فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی کشت مخلوط افزایشی آفتابگردان با لوبیا چشم‌بلبلی و سویا در مدیریت و کنترل زیست‌محیطی علف‌های هرز


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی کشت مخلوط افزایشی آفتابگردان با لوبیا چشم‌بلبلی و سویا در مدیریت و کنترل زیست‌محیطی علف‌های هرز صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی کشت مخلوط افزایشی آفتابگردان با لوبیا چشم‌بلبلی و سویا در مدیریت و کنترل زیست‌محیطی علف‌های هرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه ارزیابی کشت مخلوط افزایشی آفتابگردان با لوبیا چشم بلبلی و سویا در کنترل علف‌های هرز

فهرست مطالب

 عنوان                                                                                                                        شماره صفحه

 

فصل اول- مقدمه و کلیات

۱-۱-مقدمه. ۲

۱-۲-فرضیات تحقیق. ۳

۱-۳-اهداف تحقیق. ۳

۱-۴-کلیات. ۴

۱-۴-۱- کشاورزی پایدار. ۴

۱-۴-۲- کشت مخلوط. ۴

۱-۴-۳- تاریخچه کشت مخلوط. ۴

۱-۴-۴- چند کشتی. ۵

۱-۴-۵- انواع روش‌های چند کشتی. ۵

۱-۴-۵-۱- چند کشتی متوالی یا پی‌در‌پی. ۵

۱-۴-۵-۲- کشت دوگانه. ۵

۱-۴-۵-۳- کشت سه‌گانه. ۶

۱-۴-۵-۴- کشت چهارگانه. ۶

۱-۴-۵-۵- چندکشتی همزمان. ۶

۱-۴-۵-۶- کشت درهم. ۶

۱-۴-۵-۷- کشت مخلوط ردیفی. ۷

۱-۴-۵-۸- کشت مخلوط نواری. ۷

۱-۴-۵-۹- کشت راهرویی یا جنگل زراعی. ۷

۱-۴-۵-۱۰- کشت تأخیری. ۷

۱-۴-۶- مزایای کشت مخلوط. ۷

۱-۴-۶-۱- افزایش عملکرد در واحد سطح. ۷

۱-۴-۶-۲- بهبود کیفی محصول. ۷

۱-۴-۶-۳-ثبات عملکرد و کاهش خطرات احتمالی. ۸

۱-۴-۶-۴- حداکثر استفاده از منابع موجود. ۸

۱-۴-۶-۵- بهبود حاصلخیزی خاک. ۹

۱-۴-۶-۶- حفاظت از باد و سرما. ۹

۱-۴-۶-۷-حفاظت از گرما و نور شدید. ۹

۱-۴-۶-۸-افزایش پروتئین محصول. ۱۰

عنوان                                                                                                                        شماره صفحه

 

۱-۴-۶-۹-قیم شدن برای گیاه همجوار. ۱۰

۱-۴-۶-۱۰-کاهش نفخ دام. ۱۰

۱-۴-۶-۱۱-استفاده بهینه از زمین‌های غیر مکانیزه. ۱۰

۱-۴-۶-۱۲-کاهش خسارت ناشی از آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز. ۱۰

۱-۴-۷- محدودیت‌های کشت مخلوط. ۱۱

۱-۴-۷-۱-رقابت برون گونه ای. ۱۱

۱-۴-۷-۲- اثرات سوء ترشحات ریشه‌ای (دگرآسیبی). ۱۲

۱-۴-۷-۳- محدودیت کاربرد ادوات کشاورزی. ۱۲

۱-۴-۸- عوامل موثر در کشت مخلوط. ۱۲

۱-۴-۸-۱- تراکم گیاهی. ۱۲

۱-۴-۸-۲- آرایش فضایی. ۱۳

۱-۴-۸-۳- ویژگی‌های گیاهی. ۱۳

۱-۴-۸-۴- زمان نسبی کاشت. ۱۳

۱-۴-۹- سیستم‌های کشت مخلوط برخوردار از لگوم. ۱۳

۱-۴-۱۰- گیاهان مورد مطالعه. ۱۴

۱-۴-۱۰-۱- آفتابگردان. ۱۴

۱-۴-۱۰-۱-۱- منشا و اهمیت. ۱۴

۱-۴-۱۰-۲- لوبیا چشم بلبلی. ۱۴

۱-۱۰-۳- سویا. ۱۵

۱-۱۰-۳-۱- تاریخچه سویا. ۱۵

۱-۱۰-۳-۲- اهمیت سویا. ۱۵

۱-۱۰-۳-۳- گیاهشناسی سویا. ۱۵

فصل دوم: بررسی منابع

۲-۱- کشت مخلوط. ۱۷

۲-۱-۱- عملکرد و اجزای عملکرد. ۱۷

۲-۱-۲- نسبت برابری زمین (LER). 19

۲-۱-۳- کنترل علف‌های هرز. ۲۲

..

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.