فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ارزیابی میزان کل مواد جامد محلول (TDS) در آب آشامیدنی مرغداری‌های گوشتی و پیامدهای آن بر سلامت و بهره‌وری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ارزیابی میزان کل مواد جامد محلول (TDS) در آب آشامیدنی مرغداری‌های گوشتی و پیامدهای آن بر سلامت و بهره‌وری صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش جامع فصل دوم پایان‌نامه درباره مبانی نظری و پیشینه بررسی ارزیابی میزان کل مواد جامد محلول (TDS) در آب آشامیدنی مرغداری‌های گوشتی و پیامدهای آن بر سلامت و بهره‌وری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه ارزیابی فاکتورکل مواد جامد محلول (TDS ) در آب آشامیدنی مرغداری‏های گوشتی

فهرست مطالب

هیدرولوژی یا آب شناسی و تاریخچه ی آن ۵

تاریخچه و تکامل آب شناسی ۶

منابع آب ۶

ویژگی آب های زیر زمینی ۶

ویژگی آب های سطحی ۷

ویژگی آب های شور ۸

منا بع تا مین آب ۸

خواص فیزیکی آب ۱۰

ساختمان مولکول آب ۱۲

دانسیته آب ۱۴

خاصیت حل کنندگی آب ۱۵

یونیزاسیون آب ۱۶

تبادل یونی (Ion-exchange) 16

فرآیند بی یون سازی (Demineralisation Process) 18

تامپون (Buffers) 20

کیفیت منابع آب ۲۰

کیفیت آب مصرفی درطیور ۲۱

اهمیت آب آشامیدنی در پرورش طیور ۲۳

نقش آب درجوجه ها ۲۵

عمل آب در جوجه ها ۲۵

کیفیت آب ۲۶

مصرف آب قبل از دان ۲۸

آب و استرس حرارتی ۲۸

آبخوری ۲۹

کنتورآب ۲۹

قابل دسترس بودن و درجه‌ی حرارت آب ۳۰

منابع جایگزین ۳۰

نقش آب در طیور ۳۱

مصرف آب ۳۲

شهرهای با آب سخت ۳۵

اعمال آب ۳۷

عوامل موثر در مصرف آب ۳۷

دفع آب ۴۰

میزان آب مدفوع ۴۲

دفع آب به وسیله مدفوع ۴۲

محدودیت آب ۴۳

ناخالصی های گازی آب ۴۵

روش های حذف گازها ۴۶

برخی از روشهای فیزیکی حذف گاز عبارتند از ۴۷

میکروب شناسی آب ۴۹

باکتریهای موجود در آب ۵۰

بیماریهای طیورکه به آب مرتبطند ۵۱

مشخصات آب مصرفی طیور ۵۲

اهمیت تصفیه آب درصنعت مرغداری ۵۴

نمونه گیری آب ۵۵

اصلاح و سالم سازی آب ۵۵

ناخالصی های موجود در آب ۵۹

مواد غیر محلول و معلق ۵۹

خواص آب با توجه به نوع و میزان ناخالصی های آن ۶۱

راهکارهای مدیریتی آب ۶۳

شستشوی مرتب خطوط آب (سیستم لوله کشی ) ۶۴

کل مواد جامد محلول در آب (Total disolved solids) 67

انوع سختی ۶۸

تغییرات سختی آب ۷۰

سختی زدایی ۷۰

درجه سختی آب ۷۱

اسیدیته (Acidity) 72

قلیائیت (Alkalinity) 73

اهمیت قلیائیت و رابطه آن با PH 73

حلالیت آب (Solubility) 74

سنجش مقدار مواد آلی (Measurement of organic component) 74

اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی (Biochemical oxygen demand) 75

اکسیژن مورد نیاز شیمیایی (Chemical oxygen Demand) 75

مجموع اکسیژن مورد نیاز (Total oxygen Demand) 76

اثر سختی آب در طیور ۷۶

اهداف کلی و جزئی ۷۹

سئوالات و فرضیه ها ۷۹

تحقیقات داخلی و خارجی انجام یافته ۸۱

 ..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.