پاورپوینت کامل قارچ کامبوجا و تحلیل علمی ویژگیهای زیستی، ترکیبات و کاربردهای درمانی و تغذیهای
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل قارچ کامبوجا و تحلیل علمی ویژگیهای زیستی، ترکیبات و کاربردهای درمانی و تغذیهای دارای ۱۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل قارچ کامبوجا و تحلیل علمی ویژگیهای زیستی، ترکیبات و کاربردهای درمانی و تغذیهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلودپاورپوینت کامل قارچ کامبوجا و تحلیل علمی ویژگیهای زیستی، ترکیبات و کاربردهای درمانی و تغذیهای
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلودپاورپوینت کامل قارچ کامبوجا و تحلیل علمی ویژگیهای زیستی، ترکیبات و کاربردهای درمانی و تغذیهای
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت کامل قارچ کامبوجا و تحلیل علمی ویژگیهای زیستی، ترکیبات و کاربردهای درمانی و تغذیهای :
اسلاید ۱ :
مقدمه
کشتهای همزیست سلولهای مخمر از راسته ساکارو مایسس Saccharomyces با باکتریهای میله ای شکل (Linorom xy) زیلی نورم
کامبوجا = کامبو + جا
زادگاه اولیه : کشور چین
اسلاید ۲ :
چای مفرح
پالایش و پاک کنندگی خون
اثرات کامبوجا بر لاغری
۱- خود آگاهی
۲- رژیم صحیح غذایی
۳- اشتها
۴- هماهنگی متابولیسم
اسلاید ۳ :
غذایی با فرهنگ اصیل
۱- اسید لاکتیک خوب (+)L
۲ – اسید لاکتیک بد (-) D
اسلاید ۴ :
مواد موجود در چای کامبوجا
۱- اسید لاکتیک
۲- اسید استیک
۳- اسید کربنیک
۴- ویتامین B12
۵- آنزیم های مختلف
۶- ویتامین B6، Pyridoxine
۷- گلوکونیک اسید
۸- گلوکورونیک اسید
۹- فولیک اسید
۱۰- ویتامین B2 Riboflovin
۱۱- ویتامین B1 Thiamine
۱۲- اسید یوزنیک Usnic Acid
۱۳- ویتامینB3 نیاسین
اسلاید ۵ :
اثرات مثبت چای کامبوجا بر روی امراض مختلف
۱- آرتروز
۲- ایدز
۳- آسم
۴- فشار خون
۵- برنشیت
۶- کلسترول
۷- خستگی مفرط
۸- سرماخوردگی
۹- یبوست
۱۰- جمع شدن آب در بدن
۱۱- نقرس
۱۲- ازدیاد مصونیت در مقابل امراض
۱۳- عقیمی و نازایی
۱۴- امراض کلیوی
۱۵- بیماری Ms
۱۶- پروستات
۱۷- سوریاسیس (بیماری پوستی)
اسلاید ۶ :
طرز تهیه چای کامبوجا
مواد و وسایل اولیه
۱- قارچ کامبوجا ۱ عدد
۲- چای ۱ لیوان
۳- شکرسفید ۱ لیوان
۴- آب خالص ۲ لیتر
۵- صافی غیر فلزی
۶- ظرف شیشه ای جهت تکثیر کامبوجا
۷- ظرف شیشه ای برای جوشاندن
۸- بطری برای نگهداری کامبوجا
۹- پارچه ململ نازک
۱۰- قاشق چوبی یا سرامیک
اسلاید ۷ :
دز مصرفی چای کامبوجا
برخی مصرف کامبوجا را فقط پنج روز در هفته توصیه می کند و یا حتی می توان می توان برنامه ای چهار یا پنج هفته ای را برگزید بدین صورت که برای چهار یا پنج کامبوجا نوشید و دو هفته آن را مصرف نکرد بهترین روشی که تا کنون ذکر شده است این است که روزی یک لیوان، ناشتا مصرف گردد و در ضمن بعد از دو هفته مصرف، ادامه استفاده از آن حداقل به مدت یک ماه قطع گردد.
همچنین بهتر است بعد از هر بار مصرف آن دهان را با آب شسته تا اسیدیته آن به دندان ها صدمه نزند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 