پاورپوینت کامل سمینار پرورش مرغ تخم‌گذار و تحلیل علمی اصول تغذیه، مدیریت و بهبود تولید


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل سمینار پرورش مرغ تخم‌گذار و تحلیل علمی اصول تغذیه، مدیریت و بهبود تولید دارای ۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت کامل سمینار پرورش مرغ تخم‌گذار و تحلیل علمی اصول تغذیه، مدیریت و بهبود تولید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپاورپوینت کامل سمینار پرورش مرغ تخم‌گذار و تحلیل علمی اصول تغذیه، مدیریت و بهبود تولید

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپاورپوینت کامل سمینار پرورش مرغ تخم‌گذار و تحلیل علمی اصول تغذیه، مدیریت و بهبود تولید

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت کامل سمینار پرورش مرغ تخم‌گذار و تحلیل علمی اصول تغذیه، مدیریت و بهبود تولید :

اسلاید ۱ :

جدول کیفی تخم مرغ ها

n

n

افزایش کیفی تخم مرغ به ترکیب ژنتیک ومدیریت مناسب

n

بستگی دارد.

اسلاید ۲ :

پرورش برای کیفیت تخم مرغ ها

(HPB)پرورش دهنده های مرغ و خروس هندریکس

یکی از بزرگترین شرکت های پرورش دهنده می با شد.

DEKALB,HISEX,BOVANSشرکت های

هدف بهبود وپیشرفتکیفی داخلی و خارجی تخم مرغ

تست آزمایشگاهی

استحکام پوسته،رنگ پوسته،شکل آن،کیفیت درونی تخم مرغ

اسلاید ۳ :

مدیریت کیفیت تخم مرغ

تنها با استفاده ازابزارهای مدیریت مناسب می توان از علم ژنتیک بهره برد.

وزن بدن در ۵ هفتگی

یکنواختی در ۱۶ هفتگی

توسعه و رشد وزن بدن در طول شروع تولید

اسلاید ۴ :

حفظ کیفیت پوسته تخم مرغ

۲۰ تا ۴۰ هفتگی

۴۰ تا ۶۰ هفتگی

پس از ۶۰ هفتگی

اسلاید ۵ :

رنگ پوسته

)برونشیت عفونیIBبیماری(

نور مستقیم آفتاب و مصرف علوفه یا شن

استفاده از آنتی بیوتیک ها

اسلاید ۶ :

کیفیت داخل تخم مرغ 

لکه خون و گوشت

سفیده آبکی

اسلاید ۷ :

سایر عوامل

علاوه بر ژنتیک و مدیریت مرغداری،سایر فرایندهای تولید

هم می تواند بر کیفیت تأثیر منفی بگذارد.

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.