فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تغییرات pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تغییرات pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر تغییرات pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه بررسی اثر pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ

فصل دوم: بررسی منابع ..۴

۲-۱- سوسپانسیون­های کلوئیدی .. ۴

۲-۲- نوشیدنی­های لبنی اسیدی ۵

۲-۳- نوشیدنی دوغ ۵

۲-۳-۱- ارزش تغذیه ای دوغ.. ۶

۲-۳-۲- خواص فیزیکی دوغ .. ۹

۲-۳-۳- عیوب فیزیکی دوغ . ۱۰

۲-۳-۳-۱- دوفاز شدن . ۱۰

۲-۳-۳-۲- ویسکوزیته پائین .. ۱۲

۲-۳-۳-۳- ویسکوزیته زیاد . ۱۳

۲-۳-۴- جلوگیری از دوفاز شدن دوغ . ۱۳

۲-۴- پروتئین های آب پنیر .. ۲۰

۲-۴-۱- پایداری پروتئین­های آب پنیر . ۲۳

۲-۴-۱-۱- pH . 23

۲-۴-۱-۲- حرارت .. ۲۵

۲-۴-۱-۳- نمک .. ۲۸

۲-۵- کازئین .. ۳۰

۲-۵-۱- پایداری کلوئیدی میسل­ها . ۳۳

۲-۵-۱-۱- pH .. 33

۲-۵-۱-۲-حرارت .. ۳۵

۲-۵-۱-۳- نمک ۳۸

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.