فایل ورد کامل پرسشنامه دانش تغذیه و بررسی آگاهی افراد از اصول تغذیه سالم (پارمنتر و واردل)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پرسشنامه دانش تغذیه و بررسی آگاهی افراد از اصول تغذیه سالم (پارمنتر و واردل) صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پرسشنامه دانش تغذیه و بررسی آگاهی افراد از اصول تغذیه سالم (پارمنتر و واردل) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
پرسشنامه دانش تغذیه «پارمنتر» و «واردل»
روایی و پایایی دارد
نحوه نمره دهی وکلید سوالات دارد.
پرسشنامه دانش تغذیه «پارمنتر» و «واردل» در سال ۱۹۹۴ در بریتانیا طراحی شد. این پرسشنامه به پنج بخش مهم تقسیم و توانایی هر یک از این بخشها در تفکیک افراد با سطوح مختلف تحصیلات(دانش)، با کمک سیستمهای ارتباطی و ضرایب خاص اندازه گیری شد.
این پرسشنامه برای ارزیابی رابطه میان دانش تغذیهای و رفتار رژیمی آزمودنیها در زمینههای مختلف توصیههای غذایی، منابع مواد غذایی، انتخاب غذای روزانه و رابطههای بیماری و تغذیه که دارای جنبههای اصلی مرتبط به دانش و رفتار تغذیهای میباشد، صورت گرفت. پرسشنامه بر اساس تکنیک لیکرت تنظیم و بر اساس اعتبارسنجی، برای ارزیابی دانشها مناسب شناخته شده است. سؤالات به صورت گزینهای و با دامنه امتیاز ۵-۱ سنجیده شد. شماره یک، پایینترین سطح دانش تغذیه و شماره پنج، بالاترین را نشان میدهد. این پرسشنامه، ابزارسودمندی در بررسی گزینههای غذایی و درک بهتر و واضحتری از رابطه میان دانش و رفتار تغذیهای را ممکن میسازد. همچنین میتواند ابزار مفید برای شناسایی عدم دانش تغذیهای جامعه و ارزیابی موفقیت اقدامات آموزشی تربیت بهداشت و سلامت باشد. این پرسشنامه شامل ۳۴ سؤال است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 