فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر مقایسه‌ای عصاره‌های گیاهی استاندارد تجاری آقطی سیاه، سرخارگل و داروی آمانتادین بر دفع ویروس آنفلوانزای H9N2 در جوجه‌های گوشتی و میزان ویروس در مایع آلانتوئیک جنین ماکیان


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر مقایسه‌ای عصاره‌های گیاهی استاندارد تجاری آقطی سیاه، سرخارگل و داروی آمانتادین بر دفع ویروس آنفلوانزای H9N2 در جوجه‌های گوشتی و میزان ویروس در مایع آلانتوئیک جنین ماکیان صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش تخصصی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی اثر مقایسه‌ای عصاره‌های گیاهی استاندارد تجاری آقطی سیاه، سرخارگل و داروی آمانتادین بر دفع ویروس آنفلوانزای H9N2 در جوجه‌های گوشتی و میزان ویروس در مایع آلانتوئیک جنین ماکیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه ارزیابی مقایسه ای اثر عصاره های گیاهی استاندارد تجاری آقطی سیاه، سرخارگل و داروی آمانتادین بر دفع ویروس آنفلوآنزای H9N2 در جوجه های گوشتی و میزان ویروس در مایع آلانتوئیک جنین ماکیان

 

۲-۱- آنفلوانزا  ۵

۲-۱-۱- تاریخچه همه گیری های آنفلوانزای خفیف پرندگان در اثر تحت تیپH9N2   ۵

۲-۱-۲- اهمیت بیماری از نظر بهداشت عمومی  ۷

۲-۱-۲-۱- انتقال ژنوم کامل ویروس آنفلوانزای پرندگان  ۷

۲-۱-۲-۲- انتقال قطعات ژن ویروس آنفلوانزای پرندگان  ۹

۲-۱-۲-۳-  انتقال ویروس h۹ n۲  به انسان ۱۰

۲-۱-۳- اهمیت اقتصادی بیماری ۱۱

۲-۱-۴- سبب شناسی بیماری ۱۳

۲-۱-۴-۱- ریخت شناسی ویروس های آنفلوانزا ۱۳

۲-۱-۴-۱-۱-  تفاوت های ساختاری ویروس های آنفلوانزای  A، BوC 15

۲-۱-۴-۱-۲-  ویروس های آنفلوانزای ۱۶

۲-۱-۴-۱-۳-  ساختار شیمیایی ۱۷.

۲-۱-۴-۱-۴-  ژنتیک ۱۸

۲-۱-۴-۱-۵-  ژنوم ویروس ۱۸

۲-۱-۴-۱-۶-  تفاوت های آنتی ژنی سویه ها (آنتی ژنیک دریفت و آنتی ژنیک شیفت ) ۲۰

۲-۱-۴-۱-۷- پروتئین های ویروس ۲۱

۲-۱-۴-۲-  تکثیر ویروس ۲۵

عنوان                                صفحه

 

۲-۱-۴-۳-  حساسیت ویروس به مواد شیمیایی و عوامل فیزیکی ۲۶

۲-۱-۴-۳-۱-  شرایط آزمایشگاهی ۲۷

۲-۱-۴-۳-۲-  شرایط مزرعه ۲۸

۲-۱-۴-۴-  میزبان های ویروس آنفلوانزا ۲۹

۲-۱-۴-۴-۱-  میزبان های آزمایشگاهی ۲۹

۲-۱-۴-۴-۲- میزبان های طبیعی ۳۰

۲-۱-۴-۵- پاتوتیپ   ۳۲

۲-۱-۴-۶-  بیماریزایی ۳۴

۲-۱-۴-۶-۱- گروه های کلینیکی در مزرعه ۳۴

۲-۱-۴-۶-۲-  مراحل ایجاد عفونت ۳۶

۲-۱-۴-۶-۳- تاثیر پروتئین هماگلوتنین بر بیماریزایی ۳۷

۲-۱-۴-۶-۴-  مکانیسم پاتوبیولوژی سلولی ۳۹

۲-۱-۵- پاتولوژی ۴۰

۲-۱-۵-۱- دوره کمون ۴۰

۲-۱-۵-۲- نشانه های بالینی بیماری ۴۱

۲-۱-۵-۳- علائم کالبد گشایی ۴۴

۲-۱-۵-۴- جراحات ریز بینی ۴۵

۲-۱-۵-۵- ایمنی ۴۶

۲-۱-۵-۵-۱- ایمنی زایی ۴۶

۲-۱-۵-۵-۲- ایمنی فعال ۴۷

۲-۱-۵-۵-۳-ایمنی غیر فعال   ۴۸

۲-۱-۶- تشخیص ۴۸

۲-۱-۶-۱-  جمع آوری و نگهداری نمونه ها ۴۹

۲-۱-۶-۱-۱- جمع آوری نمونه های سواب ۵۰

عنوان                                صفحه

 

۲-۱-۶-۱-۲- جمع آوری نمونه های بافتی ۵۱

۲-۱-۶-۱-۳- جمع آوری سرم ۵۱

۲-۱-۶-۲- جداسازی و تشخیص ویروس آنفلوانزا   ۵۲

۲-۱-۶-۳- سرولوژی            ۵۴

۲-۱-۶-۴- تشخیص تفریقی  ۵۵

۲-۱-۶-۵- تشخیص مستقیم پروتئین ها یا اسید های نوکلئیک ویروس آنفلوانزا  ۵۶

  • تشخیص مولکولی ویروس آنفلوانزای پرندگان ۵۷

۲-۱-۶-۵-۱-۱- واکنش زنجیره ای پلی مراز ()   ۵۷

۲-۱-۶-۵-۱-۲-  واکنش زنجیره ای پلی مراز زمان حقیقی  ۵۹

  • درمان ۶۷

۲-۱-۷-۱- اکیناسه پورپورآ (Echinacea pupurea)  ۷۰

۲-۱-۷-۱-۱- گیاه شناسی  ۷۰

۲-۱-۷-۱-۲- کاربرد های سنتی  ۷۱

۲-۱-۷-۱-۳-اثر ضد ویروسی  ۷۲

۲-۱-۷-۱-۴- اثر Echinacea puprurea (EP) بر Cythokines و Chemokines در سلول های عفونی شده با ویروس  ۷۵

۲-۱-۷-۱-۵- ترشح موسین   ۷۶

۲-۱-۷-۱-۶- اثر ضد باکتری   ۷۷

۲-۱-۷-۱-۷- اثر ضد قارچی  ۷۷

۲-۱-۷-۱-۸- خواص آنتی اکسیدان   ۷۸

۲-۱-۷-۱-۹- اثر EP بر عملکرد سلول های سیستم ایمنی  ۷۸

۲-۱-۷-۱-۱۰- مطالعه اثر اکیناسه در موش  ۷۹

۲-۱-۷-۱-۱۱- موارد کاربرد اکیناسه در دامپزشکی  ۸۰

۲-۱-۷-۱-۱۲- استاندارد سازی  ۸۱

۲-۱-۷-۱-۲-سامباکوس نیگرا (Sambucus nigra)  ۸۲

۲-۱-۷-۱-۲-۱-گیاه شناسی  ۸۲

عنوان                                صفحه

۲-۱-۷-۲۱-۲-۲-کاربردهای سنتی  ۸۴

۲-۱-۷-۱-۲-۲-۳-پژوهش های جدید  ۸۵

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.