پاورپوینت کامل ماهیت فیتوکمیکالها و اهمیت ترکیبات گیاهی در پیشگیری و درمان بیماریها
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل ماهیت فیتوکمیکالها و اهمیت ترکیبات گیاهی در پیشگیری و درمان بیماریها دارای ۱۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل ماهیت فیتوکمیکالها و اهمیت ترکیبات گیاهی در پیشگیری و درمان بیماریها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلودپاورپوینت کامل ماهیت فیتوکمیکالها و اهمیت ترکیبات گیاهی در پیشگیری و درمان بیماریها
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلودپاورپوینت کامل ماهیت فیتوکمیکالها و اهمیت ترکیبات گیاهی در پیشگیری و درمان بیماریها
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت کامل ماهیت فیتوکمیکالها و اهمیت ترکیبات گیاهی در پیشگیری و درمان بیماریها :
اسلاید ۱ :
فیزیولوژی تغذیه ای فیتوکمیکال ها :
فیتوکمیکال ها به عنوان آنتی اکسیدان در بهبود سلامت انسان موثر است وفشار خون و قند خون تحت تاثیر مواد موثره آن قرار می گیرند.
اسلاید ۲ :
دلایل مصرف میوه و سبزیجات در بیماریهای مزمن :
میوه و سبزیجات به واسطه دارا بودن بیشترین پتانسیل در حفاظت از بیماری سرطان و
بیماریهای قلب و عروق و به علت دارا بودن طیف زیادی از فیتوکمیکالها شناخته شده اند.
اسلاید ۳ :
۳- اشعه گاما و ماوراء بنفش :
بیوسنتز ترکیبات فنولی تحت تاثیر اشعه گاما و ماوراء بنفش موجب افزایش فعالیت فنیل آلانین آمونیا – لیاز می گردد. این افزایش فعالیت موجب بالا رفتن بیوسنتز ترکیبات فنولی مانند فلاون ها در مرکبات – آنتوسیانین ها در هلوو رسوراترول در انگورمی شود.
اسلاید ۴ :
محرکهای شیمیایی شامل :
۱- متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک : کاربرد متیل جاسمونات پس از برداشت افزایشی در محتوای آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی (فنولیک و اسید آسکوربیک) در سیب – انبه و موز مشاهده شد.
اسلاید ۵ :
۲- اتیلن : کاربرد اتیلن محتوای ساپونین و ترپن را تحت تاثیر قرار می دهد.رفتار اتیلن در هویج باعث افزایش ترپن می شود ولی یک طعم تلخی را بوجود می آورد. سنتز لیکوپن در گوجه با حضور اتیلن در میوه های نگهداری شده افزایش می یابد.
اسلاید ۶ :
نتیجه :
میوه های تازه و سبزیجات به طور طبیعی سرشار از فیتوکمیکال هستند.
ترکیبات شیمیایی یافت شده به خاطر پتانسیل آنها در جهت جلوگیری از بیماریهای قلب و عروق و سرطان شناسایی شدند.
میوه و سبزیجات همچنین از نظر مواد معدنی – ویتامینها – فیبرها و مقدار کمی چربی اشباع شده غنی می باشند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 