پاورپوینت کامل اصول کنترل بیماریهای گیاهی و تحلیل علمی روشهای پیشگیری و مدیریت آفات
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل اصول کنترل بیماریهای گیاهی و تحلیل علمی روشهای پیشگیری و مدیریت آفات دارای ۱۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل اصول کنترل بیماریهای گیاهی و تحلیل علمی روشهای پیشگیری و مدیریت آفات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلودپاورپوینت کامل اصول کنترل بیماریهای گیاهی و تحلیل علمی روشهای پیشگیری و مدیریت آفات
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلودپاورپوینت کامل اصول کنترل بیماریهای گیاهی و تحلیل علمی روشهای پیشگیری و مدیریت آفات
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت کامل اصول کنترل بیماریهای گیاهی و تحلیل علمی روشهای پیشگیری و مدیریت آفات :
اسلاید ۱ :
مقدمه :
آفت باکتریایی که توسط باکتری clavibacter michiganensisبه وجود آمده نوعی از بیماری است که کاملا مسری و مخرب بوده ودر بین گوجه های گلخانه ای و همچنین گوجه های زمین زراعی شایع می باشد . از علائم اولیه این بیماری می تو ان پژمردگی برگچه های زیرین را نام برد که به سمت بالا تاب برداشته و نابودی آن تدریجا از لبه داخلی برگچه آغاز شده و به رنگ قهوه ای در می آید . گیاهانی که تحت تاثیر این بیماری قرار دارند به زودی پژمرده شده و از بین می روند .
معمولا این بیماری به میوه ها نیز سرایت می کند . در گیاهان گوجه نورس میوه آلوده به عامل بیماریزا از رشد خود بازمانده ، بد شکل شده و گاهی اوقات بر روی آن خطوط برجسته ایجاد می شود .
اسلاید ۲ :
میوه هایی که شدیدا تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرند دچار اختلالات عظیمی در داخل میوه گشته و حفره هایی به رنگ زرد تا رنگ قهوه ای ایجادمی کنند و ممکن است دانه های این میوه ها به رنگ تیره درآمده و به حد بلوغ نرسند . آفت باکتریایی گوجه مسئله ای است که کشور کانادا و دیگر بخش های جهان را در بر گرفته است . روش کنونی برای مهار این آفت عبارتند از : کاشت دانه های عاری از بیماری ، از بین بردن گیاهان تحت تاثیر این بیماری ، رعایت بهداشت در داخل گلخانه ، ضد عفونی کردن ابزاری که برای هرس و گرده افشانی به کار می روند و استفاده از آفت کش های شیمیایی. lysozyme نوعی از پروتئین است که به طور طبیعی در بسیاری از موجودات زنده از قبیل ویروس ها ، باکتری ها ، گیاهان ، پرندگان ، خزندگان و پستانداران یافت می شود .
اسلاید ۳ :
این پروتئین که به دیواره سلولی باکتریهای خاص هجوم برده و آنها را نابود می سازد . در مهار آن دسته از باکتریهای هایی که در تولید و نگهداری پنیر اثر می گذارند نقش بسزایی را ایفا کرده است . عصاره های گرفته شده از کود می توانند در جلوگیری از ایجاد سطح ناهموار در سیب و همچنین به تعویق افتادن آفت در گوجه موثر واقع شوند . برخی مطالعات نشان می دهد که مخمر قابلیت مهار آفت ساقهای botrytisرا دارد که با حفظ بهداشت گلخانه بازده میوه گوجه را افزایش میدهد . گونه ای به نام bacillus subtilis
می تواند بیماری را کاهش داده و در چندین محصول موجب پیشرفت رشد گردد. در کانادا پرورش دهندگان گلخانه ای استفاده از فراورده های بیولوژیکی را برای مهار بیماری ها ترجیح می دهند .
اسلاید ۴ :
عده ای مهار آفت باکتریایی گوجه را با استفاده از فراورده های بیولوژیکی و با حفظ بهداشت گلخانه ای ارزیابی کردند . هدف از این ارزیابی این بود که میزان تاثیر این فراورده ها بر باکتری clavibacter michiganensis و بر جوانه های گوجه فرنگی نو رس که با حفظ بهداشت گلخانه در معرض این عامل بیماریزا قرار میگیرند تعیین شود .
اسلاید ۵ :
تاثیر lysozyme بر باکتری clavibacter michiganensis :
این باکتری در معرض هر میزان از lysozyme که قرار می گرفت هیچ نمودی نداشت با این وجود بانبود lysozyme رشد باکتری به مقدار فراوان وجود داشت . تاثیر lysozyme بر شدت رشد و بیماری گیاهان گوجه که در معرض باکتری clavibacter michiganensis قرار دارند :
در طول ۲ هفته پس از در معرض قرار گیری گیاهان گوجه تفاوت چشمگیری در ارتفاع گیاه مشاهده نشد. با این وجود پس از ۳ و ۴ هفته در میان معایناتی که صورت می گرفت مشاهداتی در خور توجه انجام شد .
