پاورپوینت کامل اثر اصلاح‌کننده‌های متابولیکی بر صفات لاشه و کیفیت گوشت و بررسی علمی فرآیندها


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل اثر اصلاح‌کننده‌های متابولیکی بر صفات لاشه و کیفیت گوشت و بررسی علمی فرآیندها دارای ۱۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل اثر اصلاح‌کننده‌های متابولیکی بر صفات لاشه و کیفیت گوشت و بررسی علمی فرآیندها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپاورپوینت کامل اثر اصلاح‌کننده‌های متابولیکی بر صفات لاشه و کیفیت گوشت و بررسی علمی فرآیندها

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپاورپوینت کامل اثر اصلاح‌کننده‌های متابولیکی بر صفات لاشه و کیفیت گوشت و بررسی علمی فرآیندها

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کامل اثر اصلاح‌کننده‌های متابولیکی بر صفات لاشه و کیفیت گوشت و بررسی علمی فرآیندها :

اسلاید ۱ :

  • نرخ رشد را افزایش داده وبازده خوراک خوردن را بهبود می بخشد ولاشه کم چرب ولاغر وچاقی ناشی از چربی را کاهش می دهند
  • بعضی اصلاح کننده های متابولیکی تاثیرات منفی قابل مشاهده ومحسوسی روی کیفیت گوشت میگذارند مخصوصا هنگامی که به مقدار توصیه شده استفاده نمی شوند.
  • ایمپلنتهای استروئیدی آنابولیکی خیلی مؤثر وکاربردی اند
  • سوماتوتروپین وآگانوسیت های آزمایش شده دربهبود عملکرد رشد و لاغری لاشه خیلی مؤثرند.
  • سطوح مختلف ویتامینE برای بهبود رنگ گوشت سالم ماندن گوشت پس از کشتار گاو.بره ها وخوک کاملا مؤثرند.
  • .در حقیقت جیره غذایی بامکمل ویتامینA عاملی برای مرمری گوشت در گوساله های پرواری نیست
  • اخته کردن سالم امیدوارکننده نشان داده است

اسلاید ۲ :

اصلاح کننده های متابولیکی:             

  • ترکیباتی که از طریق خوراک تزریق یا کاشت:
  • نرخ رشد وسودمندی خوراک را بهترمی کنند
  • درصد وزن لاشه را افزایش می دهند و درصد بازده لاشه گوشت راافزایش می دهند کیفیت واقعی گوشت را بهتر میکنند
  • مدت سالم ماندگی را زیاد فرم طبیعی و خوش خوراکی گوشت را بهتر میکنند

اسلاید ۳ :

استروئیدهای آنابولیکی:                    

تلیسه ها وگوساله های نر پرواری بیشترین واکنش را در برابر ایمپلنتهای استروئیدی نشان میدهند

  • استروئیدهای آنابولیکی نرخ رشد را از ۱۰- %۲۰ افزایش میدهند
  • تحقیقات زیادی وجود ندارد که اثبات کند کاشتنی های استروئیدی کیفیت یا خوش خوراکی را بهبود می بخشند

اسلاید ۴ :

ویتامین D3:                                            

  • برای تردی گوشت عامل بالقوه ای است که با افزایش سطوح کلسیم خون و ماهیچه نشان داده میشود.
  • مهارت خوراندن ویتامین D3 به عنوان یک اصلاح کننده متابولیکی ممکن نیست با بهتر شدن کیفیت گوشت توسط صنعت آداپته شود تا تحقیقات زیادی را منجر شود وآن سازگاری بدون هیچ خطرات در سلامتی انسان اثبات شود.

اسلاید ۵ :

ویتامین A:                    

  • اخیرا نقش این ویتامین درسلولهای چربی مختلف وتوسعه حالت مرمری تحقیق شده است
  • حالت مرمری ارتباط منفی با غلظت ویتامین Aدر خون وکبد دارد
  • به نظر میرسد اثرات سطوح مختلف ویتامینAبا سن گاو ارتباط دارد
  • ۱۰ درجه کاهش در نقطه ذوب برای چربی از بره هایی که خوراکشان بتاکاروتن کمتری داشته از آنهایی که خوراکشان بتاکاروتن بالایی داشته است.

