فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی جایگزینی عصاره برگ زیتون به جای آنتی‌اکسیدان‌ها و نگهدارنده‌های سنتزی در سس مایونز و تحلیل تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول طی دوره انبارداری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی جایگزینی عصاره برگ زیتون به جای آنتی‌اکسیدان‌ها و نگهدارنده‌های سنتزی در سس مایونز و تحلیل تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول طی دوره انبارداری صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی جایگزینی عصاره برگ زیتون به جای آنتی‌اکسیدان‌ها و نگهدارنده‌های سنتزی در سس مایونز و تحلیل تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول طی دوره انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه استفاده از عصاره برگ زیتون به جای آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های سنتزی در سس مایونز و ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول در طول انبارداری

۱- ۲- تاریخچه سس سازی در جهان .۲

۱- ۳- تاریخچه سس سازی در ایران..۳

۱- ۴- طبقه بندی و تعریف انواع سس ..۳

۱- ۴-۱- تعریف سس مایونز از نظر استاندارد ایران ۴

۱-۴–۲- تعریف سس مایونز از نظر سازمان غذا و داروی آمریکا .۵

۱-۵- انواع فساد در سس مایونز.۵

۱-۵-۱-فساد فیزیکی در سس مایونز۵

۱-۵-۲-فساد شیمیایی سس مایونز.۶

۱-۵-۳-فساد میکروبی در سس مایونز.۶

۱-۶- اجزاء تشکیل دهنده سس های مایونز..۷

۱-۶-۱-روغن ها.۷

۱-۶-۲-سرکه.۸

۱-۶-۳-تخم مرغ.۸

۱-۶-۴-پایدارکننده ها و قوام دهنده ها۹

۱-۶-۵-نگهدارنده ها۹

۱-۶-۶- ادویه ها۱۰

۱-۶-۷- آب..۱۱

۱-۷- فرآیند تولید سس مایونز.۱۱

۱-۸- ویژگی های فیزیکی مایونز۱۱

۱-۸-۱-رنگ.۱۱

۱-۸-۲-طعم و بو۱۱

۱-۸-۳- مواد خارجی..۱۱

۱-۸-۴-غیریکنواختی۱۱

۱-۹- ویژگی های شیمیایی مایونز.۱۲

۱-۹-۱چربی..۱۲

۱-۹-۲-PH..12

۱-۹-۳- اسیدیته کل.۱۲

۱-۹-۴- آلاینده های فلزی۱۲

۱-۱۰- ضرورت استفاده از نگهدارنده های طبیعی۱۳

۱-۱۱- اهداف .۱۵

۱-۱۲- فرضیه ها.۱۵

فصل دوم : (مروری بر سوابق گذشته).۱۶

۲-۱-انواع نگهدارنده های طبیعی۱۷

۲-۲- ویژگی های نگهدارندگی عصاره برگ زیتون..۱۸

۲-۳- استفاده از نگهدارنده های طبیعی در محصولات غذایی.۲۰

۲-۴- کاربرد نگهدارنده ها وافزودنی های طبیعی در سس مایونز.۲۲

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.