فایل ورد کامل تولید سبزیجات خشک و برگه میوهها؛ بررسی روشهای صنعتی و سنتی در فرآوری محصولات کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تولید سبزیجات خشک و برگه میوهها؛ بررسی روشهای صنعتی و سنتی در فرآوری محصولات کشاورزی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تولید سبزیجات خشک و برگه میوهها؛ بررسی روشهای صنعتی و سنتی در فرآوری محصولات کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها
(۳۴ صفحه) ورد
- مقدمه
- انواع سبزی
۱-۲ پیاز و اقسام آن
۲-۲ موسیر و اقسام آن
۳-۲ نعنا ع و اقسام آن
۴-۲ تره و اقسام آن
۵-۲ تره تیزک و اقسام آن
۶-۲ جعفری و اقسام آن
۷-۲ ریحان و اقسام آن
۸-۲ گشنیز و اقسام آن
۹-۲ شنبلیه و اقسام آن
۳- روش تولید انواع سبز ی خشک
۴- حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید پودر سیر و پیاز
۵- تولید برگه میوه جات
۱-۵ طبقه بندی میوه ها
۲-۵ زرد آلو و برگه آن
۳-۵ هلو و برگه آن
۶- روش تولید برگه میوه
۱-۶ اصول آماده سازی
۲-۶ جداسازی
۳-۶ جدا سازی قسمتهای زائد
۴-۶ لکه گیری
۵-۶ تجهیزات خرد کن
۶-۶ خشک کردن
۷-۶ گوگرد زنی
۸-۶ بسته بندی محصول
۷- آزمایشات و مواد و تجهیزات
مقدمه
مقدمه و تاریخچه
نگهداری مواد غذایی به طریقه ی خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش هاست. مردم قدیم میوه ها ، سبزیها ، گوشت و ماهی را
..
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 