پاورپوینت کامل گیاه سیبزمینی و بررسی علمی ویژگیهای زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل گیاه سیبزمینی و بررسی علمی ویژگیهای زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی دارای ۲۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل گیاه سیبزمینی و بررسی علمی ویژگیهای زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلودپاورپوینت کامل گیاه سیبزمینی و بررسی علمی ویژگیهای زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلودپاورپوینت کامل گیاه سیبزمینی و بررسی علمی ویژگیهای زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت کامل گیاه سیبزمینی و بررسی علمی ویژگیهای زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی :
اسلاید ۱ :
مقدمه
. سیب زمینی گیاه بومی قاره آمریکا است و بیش از ۴۰۰ سال قدمت دارد ودر اواخر قرن ۱۶ وارد اروپا شد .
. سیب زمینی نقش مهمی در برنامه غذایی مردم و صنایع تبدیلی دارد و سطح زیر کشت آن در استان گلستان برابر ۷ تا ۱۰ هزار هکتار است .
. امروزه سیب زمینی از نظر میزان تولید مقام چهارم را بین محصولات کشاورزی دارد .
. کشت سیب زمینی با مشکلاتی همراه است از این جمله میتوان به پایین بودن قیمت آن در بعضی از سالها اشاره کرد .
اسلاید ۲ :
کاشت
. در سه نوبت زمانی میتوان سیب زمینی را کشت کرد.
. در مناطق کوهستانی در بهار کشت میشود ولی در بیشتر نقاط کشور در پاییز کشت میشود و بیشترین مشکلات بازرگانی هم در این زمان دیده میشود.
. کشت آن در تابستان در چند سال اخیر مرسوم شده اما به دلیل کمبود بذر با قیمت مناسب رشد قابل ملاحظه ای نکرده است . کشت تابستانی از اواخر مرداد شروع میشود و محصول در آذر و دی بر داشت میشود .
اسلاید ۳ :
. انتخاب خاک مناسب بسیار مهم است زیرا عملکرد خوب وبالا به آن بستگی دارد .
. بهترین خاک برای سیب زمینی خاکهایی با بافت متوسط است و تولید این محصول در زمین های نیمه سنگین به شرط وجود ساختمان خوب و به کار گیری روشهای مناسب کاشت موفقیت آمیز است .
. در خاک های سنگین و نیمه سنگین هنگام آماده سازی باید به میزان ۱۰ تا ۲۰ تن در هکتار کود پوسیده حیوانی به زمین اضافه کرد .
اسلاید ۴ :
. زمین باید چند بار قبل از کاشت خوب شخم بخورد و کلوخه های آن را با دیسک خرد کرد .
. بوته سیب زمینی ریشه های سطحی دارد و رشد غده و ریشه به فشردگی خاک حساس است به همین دلیل تعداد دفعه های عملیات تهیه زمین باید به کمترین حد برسد .
. وجود مواد آلی بسیار مهم است و کمبود آن موجب تشکیل کلوخه میشود و از دلایل آن آتش زدن زمین و از بین بردن بقایای گیاهی است و یاکشت سیب زمینی بعد ازسویا و پنبه و ذرت است .
اسلاید ۵ :
اندازه غده بذری
. استاندارد غده بذری ۳۵ تا ۴۵ میلیمتر است و به وزن ۵۰ گرم اگر غده بزرگتر از این مقدار باشد باید دو هفته قبل از کاشت آن را به چند قسمت تقسیم کرد .
. در هر قسمت باید ۲ تا ۳ جوانه وجود داشته باشد .
. و باید در دمای ۱۵ تا ۲۰ درجه و رطوبت نسبی ۸۵%
قرار گیرد تا قسمت بریده شده چوب پنبه ای شود .
اسلاید ۶ :
نکته های مهم درهنگام تهیه غده بذری
- ضد عفونی کردن وسیله برش .
- چوب پنبه ای شدن قسمت بریده شده بذز .
- ضد عفونی بذز .
اسلاید ۷ :
تاریخ کاشت
. تاریخ کاشت در عملکرد بسیار موثر است و شرایط را برای هماهنگی گیاه با محیط را فراهم میکند .
. شرایط نشان داده کاشت درماه بهمن بیشترین عملکرد را دارد .
. کاشت بی موقع آسیب های زیر را وارد میکند .
- ظهورکند گیاه وگسترش بیماری ها .
- مشکل یخ بندان و سرما .
- گسترش علف های هرز .
اسلاید ۸ :
تراکم کشت چقدر باید باشد
. از عوامل موثر در زراعت تراکم کشت است . تعداد نیش هایی که از غده بذری به وجود می آید به اندازه غده بذری و تیمار غده و واریته بستگی دارد .
. تمام جوانه های یک غده کاشته شده به ساقه تبدیل نمیشود بلکه فقط ۳۰% از جوانه ها به ساقه تبدیل میشود و باید در انتخواب غده دقت کرد .
.تعداد ۱۵ تا ۲۰ ساقه خوب رشد کرده برای هرمتر مربع لازم است.یعنی اگر ۵ غده در واحد سطح ۴ ساقه تولید کنند و وزن هر غده ۵۰ گرم باشد ۵/۲ تن در هر هکتار بذز لازم است .
اسلاید ۹ :
. کمبود تراکم هم مناسب نیست و علت های آن مانند:
۱کلوخه ای بودن مزرعه
- غالبیت جوانه انتهایی
۳نداشتن جوانه کافی در بذر های برش خورده
۴آلوده شدن غده ها در اثر کاشت زود و ;
اسلاید ۱۰ :
. در پایان دوره رشد سیب زمینی زمانی که حدود ۶۰% برگ ها خشک شده باشند غده ها رسیده اند .
. در چند نقطه از مزرعه روی پوست غده رسیدن را آزمایش میکنیم و اگر پوست غده به سادگی جدا شد غده نرسیده است و قابل برداشت نیست .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 