پاورپوینت کامل فناوریهای نوین تولید زعفران در ایران و بررسی علمی فرآیندهای کشت و بهرهبرداری
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل فناوریهای نوین تولید زعفران در ایران و بررسی علمی فرآیندهای کشت و بهرهبرداری دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل فناوریهای نوین تولید زعفران در ایران و بررسی علمی فرآیندهای کشت و بهرهبرداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلودپاورپوینت کامل فناوریهای نوین تولید زعفران در ایران و بررسی علمی فرآیندهای کشت و بهرهبرداری
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلودپاورپوینت کامل فناوریهای نوین تولید زعفران در ایران و بررسی علمی فرآیندهای کشت و بهرهبرداری
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت کامل فناوریهای نوین تولید زعفران در ایران و بررسی علمی فرآیندهای کشت و بهرهبرداری :
اسلاید ۱ :
عمده ترین واردکنندگان زعفران ایران:
§ اسپانیا § امارات متحده عربی § آلمان
§ ایتالیا § فرانسه § بحرین § سوئیس
مصارف زعفران:
§ صنایع غذایی
§ آرایشی و بهداشتی
§ صنعت رنگرزی
§ امور هنری
§ دارویی (مخصوصاً اخیراً به عنوان داروی ضد سرطان مطرح است).
اسلاید ۲ :
نیازهای اقلیمی
زعفران طالب زمستانهای پربرف و ملایم و تابستانهای گرم و خشک است.
§ رطوبت: نیاز آبی ۳۰۰ میلی متر بارندگی در طول دوره رشد
§ حرارت: حداقل سرمای قابل تحمل ۱۸-
حداکثر گرمای قابل تحمل ۴۰+
§ خاک: بافت شنی لومی و کلسیم دار و pH خنثی مایه زنی بنه زعفران با قارچ مایکوریز باعث افزایش رشد ۲۶% بنه نسبت به شاهد شده است.
§ ارتفاع: ۳۲ تا ۳۶ درجه عرض شمالی و تا ارتفاع ۱۰۰۰ متر از سطح دریا
اسلاید ۳ :
وجین و مبارزه با علفهای هرز
- ترجیحاً مبارزه تلفیقی با توجه به ارگانیک بودن محصول زعفران
- مبارزه با علفهای هرز پهن برگ قبل از ظهور گیاه و پس از رویش
Sencor (Metribuzin) §
- مبارزه با باریک برگها بعد از برداشت گل
Gallant (Haloxy fopetoxy-ethyl) §
- مبارزه با علفهای هرز تابستان همزمان با خواب
- ۲-۴-D و Randup (Glyphosate)
اسلاید ۴ :
اجزاء عملکرد زعفران
هر کیلو گل زعفران ۲۱۷۳ گل با ضریب تغییرات ۷۳/۹%
هر کیلو گل زعفران ۹۳/۴۷ گرم کلاله تازه
هر کیلو گل زعفران ۴۸/۹ گرم کلاله خشک
هر کیلو گل زعفران ۹۳/۲۸ گرم خامه تازه
هر کیلو گل زعفران ۲۶/۳ گرم خامه خشک
نسبت کلاله به خامه ۳ به ۱ می باشد.
هر ۵/۷۸ کیلو گل زعفران یک کیلو زعفران خشک (کلاله+خامه)
(معادل ۱۷۰۰۰۰ گل)
اسلاید ۵ :
ارزش تغذیه ای برگ زعفران در دامپروری
بر اساس تحقیقات از هر هکتار حدود برداشت ۵/۱ تن برگ خشک
ارزش برگ خشک زعفران با توجه به ترکیبات، فاکتورهای تغذیه ای می توان یک علف با کیفیت و قابلیت هضم متوسط در تغذیه نشخوارکنندگان دانست و یک خوراک کامل در تغذیه دام نمی باشد و باید از مکمل تغذیه ای استفاده نمود.
اسلاید ۶ :
آفات
کنه Rhizoglyphus robini خسارت به بنه زعفران برای جلوگیری از خسارت رعایت اصول پیشگیری و برای مبارزه ضد عفونی بنه زعفران و خاک با کنه کش امایت
جوندگان مخصوصاً موش مبارزه با فسفید روی- سیانیدسدیم- فسفور دوزنگ- برودیناکوم- کوماتتراللیل- کوماکلرو ;..
بیماریها
بیماری خاصی وجود ندارد- ضدعفونی بنه با قارچ کش و کنه کش مثال قارچ کش بنومیل ۵۰% و کنه کش امایت
اسلاید ۷ :
برداشت
جهت حفظ خصوصیات کیفی مؤثر در مرغوبیت زعفران شامل
کروسین (عامل ایجاد رنگ)
پیکروکروسین (عامل ایجاد طعم)
سافرانال (عامل ایجاد عطر)
و همچنین بو تحقیقات نشان داده است که برداشت گل زعفران بصورت غنچه و حمل و نقل در ظروف تمیز و بهداشتی نظیر سبدهای پلاستیکی مشبک و همچنین نگهداری در محل های سرد
اسلاید ۸ :
دیدن نور و خشک کردن با روش های مایکروویو، آون تحت خلأ ۷۰ و آون معمولی ۴۰ درجه سانتی گراد و روش اسپانیایی باعث حفظ بهتر خصوصیات کیفی و کاهش بیشتر آلودگی میکروبی در طی مدت نگهداری می گردد.
در صورتیکه گل زعفران را اجبار به نگهداری باشیم. نگهداری آن به ضخامت cm10 در صفر درجه سانتی گراد بمدت ۷ روز بدون افت کیفی و وزنی مقدور می باشد.
اسلاید ۹ :
بررسی های انجام شده نشان داده که شیشه رنگی و ورق های قلع اندود مناسبترین جنس برای بسته بندی است. جنس بسته و حرارت محیط از عوامل مهم در نگهداری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران است.
خشک نمودن زعفران در تونل های مایکروویو در جلوگیری از آلودگی زدایی، حفظ کیفیت محصول کاملاً مؤثر و نتیجه بخش است.
اسلاید ۱۰ :
نتیجه
متوسط عملکرد ایران ۷/۴ کیلوگرم در هکتار است.
رعایت اصول به زراعی (سورت پیازهای زعفران و انتخاب پیازهای ۸ گرم به بالا- ضدعفونی بذر- کشت در خرداد ماه- رعایت تراکم مطلوب ۵۰ بوته در مترمربع- تنظیم نیاز آبی بر اساس اقلیم- استفاده بهینه و به موقع کود- وجین تلفیقی و مبارزه با علفهای هرز. ضمن کوتاه سازی عمر مزارع زعفران از متوسط ۸ سال به ۴ سال باعث ارتقاء میانگین عملکرد تا ۱۰ کیلوگرم در هکتار خواهد بود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 