پاورپوینت کامل گیاه سیب‌زمینی و بررسی علمی ویژگی‌های زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل گیاه سیب‌زمینی و بررسی علمی ویژگی‌های زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی دارای ۲۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل گیاه سیب‌زمینی و بررسی علمی ویژگی‌های زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپاورپوینت کامل گیاه سیب‌زمینی و بررسی علمی ویژگی‌های زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپاورپوینت کامل گیاه سیب‌زمینی و بررسی علمی ویژگی‌های زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کامل گیاه سیب‌زمینی و بررسی علمی ویژگی‌های زراعی، ارزش غذایی و نقش آن در اقتصاد کشاورزی :

اسلاید ۱ :

مقدمه

. سیب زمینی گیاه بومی قاره آمریکا است و بیش از ۴۰۰ سال قدمت دارد ودر اواخر قرن ۱۶ وارد اروپا شد .

. سیب زمینی نقش مهمی در برنامه غذایی مردم و صنایع تبدیلی دارد و سطح زیر کشت آن در استان گلستان برابر ۷ تا ۱۰ هزار هکتار است  .

. امروزه سیب زمینی  از نظر میزان تولید مقام چهارم را بین محصولات کشاورزی دارد .

. کشت سیب زمینی با مشکلاتی همراه است از این جمله میتوان به پایین بودن قیمت آن در بعضی از سالها اشاره کرد .

اسلاید ۲ :

کاشت

. در سه نوبت زمانی میتوان سیب زمینی را کشت کرد.

. در مناطق کوهستانی در بهار کشت میشود ولی در بیشتر نقاط کشور در پاییز کشت میشود و بیشترین مشکلات بازرگانی هم در این زمان دیده میشود.

. کشت آن در تابستان در چند سال اخیر مرسوم شده اما به دلیل کمبود بذر با قیمت مناسب رشد قابل ملاحظه ای نکرده است . کشت تابستانی از اواخر مرداد شروع میشود و محصول در آذر و دی بر داشت میشود .

اسلاید ۳ :

. انتخاب خاک مناسب بسیار مهم است زیرا عملکرد خوب وبالا به آن بستگی دارد .

. بهترین خاک برای سیب زمینی خاکهایی با بافت متوسط است و تولید این محصول   در زمین های نیمه سنگین به شرط وجود ساختمان خوب و به کار گیری روشهای مناسب کاشت موفقیت آمیز است .

. در خاک های سنگین و نیمه سنگین هنگام آماده  سازی باید به میزان ۱۰ تا ۲۰ تن در هکتار کود پوسیده حیوانی به زمین اضافه کرد .

اسلاید ۴ :

. زمین باید چند بار قبل از کاشت خوب شخم بخورد و کلوخه های آن را با دیسک خرد کرد .

. بوته سیب زمینی ریشه های سطحی دارد و رشد غده و ریشه به فشردگی خاک حساس است به همین دلیل تعداد دفعه های عملیات تهیه زمین باید به کمترین حد برسد .

. وجود مواد آلی بسیار مهم است و کمبود آن موجب تشکیل کلوخه میشود و از دلایل آن آتش زدن زمین و از بین بردن بقایای گیاهی است و یاکشت سیب  زمینی بعد ازسویا و پنبه و ذرت است  .

اسلاید ۵ :

اندازه غده بذری

. استاندارد غده بذری ۳۵ تا ۴۵ میلیمتر است و به وزن ۵۰ گرم اگر غده بزرگتر از این مقدار باشد باید دو هفته قبل از کاشت آن را به چند قسمت تقسیم کرد .

. در هر قسمت باید ۲  تا ۳     جوانه وجود داشته باشد .

. و باید در دمای ۱۵ تا ۲۰ درجه و رطوبت نسبی ۸۵%

قرار گیرد تا  قسمت بریده شده چوب پنبه ای شود  .

اسلاید ۶ :

نکته های مهم درهنگام تهیه غده بذری

  1. ضد عفونی کردن وسیله برش .
  2. چوب پنبه ای شدن قسمت بریده شده بذز .
  3. ضد عفونی بذز .

اسلاید ۷ :

تاریخ کاشت

. تاریخ کاشت در عملکرد بسیار موثر است و شرایط را برای هماهنگی گیاه با محیط را فراهم میکند .

. شرایط نشان داده کاشت درماه بهمن بیشترین عملکرد را دارد .

. کاشت  بی موقع آسیب های زیر را وارد میکند .

  1. ظهورکند گیاه وگسترش بیماری ها .
  2. مشکل یخ بندان و سرما .
  3. گسترش علف های هرز .

اسلاید ۸ :

تراکم کشت چقدر باید باشد

. از عوامل موثر در زراعت تراکم کشت است . تعداد نیش هایی که از غده بذری به وجود می آید به اندازه غده بذری و تیمار غده و واریته بستگی دارد .

. تمام جوانه های یک غده کاشته شده به ساقه تبدیل نمیشود بلکه فقط ۳۰% از جوانه ها به ساقه تبدیل میشود و باید در انتخواب غده دقت کرد .

.تعداد  ۱۵ تا ۲۰ ساقه خوب رشد کرده برای هرمتر مربع لازم است.یعنی اگر ۵ غده در واحد سطح ۴ ساقه تولید کنند و وزن هر غده ۵۰ گرم باشد ۵/۲ تن در هر هکتار بذز لازم است .

اسلاید ۹ :

. کمبود تراکم هم مناسب نیست و علت های آن مانند:

۱کلوخه ای بودن مزرعه

  1. غالبیت جوانه انتهایی

۳نداشتن جوانه کافی در بذر های برش خورده

۴آلوده شدن غده ها در اثر کاشت زود و ;

اسلاید ۱۰ :

. در پایان دوره رشد سیب زمینی زمانی که حدود ۶۰% برگ ها خشک شده باشند غده ها رسیده اند .

. در چند نقطه از مزرعه روی پوست غده رسیدن را آزمایش میکنیم و اگر پوست غده به سادگی جدا شد غده نرسیده است و قابل برداشت نیست .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.