فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر افزودن هیدروکلوئیدها بر ویژگی‌های کیفی و پایداری برگر گیاهی در طول دوره ماندگاری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر افزودن هیدروکلوئیدها بر ویژگی‌های کیفی و پایداری برگر گیاهی در طول دوره ماندگاری صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر افزودن هیدروکلوئیدها بر ویژگی‌های کیفی و پایداری برگر گیاهی در طول دوره ماندگاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر افزودن هیدروکلوئیدها بر ویژگی های کیفی برگر گیاهی طی ماندگاری

فصل دوم : بررسی منابع. ۵

۲-۱- فراورده های گوشتی.. ۵

۲-۱-۱- برگر.. ۶

۲-۱-۱-۱- تعریف.. ۶

۲-۱-۱- ۲- دسته بندی.. ۶

۲-۲- مواد اولیه برگر سبزیجات.. ۸

۲-۲-۱- سویا.. ۸

۲-۲- ۱-۱- ترکیبات شیمیایی.. ۸

۲-۲-۱-۲- پروتئین های حیوانی در مقایسه با پروتئین های گیاهی.. ۱۰

۲-۲- ۱-۳- تفاوت سویا با سایر پروتئین های حیوانی.. ۱۱

۲-۲- ۱-۴- فواید تغذیه ای سویا.. ۱۲

۲-۲- ۱-۵- خواص تابعی محصولات پروتئینی سویا.. ۱۳

۲-۲- ۱-۶- موارد مصرف پروتئین سویا در فراورده های گوشتی کم چرب.. ۱۵

۲-۲-۲- نمک طعام.. ۱۸

۲-۲-۳- آب.. ۱۹

۲-۲-۴- سایر نمک ها و ادویه ها.. ۱۹

۲-۲-۵- پرکننده ها.. ۲۰

۲-۲-۶- شیرین کننده ها.. ۲۱

۲-۳- هیدروکلوئیدها.. ۲۱

۲-۳-۱- آلژینات.. ۲۳

۲-۳-۲- کاراگینان.. ۲۶

۲-۴- روش تولید برگر سبزیجات.. ۳۱

۲-۵- ویژگی های کیفی برگر.. ۳۳

۲-۵-۱- بافت.. ۳۳

۲-۵-۲- رنگ.. ۳۳

۲-۵-۱- ویژگی های حسی.. ۳۴

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.