فایل ورد کامل پاورپوینت کشاورزی و صنایع غذایی: اصول نگهداری و ترابری گوجه‌فرنگی در سردخانه و بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پاورپوینت کشاورزی و صنایع غذایی: اصول نگهداری و ترابری گوجه‌فرنگی در سردخانه و بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پاورپوینت کشاورزی و صنایع غذایی: اصول نگهداری و ترابری گوجه‌فرنگی در سردخانه و بررسی عوامل مؤثر بر کیفیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

(۱۰ صفحه ورد)

فهرست مطالب

 

هدف و دامنه کاربرد

آماده سازی گوجه فرنگی

بسته بندی

بارگیری در وسایل ترابری مجهز به  تجهیزات سرمازا یا سردخانه

شرایط بهینه در طی ترابری با وسایل نقلیه مجهز به تجهیزات

عملیاتی که باید طی نگهداری و در پایان آن و همچنین در  وسایل ترابری انجام شود

آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

۱ – هدف و دامنه کاربرد

هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش برداشت و عملیاتی است که باید به منظور حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد گوجه فرنگی انجام گیرد .

این روش در مورد گوجه فرنگی هائی که به مصرف فرآیند صنعتی می‏رسند کاربرد ندارد .

 ۲– آماده سازی گوجه فرنگی

۲-۱- برداشت : گوجه فرهنگی باید در هوای خشک برداشت شود .

۲-۱-۲- میزان رسیده بودن گوجه فرنگی در هنگام برداشت بستگی

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.