پاورپوینت کامل پژوهش جامع درباره خشکبار و تحلیل علمی ارزش تغذیه‌ای، فرآوری و نقش اقتصادی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل پژوهش جامع درباره خشکبار و تحلیل علمی ارزش تغذیه‌ای، فرآوری و نقش اقتصادی دارای ۲۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل پژوهش جامع درباره خشکبار و تحلیل علمی ارزش تغذیه‌ای، فرآوری و نقش اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپاورپوینت کامل پژوهش جامع درباره خشکبار و تحلیل علمی ارزش تغذیه‌ای، فرآوری و نقش اقتصادی

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپاورپوینت کامل پژوهش جامع درباره خشکبار و تحلیل علمی ارزش تغذیه‌ای، فرآوری و نقش اقتصادی

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کامل پژوهش جامع درباره خشکبار و تحلیل علمی ارزش تغذیه‌ای، فرآوری و نقش اقتصادی :

اسلاید ۱ :

لوبیای خشک باید در زمین حاصل خیزی کاشته شود. خاک آن ها نباید خیلی سنگین باشد و نباید خیلی خیس باشد، هر چند که لوبیای خشک دارای خوشه های بلندی است آن ها باید در یک مزرعه با خاک خوب کاشته شوند. برای اینکه مشکلات آفت را کم کنیم بهتر است که لوبیای خشک را مانند ذرت، گندم، یا گل  آفتاب کردان کاشته شوند و آن ها را نباید در همان مزرعه دو باره کاشت.

اسلاید ۲ :

در جنوب غربی میسوری می توانند به صورت ساده ای دو برابر شود بعد از کاشت گندم در قسمت مرکزی میسوری دو برابر کردن محصول لوبیای سفید می تواند دو برابر شود که قابل سوال است. دو برابر کردن محصول لوبیا قابل انجام است ولی با کلی تامل. برای بیشتر سال ها لوبیای خشک می تواند آن را ذخیره کرد و در اول جولای آن را کاشت ولی لایه های خاک باید نازک تر باشد. برای اینکه لوبیای خشک فواید خوبی دارد مناسب است که به عنوان کاشت تابستانه باشد.

در قسمت مرکزی و شمال   ایالت اگر در جون کاشته شود بین ۸۵ تا ۱۱۵ روز بار می دهد.

اسلاید ۳ :

 منابع بذری و گوناگونی

بذر های گوناگونی از لوبیای خشک موجود است. اولین قدم در انتخاب گونه ها باید بر اساس بازار باشد که بدانیم که کدام یک سوددهی بیشتری دارد. برای مثال اگر شما فکر می کنید بهترین نوع لوبیای سیاه است ۸۰% از بهترین لوبیا برای شما مناسب است و بعد شما فکر می کنید شاید لوبیای سیاه دو برابر ارزش داشته باشد نسبت به لوبیای  آبی و این از نظر رنگ و قیمت مناسب تر خواهد بود و این نظر شما عوض می کند.

اسلاید ۴ :

کاشتن

در میسوری لوبیای خشک می تواند در اواسط ماه می و جون کاشته شود.کاشته شدن در ماه می محصول بیشتری نسبت به ماه جون می دهد. در عمق ۱ تا ۲ اینچ کاشته شود. بوته ها به صورت افقی و در ۱۵ اینجی هم کاشته شود در ردیف. رشد آنها در ردیف ۳۰ اینچ یا بیشتر باعث می شود علف هرز کنترل شود، اما در این فضا لوبیا ها در ردیفهای نزدیک عملکرد خوبی ندارد. اگر نزدیک هم کاشته شوند لوبیا ها می توانند ردیفها را پر کنند به سرعت و باعث سایه انداختن شوند و باعث علف هرز زیاد می شود.

اسلاید ۵ :

باروری

لوبیای خشک باید مایه کوبی شود برای ضمانت ریزوبیوم فائولی. آنها باعث ثابت شدن نیتروژن می شود. لوبیا ممکن است با اضافه شدن نیتروژن حاصل خیزتر شود. برای بیشتر حاصل خیز شدن و بار دادن می توان ۴۰ تا ۵۰ پوند نیتروژن در هر اکر اضافه کرد.

اسلاید ۶ :

مدیریت با آفت ( علف هرز )

برای توانمندی کم محصول لوبیای خشک، قابلیت مقابله با علف هرز را ندارد. آنها چون در ماه جون کاشته می شود وقت برای کشت و زراعت زمان دارد که علف هرز را کمی به عقب بیندازد. کاشتن آنها در ردیف نزدیک می تواند علفها را کنترل کند. علف کشهای زیادی هستند مثل آسور – باساکاران ، دوال;.

اسلاید ۷ :

حشرات

در چندین مرحله حشرات می توانند به لوبیا صدمه بزنند. نظافت هفتگی مزرعه پیشنهاد می شود. مانند لوبیای سویا، لوبیای خشک آسیب پذیر است بخاطر سوسک برگهای لوبیا. همان طور که گیاه رشد می کند ممکن است مگسهای سفید به گیاه حمله کنند و آن را خراب کنند و باعث خرابی دانه شوند. چون بیرون آمدن لانه روی پوسته لوبیا مهم تر است تا در لوبیای سویا باید از خرابی جلوگیری کرد. ۴۰ گونه آفت کش وجود دارد که می توان از آن استفاده کرد.

اسلاید ۸ :

بیماریها

لوبیای خشک آسیب پذیر است تا انواع دیگر حبوبات بخصوص در هوای مرطوب مثل میسوری امریکا کهرطوبت زیادی دارد. ویروس- قارچ – باکتری ها از موضوعات مهم است. اگر ویروس یا باکتری حمله کند کاری نمی توان کرد. اما ۳ نوع قارچ کش برای مقابله با قارچها هست.

اسلاید ۹ :

درو محصول و انبار کردن

کاشت –  بوته ای محصول می تواند همان بوته سویا را درو می کند از همان وسایل استفاده کرد. از قطع کننده های انعطاف پذیر باید استفاده کرد تا بتواند به زمین نزدیک شود چون غلاف های لوبیا نزدیک زمین می رسند. دستگاه کمباین دو سیلندر می تواند دانه ها را سوا کند بدون اینکه به لوبیا صدمه بزند. باید بدانید که دانه های لوبیا نباید صدمه ببینند چون در فروش موثر است. برداشت  را می توان وقتی که دانه ها تا ۱۸ % رطوبت دارند شروع کرد. وقتی که دانه ها قهوه ای شده و غلاف زرد شده . یکی از احتیاط ها برای درو کردن در میسوری زمان باران است که باعث خرابی می شود. بخصوص در لوبیای سرمه ای

اسلاید ۱۰ :

راه دیگر برداشت محصول :
دید کلی

لوبیای خشک خوراکی، مزرعه لوبیا ها، بصورت متنوع و گسترده می باشد و شامل لوبیای کلیه ای ، لوبیای سرمه ای، لوبیای چیتی و لوبیای سیاه است. این لوبیا ها، حتی در سایز هسته ها و رنگ همگی مختلف می باشند. فاسولوس و لگاریس ال. اصلیتش در مرکز و جنوب آفریقا در ۷۰۰۰ سال پیش آمده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.