فایل ورد کامل تولید سبزیجات خشک و برگه میوه‌ها؛ بررسی روش‌های صنعتی و سنتی در فرآوری محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تولید سبزیجات خشک و برگه میوه‌ها؛ بررسی روش‌های صنعتی و سنتی در فرآوری محصولات کشاورزی صفحه می باشد دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تولید سبزیجات خشک و برگه میوه‌ها؛ بررسی روش‌های صنعتی و سنتی در فرآوری محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها

(۳۴ صفحه) ورد

  • مقدمه
  • انواع سبزی

۱-۲ پیاز و اقسام آن

۲-۲ موسیر و اقسام آن

۳-۲ نعنا ع و اقسام آن

۴-۲ تره و اقسام آن

۵-۲ تره تیزک و اقسام آن

۶-۲ جعفری و اقسام آن

۷-۲ ریحان و اقسام آن

۸-۲ گشنیز و اقسام آن

۹-۲ شنبلیه و اقسام آن

۳- روش تولید انواع سبز ی خشک

۴- حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید پودر سیر و پیاز

۵- تولید برگه میوه جات

۱-۵ طبقه بندی میوه ها

۲-۵ زرد آلو و برگه آن

۳-۵ هلو و برگه آن

۶- روش تولید برگه میوه

۱-۶ اصول آماده سازی

۲-۶ جداسازی

۳-۶ جدا سازی قسمتهای زائد

۴-۶ لکه گیری

۵-۶ تجهیزات خرد کن

۶-۶ خشک کردن

۷-۶ گوگرد زنی

۸-۶ بسته بندی محصول

۷- آزمایشات و مواد و تجهیزات

مقدمه

مقدمه و تاریخچه

نگهداری مواد غذایی به طریقه ی خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش هاست. مردم قدیم میوه ها ، سبزیها ، گوشت و ماهی را

..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.