اسلاید ۶ :
با بکارگیری ۱ گرم از lysozyme برای درمان گیاه پس از ۳ و۴ هفته مشاهداتی صورت نگرفت . ارتفاع گیاه گوجه با مقدار ۱۰ و ۱۰۰ گرم lysozyme در مقایسه با گیاهانی که در معرض باکتری قرار داشتند به طور قابل توجهی بیشتر بود و گیاهان تحت مداوا به بلندی آن دسته از گیاهانی بودند که در معرض هیچ باکتری قرار نگرفته و تحت درمان نبودند . در مقدار بین ۱۰ و ۱۰۰ گرم lysozyme هیچ تفاوتی در ارتفاع گیاه مشاهده نشد . شدت بیماری در گیاهانی که با مقدار ۱۰ و ۱۰۰ گرم lysozyme تحت درمان بودند در مقایسه با گیاهانی که در معرض باکتری قرار داشتند کمتر بود اما این کاهش قابل توجه نبود . در مقایسه دو حالت استفاده از ۱ گرم lysozyme و عدم استفاده از آن شدت بیماری تغییری نکرد .
اسلاید ۷ :
تاثیر مدارهای شیمیایی و بیولوژیکی بر روی گیاهان گوجه زمانی که در معرض باکتری clavibacter michiganensis و شیوع بیماری هستند :
درمانهایی که به وسیله کادرا ۱۳۶،rootshield ،lysozyme،vermi compostea ، مخمر کادرا ۱۳۷ صورت گرفته شیوع آفت باکتریایی گیاهان گوجه را در مقایسه با حالت باکتری دار آن تا حد زیادی کاهش داد . قبل از بکارگیری این مداواها شاهد هیچ نوع تغییری نبودیم
درمانهایی که به وسیله سولفات استرپتومیسین ، سویلگارد و سیلیکات پتاسیم صورت گرفت هیچ گونه تاثیری بر گیاهانی که در معرض این باکتری بودند نداشت .
اسلاید ۸ :
این بررسی نشان داده است که lysozyme حتی با غلظت کم ۱ گرم بر لیتر نابود کننده باکتری c.michiganensis است . طبق گزارشی که صورت گرفت lysozyme به دیواره سلولی باکتریهای خاص حمله کرده و آنها را از بین می برد. همچنین مشاهدات انجام شده می گوید که ۲ هفته طول می کشد تا علائم این بیماری خود را نشان دهند . اشاراتی هم بر این شد که lysozyme با استفاده از اسپری و به میزان ۱۰ و ۱۰۰ گرم بر لیتر قادر است آفت باکتریایی گیاهان گوجه را که توسط باکتری مذکور ایجاد شده برطرف نماید .
از آنجا که lysozyme پیش از در معرض قرار گیری گیاه به وسیله عامل بیماریزا به عنوان اسپری گیاهی بر روی گیاهان گوجه عمل می کند، می تواند جذب گیاهان شده و از آنها در برابر عامل بیماریزا محافظت کند . ( که یک عامل بیماریزای فراگیر می باشد).
اسلاید ۹ :
به نظر می رسد که lysozyme امکان رشد را در گیاهان افزایش داده و از سرایت آنها به باکتری مذکور جلوگیری به عمل می آورد و درمهار گونه هایی چون listeria monocytogens و staphylococus aureus و salmonella panama و s.typhimurim واقع شده است . lysozyme از سفیده تخم مرغ تازه گرفته شده و از طریق فرایندی خاص توسط شرکت کانادایی به نام inovatech تولید می شود .
در کشورهای کره و ژاپن lysozyme ضد عفونی کننده که از سفیده تخم مرغ گرفته می شود در تولید قرص های دارویی ، کپسول ها ، قطره های چشم ، خمیر دندان ها و قرص گلو مورد استفاده قرار می گیرد .
اسلاید ۱۰ :
فراورده های کادرا ۱۳۶ و کادرا ۱۳۷ گونه هایی از bacillus subtilis بوده که می توانند از سرایت باکتری مذکور به گوجه های گلخانه ای ممانعت به عمل آورند . گونه های bacillus subtilis چنانچه بررسی ها نشان می دهند بیماریهای قارچی ریشه گیاه را مهار کرده و بازده بسیاری از محصولات دیگر را افزایش می دهد. مکانیسمی که از طریق آن آفت باکتریایی توسط گونه هایی از bacillus subtilis کنترل می شود و در این تحقیق مشخص نیست . تحقیقهای دیگر وجود دارد که دلالت بر تاثیر غیرمستقیم باکتری ها بر گیاه می کند که این تاثیر از طریق کشف مقاومت بیماری صورت می گیرد .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 