فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج و اندازه‌گیری همزمان فلزات سنگین سرب، کادمیوم و روی در نمونه‌های برنج و پیامدهای ایمنی غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج و اندازه‌گیری همزمان فلزات سنگین سرب، کادمیوم و روی در نمونه‌های برنج و پیامدهای ایمنی غذایی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج و اندازه‌گیری همزمان فلزات سنگین سرب، کادمیوم و روی در نمونه‌های برنج و پیامدهای ایمنی غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه استخراج واندازه گیری همزمان فلزات سنگین سرب و کادمیوم و روی در برنج

فصل دوم : بررسی منابع ۶

۲-۱- تاریخچه ۷

۲-۲-ترکیبات شیمیایی برنج ۸

۲-۲-۱-نشاسته برنج ۸

۲-۲-۲-پروتئین دانه ۹

۲-۲-۳-چربی ۱۰

۲-۲-۴-ویتامین ۱۰

۲-۲-۵-مواد معدنی ۱۰

۲-۳-طبقه بندی ارقام برنج از نظر تیپ اقلیمی ۱۱

۲-۳-۱-نوع ایندیکا ۱۱

۲-۳-۲-نوع ژاپونیکا ۱۲

۲-۳-۳-نوع جاوانیکا ۱۲

۲-۴-طبقه بندی ارقام برنج از نظر گیاه شناسی ۱۲

۲-۴-۱-برنج دانه بلند ۱۲

۲-۴-۲-برنج دانه متوسط ۱۲

۲-۴-۳-برنج دانه گرد یا کوتاه ۱۳

۲-۵-کیفیت دانه برنج ۱۳

۲-۵-۱-کیفیت تبدیل ۱۳

۲-۵-۲-اندازه دانه ۱۴

۲-۵-۳-ظاهر دانه ۱۴

۲-۵-۴-کیفیت پخت ۱۵

۲-۵-۵-کیفیت تغذیه ای برنج ۱۵

۲-۶-شناخت ارقام مختلف برنج رایج در بازار مصرف کشور ۱۵

۲-۶-۱-میزان عطر، بو و طعم برنج ۱۶

۲-۷-بررسی وضعیت تولید و میزان واردات برنج کشور ۱۶

۲-۷-۱-سطح زیر کشت وتولید برنج ۱۶

۲-۷-۲-واردات برنج ۱۸

۲-۷-۳-مصرف برنج کشور ۱۸

۲-۸- سیستم های مواد غذایی –گیاه – خاک در برنج ۲۰

۲-۸-۱-سیستم کشت ماندابی ۲۰

۲-۸-۲-سیستم خاک ۲۰

۲-۸-۳-پتانسیل رداکس ۲۱

۲-۸-۳- مناطق اکسیدی و احیایی در خاک ۲۱

۲-۸-۵-سیستم گیاه برنج ۲۲

۲-۸-۵-۱-آناتومی ریشه ها ۲۲

۲-۸-۶-سازگاری فیزیولوژیکی : ۲۳

۲-۸-۷-قدرت سبز شدن در شرایط غرقابی: ۲۳

۲-۹-۱آناتومی برنج: ۲۴

۲-۱۰-تغذیه برنج و مدیریت کودی: ۲۶

۲-۱۰-۱-نیتروژن ۲۷

۲-۱۰-۲-فسفر ۲۸

۲-۱۰-۲-۱اهمیت فسفر در تغذیه برنج: ۲۸

۲-۱۰-۲-۲-علائم کمبود فسفر در برنج ۲۹

۲-۱۰-۳-پتاسیم ۳۰

۲-۱۰-۴-روی ۳۰