اسلاید ۶ :

ویتامین E:                      

  • خوراندن سطوح بالای تغذیه ای ازویتامین E رنگ گوشت را بهترمیکند ومیزان سالم ماندن گوشت گاو وخوک وبره را گسترش میدهد
  • مکمل ویتامینE مواد خوراکی درگاودرروی هم انباشتن توکوفردل دربافت ماهیچه ای به عنوان آنتی اکسیدان با به تاخیرانداختن چربی واکسیداسیون میوگلوبینی عمل میکند.

اسلاید ۷ :

سوماتوتروپین:                        

  • رشد نشخوارکنندگان واکنش نشان میدهد به rbST
  • . با ارزیابی بو ومزه تاثیر منفی روی مصرف کننده ندارد اما کیفیت آبدار بودن در بعضی از مطالعات ۲۰ درصد کاهش یافته است.
  • بزرگترین واکنش در نرخ رشد از گوسفندان اخته وقتی roST یک دوره هشت هفته ای قبل از کشتار
  • حجم چربی داخل ماهیچه ای را درهردو گوشت گاووخوک دریک روش وابسته با ۲۰ الی ۵۰ درصد کاهش میدهد
  • بشدت در بهبودعملکردرشد ودرصد بازده گوشت مؤثراست آن حالت مرمری مناسب گوشت راکاهش میدهدوتردی را کاهش میدهد

اسلاید ۸ :

بتا آگونیستها:                            

  • راکتوپامین هیدروکلراید برای استفاده در خوکها وگاوها (اوپتا فلکس)وزیل پاترول هیدروکلراید(زیل ماکس) برای استفاده در گاو
  • راکتوپامین هیدروکلراید برای خوکها اثرات مثبتی روی نرخ رشد, مصرف خوراک ,درصد وزن لاشه,و ترکیب لاشه دارد
  • زیل پاترول هیدروکلراید (زیلماکلس) بطورواضح عملکرد رشد درصدلاشه و عضلات لاشه در گاورا بهتر میکند
  • راکتوپامین و زیل پاترول در جیره های پروار کردن گاو برای یک ماکزیمم۳۰ روز قبل از کشتار باید خیلی موثر باشد

اسلاید ۹ :

لیپیدهای طراح:                         

  • سیس-۹ ترانس-۱۱ وترانس-۱۰سیس-۱۲ هستند وهردو برای سلامت انسان مفیدند
  • بر خوش خوراکی موثر نبودند
  • در اضافه کردن CLAماندگاری رنگ گوشت خوک در فریز کردن بهتر میشود زیرا TBARS کمتر میشود.
  • رنگ گوشت خوک وظرفیت آبدار بودن گوشت خوک را بهتر میکند.
  • خوراندنCLA محافظت شده شکمبه ای اغلب عامل اصلی
  • افزایش حجمCLA گوشت نشخوارکنندگان است

اسلاید ۱۰ :

کروم.کارناتین.منیزیم.نیاسین.منگنز.بتائین:

  • خوراندن سطوح بالا برده شده ازپیکولینات کروم با خوکها درصدی از ماهیچه را افزایش میدهد.چربی پشت را کاهش میدهد و تاثیری روی تردی وصفات حسی ندارد
  • اضافه کردن مکمل L کارناتین به جیره های غذایی خوک ضخامت چربی پشت را بدون تاثیر روی عملکرد رشد کاهش میدهد
  • سنگ معدنی منیزیم تاثیری روی عملکرد نداشت اماضخامت چربی را کاهش داد
  • حجم نیاسین سودمندی خوراک را بهتر کرد.رنگ درونی و PHگوشت وکاهش وزن لاشه کم شد
  • بتائین عملکرد رشد خوکها را بهتر میکند
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.