پاورپوینت کامل کشاورزی ارگانیک و بررسی علمی اصول تولید، مزایا و نقش آن در سلامت و پایداری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل کشاورزی ارگانیک و بررسی علمی اصول تولید، مزایا و نقش آن در سلامت و پایداری دارای ۴۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل کشاورزی ارگانیک و بررسی علمی اصول تولید، مزایا و نقش آن در سلامت و پایداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپاورپوینت کامل کشاورزی ارگانیک و بررسی علمی اصول تولید، مزایا و نقش آن در سلامت و پایداری

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپاورپوینت کامل کشاورزی ارگانیک و بررسی علمی اصول تولید، مزایا و نقش آن در سلامت و پایداری

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کامل کشاورزی ارگانیک و بررسی علمی اصول تولید، مزایا و نقش آن در سلامت و پایداری :

اسلاید ۱ :

مقدمه

امروزه مصرف بیش از حد سموم شیمیائی شامل آفت کش ها

علف کش هاهورمون ها وکودهای شیمیایِی باعث آلودگی

محیط زیست ومنابع آبی و خاکی شده و سلامتی آحاد بشر را

شدیداً درمعرض تهدید قرار داده است.مدیریت خاک به عنوان چارچوب اصلی توسعه کشاورزی و حفظ منابع طبیعی و شاخص
های زیست محیطی برای ‌رسیدن به اهداف والای توسعه
اقتصاد‍ی کشور محسوب می شود.

اسلاید ۲ :

تعریف کشاورزی ارگانیک

براساس تعریف مراجع بین المللی کشاورزی ارگانیک را می توان:
”یک نوع سیستم مدیریتی دانست که باعث تنوع زیستی ودوره های
زیستی خاک را بهبود و ارتقاء می بخشد.این سیستم براساس
استفاده حداقل از نهادهای خارج از مزرعه و روش های مدیریتی
 که هماهنگی اکولوژی را بازسازی نگهداری و تقویت
می کند پایه گذاری شده است.“

 

اسلاید ۳ :

اهداف کشت ارگانیک

-تولید غذا با کیفیت عالی و کمیت کافی

-عدم اسیب رسانی به طبیعت و قرار گرفتن در روند طبیعی چرخه  حیات.

-تقویت چرخه ی زیست در سیستم مزرعه شامل میکروارگانیسمها

خاک-گیاه وحیوانات.

-توسعه حفاظت خاک و اب و افزایش کیفیت حاصلخیزی خاک میباشد.

اسلاید ۴ :

مزایای کشت ارگانیک

(۱در صورت فرهنگ سازی و ایجاد باور در کشاورزان و

مصرف کنندگان، محصولات ارگانیک بازاردسترسی‌ بهتر

داشته و ارزش افزوده بالاتری را ایجاد می نمایند.

۲)کشت ارگانیک باعث افزایش عملکرد در مناطقی م‍ی شود که

اسلاید ۵ :

با کمبود نهاده های کشاورزی خارج از مزرعه مواجه می باشند.

 
۳)کشت ارگانیک سبب حفاظت از منابع طبیعی شده واز آلودگی

محیط زیست جلوگیری می کند.

۴)با کشت ارگانیک می توان تولید غذای سالم و متنوع نمود.

اسلاید ۶ :

۵)کشت ارگانیک سبب پایدار شدن کشت در دراز مدت و تنوع

محصول می شود.

 ۶)شیوه کشت ارگانیک برای قطعات کوچک کشاورزی بسیار

مناسب است.

 ۷)کشاورزی ارگانیک باعث بالا رفتن اعتماد به نفس در

کشاورزان می شود

اسلاید ۷ :

بنگلادش،هند،اندونزی،ژاپن،کره،لائوس،مالزی،نپال،پاکستان،فیلیپین

سریلانکا،تایلند،تایوان،ویتنام وایران.

اندونزی، ژاپن و کره به ترتیب با۱۷۷۷۰۰، ۴۰۰۰۰، ۷۶۳۲۶،

۲۹۱۵۱ و ۱۸۹۳۶ دارای بیشترین سطح زیر کشت در منطقه

آسیا می باشند.کشورهایی نظیر سریلانکا،تایلندو ویتنام در

رده های بعدی این جایگاه قرار دارند.

اسلاید ۸ :

محدودیت های کشت ارگانیک در کشور

– دخالت دولت و نداشتن برنامه راهبردی مناسب جهت تشویق

به کشت این قبیل محصولات.

-عدم آگاهی کشاوزران و باغداران از اصول کشت ارگانیک و

تقویت نکردن خاک با کودهای بیولوژیک و ورمی‌کمپوستها و

کودهای حیوانی.

اسلاید ۹ :

-نداشتن الگوی کشت و نوع محصول ارگانیک برای مناطق

مختلف کشور.

-عدم آگاهی مردم از عواقب مصرف پسماندهای سم وکود در

محصولات کشاورزی.

-کاهش تولید در سالهای اولیه کشت ارگانیک.

-عدم ابتکار وذوق کشاورزان برای انتقال از کشاورزی سنتی

وصنعتی به کشت ارگانیک.

اسلاید ۱۰ :

-دسترسی آسان به نهادهایی نظیر کود وسم.

-نبود ارگان و یا سازمان مسئول گواهی محصول ارگانیک در

کشور.

 -فقدان مطالعات بنیادی و طرح ها و برنامه های تحقیقاتی

پیرامون کشت و تولید محصولات ارگانیک.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.