فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی کارایی اوره به عنوان منبع نیتروژنی اقتصادی در تولید آنتی‌بیوتیک اریتروماسین توسط گونه Saccharopolyspora erythraea با استفاده از فرآیند تخمیر


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی کارایی اوره به عنوان منبع نیتروژنی اقتصادی در تولید آنتی‌بیوتیک اریتروماسین توسط گونه Saccharopolyspora erythraea با استفاده از فرآیند تخمیر صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش علمی فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی کارایی اوره به عنوان منبع نیتروژنی اقتصادی در تولید آنتی‌بیوتیک اریتروماسین توسط گونه Saccharopolyspora erythraea با استفاده از فرآیند تخمیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه ارزیابی کارایی اوره بعنوان یک منبع نیتروژنی ارزان در تولید اریترومایسین توسط Saccharopolyspora erythraea به روش فرمانتاسیون

 

 

عنوان                                               فهرست

  • بیوتکنولوژی میکروبی ۷

۱-۲-۱) روش‌های سنتی. ۷

۱-۲-۲)میکروبیولوژی صنعتی.. ۸

۱-۲-۳)بیوتکنولوژی میکروبی نوین۹

۱-۳)جنبه‌های اقتصادی بیوتکنولوژی میکروبی.. ۱۰

۱-۴)مقدمه ای بر فرایندهای تخمیری. ۱۱

۱-۵)بیوتکنولوژی صنعتی ۱۶

۱-۶)نقش مهندسی متابولیک در توسعه سویه‌های صنعتی ۱۸

۱-۷) متابولیت‌های میکروبی . ۲۱

۱-۸)تعریف و تاریخچه آنتی بیوتیک ها.  ۲۴

۱-۹)گروه های میکروبی تولید آنتی بیوتیکها. ۲۵

۱-۹-۱)اکتینومایستها.. ۲۶

۱-۹-۱-۱) باکتری Saccharopolyspora erythraea  . ۳۰

۱-۱۰)تقسیم‌بندی آنتی‌بیوتیک‌ها . ۳۱

۱-۱۰-۱) طبقه‌بندی بر مبنای شباهت عمومی ساختار شیمیایی ۳۱

۱-۱۰-۱-۱)ماکرولیدها ۳۳

۱-۱۰-۲) طبقه‌بندی بر اساس مکانیسم عمل. ۳۵

۱-۱۰-۳)آنتی‌بیوتیک‌های بازدارنده سنتز پروتئین..۳۵

۱-۱۱)عوامل تعیین‌کننده حساسیت و مقاومت میکروارگانیسم ها به آنتی‌بیوتیک‌ها ۳۶

۱-۱۲)انتخاب آنتی‌بیوتیک‌ها. ۳۷

۱-۱۳)موارد کاربرد آنتی‌بیوتیک‌ها. ۳۸

۱-۱۴)اریترومایسین. ۳۸

۱-۱۴-۱)تاریخچه و منبع. ۳۸

۱-۱۴-۲)ساختمان و ویژگی‌های اریترومایسین. ۴۰

۱-۱۴-۳)آنتی‌بیوتیک‌های مشتق‌شده از اریترومایسین. ۴۲

۱-۱۴-۴)فعالیت ضد‌باکتریایی اریترومایسین.. ۴۳

۱-۱۴-۵)مکانیسم عمل اریترومایسین ۴۴

۱-۱۴-۶)کاربردهای اریترومایسین و مشتقات آن. ۴۵

۱-۱۴-۷)موارد منع مصرف اریترومایسین ۴۸

۱-۱۴-۸)عوارض جانبی اریترومایسین. ۴۸

۱-۱۴-۹) انواع در دسترس. ۴۹

۱-۱۵)میکروارگانیسم های صنعتی.. ۴۹

۱-۱۶)جداسازی و نگهداری میکروارگانیسم‌ها. ۵۰

۱-۱۷)جداسازی میکروارگانیسم‌های مناسب از محیط.. ۵۱

۱-۱۸)کلکسیون‌های کشت.. ۵۲

۱-۱۹)نگهداری میکروارگانیسم‌ها ۵۳

۱-۱۹-۱)نگهداری در دمای پایین ۵۳

۱-۱۹-۱-۱) نگهداری روی محیط‌کشت شیب‌دار حاوی آگار.. ۵۳

۱-۱۹-۱-۲)نگهداری با استفاده از روش ژرف انجمادی. ۵۴

۱-۱۹-۱-۳)نگهداری در نیتروژن مایع.. ۵۵

۱-۱۹-۲)نگهداری در حالت بدون آب. ۵۵

۱-۱۹-۲-۱)نگهداری در خاک.. ۵۶

۱-۱۹-۲-۲)نگهداری در سیلیکاژل. ۵۶

۱-۱۹-۲-۳)نگهداری در سلولز ۵۷

۱-۱۹-۲-۴)نگهداری در آب مقطر. ۵۷

۱-۱۹-۲-۵)نگهداری در روغن ۵۷

۱-۱۹-۲-۶) لیوفیلیزه کردن ۵۸

۱-۲۰) محیط کشت تخمیر صنعتی. ۵۹

۱-۲۱) نیازهای غذایی میکروارگانیسم‌ها.. ۶۱

۱-۲۱-۱) کربن. ۶۲

۱-۲۱-۱-۱) عوامل موثر بر انتخاب منبع کربن. ۶۲

۱-۲۱-۲) نیتروژن           . ۶۳

۱-۲۱-۳) هیدروژن و اکسیژن ۶۵

۱-۲۱-۴) مواد معدنی ۶۵

۱-۲۲) تنظیم‌کننده‌های متابولیکی .۶۶

۱-۲۳) ضد کف‌ها ۶۶

۱-۲۴) طراحی و فرمول‌بندی محیط کشت. ۶۷

۱-۲۵) فرایند تخمیر تولید آنتی‌بیوتیک .۶۸

۱-۲۵-۱) مراحل کلیدی فرایند تولید یک نوع آنتی‌بیوتیک ۶۸

۱-۲۵-۲) بخش‌های اصلی فرآیند تخمیری ۶۸

۱-۲۵-۳) تهیه مایع تلقیح و فرایند توسعه آن ۷۴

۱-۲۵-۴) مرحله بذر (Seeding ).. 77

۱-۲۵-۵) مرحله نهایی (مرحله تولید).. ۷۹

۱-۲۵-۶) تکنولوژی تخمیر آنتی‌بیوتیک.. ۸۲

۱-۲۵-۶-۱) تخمیر شیک فلاسک.. ۸۲

۱-۲۵-۶-۲) فرمانتورهای همزندار. ۸۳

۱-۲۵-۷) تاثیر دما بر فرایند تخمیر آنتی‌بیوتیک ۸۴

۱-۲۵-۷-۱) انتقال حرارت و کنترل دما.. ۸۶

۱-۲۵-۸) تاثیر pH روی متابولیسم سلول.۸۷

۱-۲۵-۹) مرحله شناسایی و استخراج محصول ۸۹

فصل دوم: مروری بر متون گذشته

پیشینه پژوهش ۹۱

..

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.