پاورپوینت کامل صمغ کتیرا و بررسی علمی ویژگیهای رئولوژیکی، ترکیبات و کاربردهای صنعتی و دارویی
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل صمغ کتیرا و بررسی علمی ویژگیهای رئولوژیکی، ترکیبات و کاربردهای صنعتی و دارویی دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل صمغ کتیرا و بررسی علمی ویژگیهای رئولوژیکی، ترکیبات و کاربردهای صنعتی و دارویی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلودپاورپوینت کامل صمغ کتیرا و بررسی علمی ویژگیهای رئولوژیکی، ترکیبات و کاربردهای صنعتی و دارویی
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلودپاورپوینت کامل صمغ کتیرا و بررسی علمی ویژگیهای رئولوژیکی، ترکیبات و کاربردهای صنعتی و دارویی
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت کامل صمغ کتیرا و بررسی علمی ویژگیهای رئولوژیکی، ترکیبات و کاربردهای صنعتی و دارویی :
اسلاید ۱ :
صمغ ها
صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.
v صمغ های ترشحی
vصمغ های جلبکی
vصمغ های دانه ای
v صمغ های میکروبی
v مشتقات نشاسته و سلولز
اسلاید ۲ :
¨تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.
¨مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.
¨ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند
¨پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند
اسلاید ۳ :
۱,۲ کتیرا
¨کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و بیش از ۲۰۰۰ گونه گیاه دارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا می روید.۲ گونه تجاری آن A.gummifer labill و A.microcephalus willd است.
¨
¨
¨صمغ کتیرا یک پروتئوگلایکان هتروژن،اسیدی با وزن مولکولی بالا (نزدیک به ۸۰۰۰۰۰ دالتون) است
¨
اسلاید ۴ :
¨صمغ هایی که ویسکوزیته ی بیشتری دارند نسبت فوکوز، گزیلور،اسید گلاکتورونیک و گروه های متوکسی در آنها بالاست. در حالی که مقدار آرابینوز و بخش های نیتروژنی در آن ها کمتر است
¨صمغ کتیرا،دو بخش دارد یک قسمت مواد قابل تورم در آب(اسید تراگاکانسیک) و قسمت آرابینوگالاکتان محلول در آب که تراگاکانسین نامیده می شود
¨در نمونه هایی که از ایران گرفته شده است مقدار پروتئین به ۳۴-۰۵درصد می رسد
اسلاید ۵ :
خصوصیات رئولوژیکی کتیرا
¨صمغ کتیرا در غلظت پائین در آب هیدراته می شود، محلول ناروان ایجاد می کند و در غلظت ۲ تا ۴ درصد خمیر تشکیل می دهد و ویسکوزیته ی محلول یک درصد کتیرا حدودMpas ۳۵۰۰ است.محلول آن خاصیت پسود و پلاستیک دارد .
¨وباافزایش نیروی برشی ویسکوزیته ی ظاهری آن کاهش می یابد که برگشت پذیر است .ویسکوزیته ی بالادر نیروی برشی کم ،همراه با دفع بار به وسیله اسید گالاکتورونیک،ذرات ریز را در محلول به صورت سوسپانسیون در می آورد و امولسیون روغن در آب را پایدار می کند.
¨محلول کتیرا معمولا” اسیدی است و محدوده PH آن ۶-۵ است و ویسکوزیته ابتدائی صمغ وابسته به PH است که در PH بالای ۴ به حداکثر می رسد.
¨
اسلاید ۶ :
صمغ کتیرا در محیط اسیدی
¨. در مقایسه با هیدروکلوئیدهای دیگر،پایداری آن در برابر اسید خوب است به نظر می رسد این پایداری نتیجه ی جایگیری گزیلوپیرانوز و فوکوپیرانوز است که در برابر اسید ناپایدار هستند در زنجیره های کناری باشد ، به جای این که در اسکلت اصلی در گالاکتوپیرانورونیک مقاوم به اسید قرار بگیرند.بنابراین صمغ کتیرا برای کاربرد در محصولات اسیدی با ماندگاری بالا مثل سس های سالاد مناسب خواهد بود.
¨
¨
اسلاید ۷ :
مکانیسم پایداری سیستم کلوئیدی به وسیله تراگاکانت:اثرphروی پایداری ۵
¨. در این تحقیق مقدار جذب سطحی کتیرا ، نیروی دافعه اکترواستاتیک و ساختار به عنوان عملکرد PH اندازه گیری شد.کتیرا یک پایدار کننده سیستم های کلوئیدی است و این مقاوم سازی در نتیجه نیروی دافعه فضایی است و این مقاومت با تغییر PH تغییر می کند .
¨در نیروی یون بالا، مقدار جذب سطحی کتیرا با تغییر PH تغییر نمی کند.اگرچه، اگرPH کاهش یابد ضخامت لایه های فضایی از ۱۶ به ۷۰ نانومتر افزایش می یابد.
¨اجزاء متراکم در PH پائین پراکنده می شوند. لخته زدائی در نتیجه تغییرات ساختاری مولکول کتیرا روی سطح است.
¨
اسلاید ۸ :
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی هیدروکلوئیدهای غذای غنی شده با نمک در ۶ حرارت دهی اهمیک
ویژگی های رئولوژیکی هیدروکلوئیدها
¨غلظت ترکیبات فعال
¨ حرارت
¨درجه دیسپرسیون
¨ انحلال
¨بار الکتریکی
¨ عمل مکانیکی یا حرارت قبلی
¨حضور یا غیاب کلوئیدهای حلال دوست دیگر، میزان محلول حلال دوست
¨ حضور الکترولیت ها و غیر الکترولیک ها.
اسلاید ۹ :
¨اضافه کردن نمک(نوع یونی) به محلول هیدروکلوئیدی بازده فرایند اهمیک را افزایش داده.
¨رفتار جریان و قوام حساس به تغییرات حرارت و غلظت است.زیرا با افزایش حرارت محلول قوام کاهش و رفتار جریان افزایش می یابد.
¨اثرغلظت روی ویسکوزیته ظاهری نشاسته و کاراگنیان مهم تر بوده و برای پکتین و زانتان کمتر است . زانتان تحت تاثیر سرعت برشی است.محلول کاراگنیان بالاترین درجه اکتیواسیون و کمترین مقاومت را داراست هنگامی که ویسکوزیته ظاهری با بالا رفتن درجه حرارت کاهش می یابد
اسلاید ۱۰ :
اثر بر هم کنش های نشاسته- هیدروکلوئیدها : اثر نمک ها ۷
¨هیدروکلوئیدها مانند زانتان ، گوار، کربوکسیل متیل سلولز به عنوان عامل موثر روی ژلاتینه شدن و انحطاط نشاسته دارند.
¨یکی از ترکیبات مهم ماده ی غذایی نمک است.نمک تنظیم کننده تورم نشاسته است.
¨در حضور نمکها،نشاسته احتمالا کاتیون ها را از محلول برای یون های هیدروژن مبادله میکند و این باعث افزایش حجم گرانول های نشاسته و ویسکوزیته میشود.
¨با اضافه کردن نمک به نشاسته ویسکوزیته افزایش می یابد .در حضور نمک واکنش بین نشاسته و زانتان در افزایش ویسکوزیته کم تر موثر است وآن هم به علت تغییر در ساختمان زانتان است.
¨در ترکیب زانتان،نشاسته و نمک کاهش ویسکوزیته در زانتان مشخص تر از افزایش ویسکوزیته در نشاسته است.
¨
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 