۲-۱۰-۵-کلسیم ۳۲

۲-۱۰-۶-منیزیم ۳۳

۲-۱۰-۷- گوگرد ۳۳

۲-۱۱- مدیریت تلفیقی مواد غذایی ۳۴

۲-۱۱-۱-منابع آلی مختلف، مکمل کودهای شیمیایی ۳۴

۲-۱۱-۲-مصرف ضایعات صنعتی و فاضلابهای بیولوژیکی ۳۴

۲-۱۱-۳-مشخصات کوددهی مؤثر ۳۵

۲-۱۱-۴-کود سبز برنج ۳۶

۲-۱۱-۵-آزولا غنی کننده نیتروژن خاک برنج ۳۶

۲-۱۱-۶-حد مطلوب عناصر غذایی در خاک،  برگ و دانه برنج ۳۶

۲-۱۲-آلوده شدن آب آبیاری ۳۸

۲-۱۳-فرآیند تبدیل برنج ۳۹

۲-۱۳-۱-خشک کردن : ۴۰

۲-۱۳-۲-نیم جوش کردن ۴۰

۲-۱۳-۳-تمیز کردن ۴۱

۲-۱۳-۴-ماشین های پوست کن ۴۱

۲-۱۳-۵-سفید کنهای برنج ۴۱

۲-۱۳-۶-ماشینهای صیقل دهنده (پولیشر یا براق کننده) ۴۲

۲-۱۳-۷-درجه بندی برنج ۴۲

۲-۱۴– سم شناسی سرب ۴۳

۲-۱۴-۱- سرب ۴۳

۲-۱۴-۳- توکسیکوکینتیک سرب ۴۴

۲-۱۴-۳-۱- جذب سرب ۴۵

۲-۱۴-۳-۲- تجمع سرب در بدن ۴۶

۲-۱۴-۳-۳-دفع ۴۶

۲-۱۴-۴- راه های مسمومیت ۴۷

۲-۱۴-۵- مکانیسم مسمومیت ۴۸

۲-۱۴-۶- عوارض مسمومیت های حاصل از ترکیبات سرب ۴۸

۲-۱۴-۷- عوارض سرب بر ارگان های مختلف ۴۹

۲-۱۴-۷-۱-خون ۴۹

۲-۱۴-۷-۲-سیستم عصبی ۵۰

۲-۱۴-۷-۳- گوارش ۵۱

۲-۱۴-۷-۴- تولید مثل ۵۱

۲-۱۴-۷-۵- کلیه ۵۱

۲-۱۴-۷-۶-سیستم اسکلتی ۵۲

۲-۱۴-۷-۷ جفت وجنین ۵۲

۲-۱۴-۸-مسمومیت با املاح آلی سرب ۵۳

۲-۱۴-۹- سرطانزایی سرب ۵۳

۲-۱۴-۱۰- تشخیص مسمومیت سرب ۵۴

۲-۱۴-۱۱- درمان مسمومیت با سرب ۵۴

۲-۱۴-۱۲-حد مجاز سرب ۵۵

۲-۱۵- سم شناسی کادمیوم ۵۵

۲-۱۵-۱- کادمیوم ۵۵

۲-۱۵-۲-مصارف کادمیوم ۵۶

۲-۱۵-۲-۱- راه های مسمومیت با کادمیوم ۵۷

۲-۱۵-۳- توکسیکو کینتیک کادمیوم ۵۹

۲-۱۵-۳-۱-جذب ۵۹

۲-۱۵-۳-۲-تجمع کادمیوم در بدن ۶۰

۲-۱۵-۳-۳- دفع ۶۰

۲-۱۵-۴- علائم مسمومیت ۶۱

۲-۱۵-۵- عوارض کادمیوم بر ارگان های بدن ۶۲

۲-۱۵-۵-۱-کلیه ۶۲

۲-۱۵-۵-۲- سیستم اسکلتی ۶۲

۲-۱۵-۵-۳-دستگاه تولید مثل ۶۳

۲-۱۵-۵-۴- سیستم تنفسی ۶۳

۲-۱۶- سرطانزایی کادمیوم ۶۳

۲-۱۷- تشخیص مسمومیت کادمیوم ۶۴

۲-۱۷-۳- درمان مسمومیت ۶۵

۲-۱۸- حد مجاز کادمیوم ۶۵

۲-۱۹- روشهای طیف سنجی اتمی ۶۶

۲-۱۹-۱-جذب اتمی ۶۶

۲-۱۹-۲- مشخصات دستگاه ۶۷

۲-۱۹-۳- کوره ۶۹

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.