فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی جایگزینی عصاره برگ زیتون به جای آنتیاکسیدانها و نگهدارندههای سنتزی در سس مایونز و تحلیل تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول طی دوره انبارداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی جایگزینی عصاره برگ زیتون به جای آنتیاکسیدانها و نگهدارندههای سنتزی در سس مایونز و تحلیل تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول طی دوره انبارداری صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایاننامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی جایگزینی عصاره برگ زیتون به جای آنتیاکسیدانها و نگهدارندههای سنتزی در سس مایونز و تحلیل تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول طی دوره انبارداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه استفاده از عصاره برگ زیتون به جای آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های سنتزی در سس مایونز و ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول در طول انبارداری
۱- ۲- تاریخچه سس سازی در جهان .۲
۱- ۳- تاریخچه سس سازی در ایران..۳
۱- ۴- طبقه بندی و تعریف انواع سس ..۳
۱- ۴-۱- تعریف سس مایونز از نظر استاندارد ایران ۴
۱-۴–۲- تعریف سس مایونز از نظر سازمان غذا و داروی آمریکا .۵
۱-۵- انواع فساد در سس مایونز.۵
۱-۵-۱-فساد فیزیکی در سس مایونز۵
۱-۵-۲-فساد شیمیایی سس مایونز.۶
۱-۵-۳-فساد میکروبی در سس مایونز.۶
۱-۶- اجزاء تشکیل دهنده سس های مایونز..۷
۱-۶-۱-روغن ها.۷
۱-۶-۲-سرکه.۸
۱-۶-۳-تخم مرغ.۸
۱-۶-۴-پایدارکننده ها و قوام دهنده ها۹
۱-۶-۵-نگهدارنده ها۹
۱-۶-۶- ادویه ها۱۰
۱-۶-۷- آب..۱۱
۱-۷- فرآیند تولید سس مایونز.۱۱
۱-۸- ویژگی های فیزیکی مایونز۱۱
۱-۸-۱-رنگ.۱۱
۱-۸-۲-طعم و بو۱۱
۱-۸-۳- مواد خارجی..۱۱
۱-۸-۴-غیریکنواختی۱۱
۱-۹- ویژگی های شیمیایی مایونز.۱۲
۱-۹-۱چربی..۱۲
۱-۹-۲-PH..12
۱-۹-۳- اسیدیته کل.۱۲
۱-۹-۴- آلاینده های فلزی۱۲
۱-۱۰- ضرورت استفاده از نگهدارنده های طبیعی۱۳
۱-۱۱- اهداف .۱۵
۱-۱۲- فرضیه ها.۱۵
فصل دوم : (مروری بر سوابق گذشته).۱۶
۲-۱-انواع نگهدارنده های طبیعی۱۷
۲-۲- ویژگی های نگهدارندگی عصاره برگ زیتون..۱۸
۲-۳- استفاده از نگهدارنده های طبیعی در محصولات غذایی.۲۰
۲-۴- کاربرد نگهدارنده ها وافزودنی های طبیعی در سس مایونز.۲۲
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 