فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر افزودن هیدروکلوئیدها بر ویژگیهای کیفی و پایداری برگر گیاهی در طول دوره ماندگاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر افزودن هیدروکلوئیدها بر ویژگیهای کیفی و پایداری برگر گیاهی در طول دوره ماندگاری صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر افزودن هیدروکلوئیدها بر ویژگیهای کیفی و پایداری برگر گیاهی در طول دوره ماندگاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر افزودن هیدروکلوئیدها بر ویژگی های کیفی برگر گیاهی طی ماندگاری
فصل دوم : بررسی منابع. ۵
۲-۱- فراورده های گوشتی.. ۵
۲-۱-۱- برگر.. ۶
۲-۱-۱-۱- تعریف.. ۶
۲-۱-۱- ۲- دسته بندی.. ۶
۲-۲- مواد اولیه برگر سبزیجات.. ۸
۲-۲-۱- سویا.. ۸
۲-۲- ۱-۱- ترکیبات شیمیایی.. ۸
۲-۲-۱-۲- پروتئین های حیوانی در مقایسه با پروتئین های گیاهی.. ۱۰
۲-۲- ۱-۳- تفاوت سویا با سایر پروتئین های حیوانی.. ۱۱
۲-۲- ۱-۴- فواید تغذیه ای سویا.. ۱۲
۲-۲- ۱-۵- خواص تابعی محصولات پروتئینی سویا.. ۱۳
۲-۲- ۱-۶- موارد مصرف پروتئین سویا در فراورده های گوشتی کم چرب.. ۱۵
۲-۲-۲- نمک طعام.. ۱۸
۲-۲-۳- آب.. ۱۹
۲-۲-۴- سایر نمک ها و ادویه ها.. ۱۹
۲-۲-۵- پرکننده ها.. ۲۰
۲-۲-۶- شیرین کننده ها.. ۲۱
۲-۳- هیدروکلوئیدها.. ۲۱
۲-۳-۱- آلژینات.. ۲۳
۲-۳-۲- کاراگینان.. ۲۶
۲-۴- روش تولید برگر سبزیجات.. ۳۱
۲-۵- ویژگی های کیفی برگر.. ۳۳
۲-۵-۱- بافت.. ۳۳
۲-۵-۲- رنگ.. ۳۳
۲-۵-۱- ویژگی های حسی.. ۳۴
..
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 