فایل ورد کامل پروپوزال صنایع غذایی: مطالعه روشهای نوین نگهداری مواد غذایی و بررسی اثر آن بر کیفیت و ایمنی مصرف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پروپوزال صنایع غذایی: مطالعه روشهای نوین نگهداری مواد غذایی و بررسی اثر آن بر کیفیت و ایمنی مصرف صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پروپوزال صنایع غذایی: مطالعه روشهای نوین نگهداری مواد غذایی و بررسی اثر آن بر کیفیت و ایمنی مصرف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
روش های نگهداری غذا
(۲۲ صفحه ورد)
تعریف.. ۱
روش هایی جدید برای نگهداری غذا ۲
نگهداری سبزی و میوه : ( کاربردی ) ۷
آلوی سردرختی. ۸
آمادهسازی.. ۱۰
حفظ و نگهداری غذاها ۱۰
کنسرو کردن. ۱۱
نمک سود کردن (شور گذاشتن): ۱۱
مربا ها و ژله ها: ۱۱
انجماد ۱۱
خشک کردن. ۱۲
روش های نامطمئن کنسروسازی.. ۱۲
نگهداری سبزیجات.. ۱۷
نگهداری میوه ها ۱۷
نگهداری محصولات لبنی. ۱۸
نگهداری محصولات گوشتی. ۱۹
نگهداری دیگر محصولات مواد غذایی. ۱۹
اطلاعات اولیه. ۲۰
خشک کردن. ۲۰
دود دادن : ۲۱
سرد کردن : ۲۱
حرارت دادن : ۲۱
تعریف
خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی.
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 