فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج روغن پسته کوهی (Pistacia atlantica) با استفاده از امواج فراصوت و تحلیل ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج روغن پسته کوهی (Pistacia atlantica) با استفاده از امواج فراصوت و تحلیل ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی استخراج روغن پسته کوهی (Pistacia atlantica) با استفاده از امواج فراصوت و تحلیل ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه استخراج روغن پسته ی کوهی(Pistacia atlantica) با کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آن

۱-۱- لیپیدها.. ۲

۱-۱-۱- معرفی لیپیدها.. ۲

۱-۱-۲- طبقه بندی لیپیدها.. ۳

۱-۱-۳- اسیدهای چرب اشباع.. ۴

۱-۱-۴- اسیدهای چرب غیراشباع.. ۴

۱-۱-۵- اسیدهای چرب شاخه ای.. ۴

۱-۱-۶- اسیدهای چرب حلقه ای.. ۴

۱-۲- فرایند استخراج.. ۵

۱-۲-۱- انتخاب حلال.. ۶

۱-۲-۲- روش­های استخراج.. ۷

۱-۳- امواج فراصوت.. ۱۱

۱-۳-۱- امواج فراصوت؛ مقدمه، ویژگی‌ها و کاربردها.. ۱۱

۱-۳-۲- تعریف امواج فراصوت و بیان اصول آن در تکنولوژی غذا.. ۱۲

۱-۳-۳- مکانیسم عمل امواج فراصوت.. ۱۴

۱-۳-۴- انواع کاویتاسیون.. ۱۶

۱-۳-۵- تأثیر امواج فراصوت بر ماکرومولکول‌ها.. ۱۸

۱-۳-۶- کاربرد امواج فراصوت در حفظ و نگهداری مواد غذایی.. ۱۹

۱-۳-۷- فرآیند استخراج به کمک امواج فراصوت (UAE).. 20

۱-۳-۸- مکانیسم استخراج با امواج فراصوت.. ۲۴

۱-۳-۹- کاربردهای فرآیند UAE در صنعت غذا.. ۲۶

۱-۳-۱۰- عملکردهای جانبی.. ۲۷

۱-۴- اهداف پژوهش.. ۲۸

۲- مروری بر تحقیقات پیشین.. ۳۰

۲-۱- پسته­ی کوهی.. ۳۰

۲-۲- روغن پسته­ی کوهی.. ۳۱

۲-۳- استخراج به کمک امواج فراصوت.. ۳۲

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.