پاورپوینت کامل طرح پرورش قارچ خوراکی و تحلیل علمی فرآیند تولید، نگهداری و بهرهبرداری
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل طرح پرورش قارچ خوراکی و تحلیل علمی فرآیند تولید، نگهداری و بهرهبرداری دارای ۷۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل طرح پرورش قارچ خوراکی و تحلیل علمی فرآیند تولید، نگهداری و بهرهبرداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلودپاورپوینت کامل طرح پرورش قارچ خوراکی و تحلیل علمی فرآیند تولید، نگهداری و بهرهبرداری
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلودپاورپوینت کامل طرح پرورش قارچ خوراکی و تحلیل علمی فرآیند تولید، نگهداری و بهرهبرداری
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت کامل طرح پرورش قارچ خوراکی و تحلیل علمی فرآیند تولید، نگهداری و بهرهبرداری :
اسلاید ۱ :
خـلاصــه طــرح
موضوع طرح :پرورش قارچ خوراکی به ظرفیت ۵۰ تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: ۸/۸۸۹ میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: ۸/۸۹ میلیون ریال
سهم تسهیلات: ۸۰۰ میلیون ریال
دوره بازگشـت سرمایه: ۲۶ ماه
اسلاید ۲ :
مقدمـه :
مواد پروتئینی ، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد ، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است.
اسلاید ۳ :
لکن در حال حاضر ، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف میشوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن ، روند رو به رشدی را تجربه میکند
اسلاید ۴ :
قارچ ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی ، گلوسیدی ، ویتامینها و لیپیدها است میتواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچ های خوراکی میتوان آنها را به صورت تازه ، خشک ، کنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.
اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار میرود، میتواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز میتوانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند.
اسلاید ۵ :
روش تولـید :
مراحل پرورش قارچ خوراکی عبارتند از:
الف- تهیه بذر
ب- تهیه کمپوست
پ- کشت بذر
ت- رشد ریشههای قارچ
ث- خاک ریزی
ج- برداشت
اسلاید ۶ :
ب- تهیه کمپوست:
کمپوست از اختلاط کاه ، کود مرغی، گچ، اوره و آب به نسبت ۱۰، ۵، ۷ ، ۴/۰ و ۲۵ حاصل میشود.
پ- کشت بذر:
در این مرحله کمپوست تهیه شده در جعبه های چوبی ریخته شده و دانه های گندم حاوی میسیلیوم قارچ روی آن کشت شده و پس از فشرده سازی آن را در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۰ درصد نگهداری میکنیم
اسلاید ۷ :
ث- رشد ریشه های قارچ:
ریشه های قارچ میسیلیوم پس از حدود دو تا سه هفته تمام محیط کشت را فرا میگیرند . در این مرحله نوبت به خاکریزی میرسد.
ت- خاک ریزی :
در این مرحله، سطح تمام جعبه های حاوی کشت با خاک استریل که قبلا آماده شده به ضخامت ۳ الی ۵ سانتیمتر پوشانده میشود. pH این خاک باید حدود ۵/۷ باشد . سپس دمای محیط را به ۱۸ درجه سانتی گراد تقلیل میدهند
اسلاید ۸ :
ج- برداشت:
پس از دو تا سه هفته قارچ ها با شکل گرفتن خود ، شروع به رشد کرده و پس از چند روز تمام سطح کشت را میپوشانند . برداشت قارچ در این زمان آغاز میگردد. در هر دوره کشت معمولا بین پنج تا شش نوبت برداشت وجود دارد که هر نوبت حدود یک هفته به طول میانجامد. بعد از پایان دوره کشت کمپوست باقیمانده مستقیما قابل فروش است.
اسلاید ۹ :
پرورش قارچ در منزل
فصل کاشت:
بهترین موقع برای پرورش قارچ در خانه بین ماههای مهر تا آذر است ولی چنانچه امکانات تهویه هوا و متعادل نمودن درجه حرارت محیط محل پرورش وجود داشته باشد می توان قارچ را در ماههای دیگر سال تعمیم داد.
اسلاید ۱۰ :
بطور کلی طرز پرورش قارچ مخصوص به خود آنست و می توان آنرا در محیط تاریک پرورش داد و بجز نور مستقیم آفتاب، هر مقدار نور را تحمل می کند. در هر صورت در محل پرورش قارچ علاوه بر آنکه، بایستی تهویه هوا به خوبی انجام گیرد، درجه هوای محیط پرورش نیز باید بین ۱۵ – ۱۰ درجه نگهداری شود. علاوه بر این محل پرورش بایستی کاملا تمیز، قابل شستشو و فاقد درز یا محلی برای پرورش باکتریها، حشرات و قارچهای مضر باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 