کشت مخلوط ذرت و ماش بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه ماش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر تاریخ کاشت و کشت مخلوط ذرت و ماش بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش
فصل دوم: مروری بر تحقیقات انجام شده ۶
۲-۱- اهمیت ذرت ۶
۲-۲- سطح زیر کشت و تولید ذرت ۶
۲-۳- اجزای عملکرد دانه ۷
۲-۴- اهمیت حبوبات و ماش ۷
۲-۵-گیاهشناسی ماش ۹
۲-۶-تاریخ کاشت ۹
۲-۶-۱-تاثیر تاریخ کاشت بر تعداد غلاف در بوته ۱۰
۲-۶-۲- تاثیر تاریخ کاشت بر تعداد دانه در غلاف ۱۱
۲-۶-۳- تاثیر تاریخ کاشت بر وزن صد دانه ۱۲
۲-۶-۴- تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد بیولوژیک ۱۳
۲-۶-۵- تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه ۱۴
۲-۶-۶- تاثیر تاریخ کاشت بر شاخص برداشت ۱۵
۲-۷-کشت مخلوط ۱۶
۲-۷–۱- مزایای کشت مخلوط ۱۷
۲-۷–۱-۱- استفاده بهینه از منابع ۱۷
۲-۷–۱-۲- افزایش عملکرد ۱۸
۲-۷–۱-۳- حفاظت خاک و کنترل فرسایش ۱۸
۲-۷-۱-۴- حفظ حاصلخیزی خاک ۱۸
۲-۷-۱-۵- استفاده کارآمد از آب ۱۹
۲-۷-۱-۶- کنترل آفات و پاتوژنها ۱۹
۲-۷-۱-۷- کنترل علفهای هرز در کشت مخلوط ۲۰
۲-۷-۱-۸- پایداری تولید و کاهش ریسک تولید ۲۰
۲-۷-۱-۹- حفاظت فیزیکی ۲۱
۲-۷-۱-۱۰- توزیع بهتر کارگر در طول فصل کار ۲۱
۲-۷-۱-۱۱- افزایش کیفیت محصول ۲۱
۲-۷-۱-۱۲- حفاظت از سرما و باد ۲۱
۲-۷-۱-۱۳- باقیگذاردن بقایای گیاهی بیشتر در خاک ۲۲
۲-۷-۱-۱۴- حفاظت از محیط زیست ۲۲
۲-۷-۱-۱۵- کنترل علفهای هرز ۲۲
۲-۷-۲- معایب کشتهای مخلوط ۲۳
۲-۷-۲-۱- رقابت بینگونهای ۲۳
۲-۷-۲-۲- محدودیت کاربرد ماشینآلات کشاورزی ۲۳
۲-۷-۲-۳- متفاوت بودن نیاز غذایی و مبارزه با آفات و عوامل بیماریزا در کشت مخلوط ۲۴
۲-۷-۲-۴- مدیریت مزرعه ۲۴
۲-۷-۲-۵- اثرات سوء و زیانآور ترشحات ریشهای ۲۴
۲-۷-۳- عوامل مؤثر در عملکرد کشت مخلوط ۲۴
۲-۷-۳-۱- تراکم ۲۴
۲-۷-۳-۲- آرایش مکانی گیاهان ۲۵
۲-۷-۳-۳- ویژگیهای گیاهی ۲۵
۲-۷-۳-۴- تنشهای ناشی از شرایط دشوار محیطی ۲۶
۲-۷-۴- عوامل مؤثر در کشت مخلوط ۲۶
۲-۷-۴-۱- انتخاب گیاهان همراه ۲۶
۲-۷-۵- نحوه تشکیل کشت مخلوط ۲۸
۲-۷-۶- روشهای ارزیابی کشت مخلوط ۲۸
۲-۷-۶-۱- نسبت برابری زمین (LER) 29
۲-۷-۶-۲- محصول نسبی کل (RYT) 29
۲-۷-۶-۳- افزایش یا کاهش عملکرد واقعی (AYT) 30
۲-۷-۶-۴- سودمندی کشت مخلوط (IA) 30
۲-۷-۸-کشت مخلوط ذرّت ۳۱
۲-۷-۹- بررسی کشت مخلوط ذرت و سایر گیاهان ۳۴
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 