فایل ورد کامل مقاله طرح توجیهی احداث کارخانه کیک و کلوچه؛ تحلیل اقتصادی و صنعتی مراحل نصب و راه‌اندازی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله طرح توجیهی احداث کارخانه کیک و کلوچه؛ تحلیل اقتصادی و صنعتی مراحل نصب و راه‌اندازی دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله طرح توجیهی احداث کارخانه کیک و کلوچه؛ تحلیل اقتصادی و صنعتی مراحل نصب و راه‌اندازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله طرح توجیهی احداث کارخانه کیک و کلوچه؛ تحلیل اقتصادی و صنعتی مراحل نصب و راه‌اندازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله طرح توجیهی احداث کارخانه کیک و کلوچه؛ تحلیل اقتصادی و صنعتی مراحل نصب و راه‌اندازی :

پروژه طرح توجیهی نصب و راه اندازی کارخانه کیک و کلوچه

بنام خداوند جان و خرد که ازین برتر اندیشه برنگذرد
مقدمه:
از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری

و پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در کنار اینها توجه به ذائقه مصرف کننندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تکنولوژی متداول تولید کیک وکلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول براحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد.

نقطه سربسر تولید:
در نقطه سربسر تولید در آمد حاصل ا زفروش معادل مجموع هزینه های ثابت و متغیر تولید خواهد بود
هزینه‏های متغیر+ هزینه های ثابت اولیه= درآمد حاصل از فروش
(مقدار تولید× هزینه متغیر واحد محصول) + هزینه ثابت سالانه= قیمت فروش واحد× مقدار تولید در نقطه سربسر
نقطه سر بسر
تن۲۷۸ XC=
نقطه سربسر تولید معادل قریب۶/۵۵% ظرفیت تولید طرح می باشد که با توجه به سادگی تولید محصول و پائین بودن سطح پیچیدگی دستگاههای خط تولید که موجب سهولت نگهداری تعمیرات آنها می گردد. کارخانه قادر خواهد بود همواره در ظرفیتی بمراتب بالاتر از نقطه سربسر و درحد ظرفیت ۵۰۰ تن درسال کارکند.

نرخ بازدهی سرمایه:
سود ویژه کارخانه پس از کسر مالیات در سال اول سالانه۰۰۰/۶۱۶/۲۳ ریال و در سالهای بعد در جدول سود وزیان برآورده شده است. (بدیهی است با توجه به آئینامه های مالیات در هر

مقطع زمانی و در شرایط خاص مبلغ سود تغییر پیدا کند. ضمنا مالیات معادل ۲۰۵% سود عملیاتی در نظر گرفته شده است) و از طرفی با توجه به اینکه مبلغ سرمایه گذاری ثابت معادل ۴۱۷/۱۹۰/۶۴ ریال می باشد لذا نرخ برگشت سرمایه و مدت آن بشرح زیر محاسبه می‏شود.
= نرخ برگشت سرمایه ثابت
= نرخ برکشت سرمایه ثابت
۱
سال ۲/۳=۱۰۰*۱ =مدت برگشت سرمایه
نرخ برگشت
ملاحظه می شود که سرمایه گذری ثابت طرح پس از ۲/۳ سال بر می گردد. وزمان برگشت با توجه به نوع کارخانه زمان مناسبی است و طرح از أین نظر دارای توجیه کافی است.

وابستگی طرح از نظر ماشین آلات به خارج و جود ندارد و فقط در صورتی که آرد وشکر را محصول وارداتی تصور کنیم کارخانه از نظر مواد اولیه به خارج وابسته است و دو قلم فوق الذکر نیز از سوی دولت وارد و در اختیار کارخانجات قرار داده می شود. و با فرض فوق می توان گفت ارزش افزوده حاصل صدر صد در داخل کشور ایجاد می شود و سرمایه گذاری ثابت سرانه طرح ۷۲۴/۹۳۷/۴ ریال می باشد که حاکی از اشتغال زائی نسبتا خوب طرح می‏باشد.

جهت تکمیل بحث مربوط به توجیه اقتصادی طرح درصد ارزش افزوده از قیمت تمام شده نیز محاسبه می گردد.
۲۵۱۹۷۰۷۰ ارزش افزوده سالانه
۱۰۰* =۱۰۰* درصد ارزش افزوده از قیمت تمام شده محصول
۲۶۴۶۱۰۰۰۰ قیمت تمام شده محصول سالانه
۵/۹%= درصد ارزش افزوده از قیمت تمام شده محصول

پائین بودن درصد ارزش افزوده حاکی از این مطلب است که قسمت اعظم بهای تمام شده محصول را مواد اولیه تشکیل دهنده محصول شامل می شود. و علیرغم سود آوری طرح ارزش افزوده طرح پایین است و جز ازجهت تامین تقاضا در جامعه به محصول تولیدی دلیل و توجیه اقتصادی دیگر برای احداث کارخانه تولید کیک و کلوچه در کشور وجود ندارد و بدلیل پائین بوده ازش افزوده و از طرفی بدلیل اینکه شکر و آرد که ماده اولیه اصلی کارخانه می باشد و وارداتی هستند صادرات این

محصول نیز نمی تواند در اقتصاد کلان کشور تاثیر نسبی مثبت داشته باشد. و صادرات این محصول در واقع صادرات مجدد آرد وشکر وارداتی و انرژی ارزان می باشد که مقرن بصرفه نیست.

کیک وکلوچه که با توجه به سابقه دیرینه تولید آن استادکاران فراوانی در این زمینه تربیت شده اند. درحال حاضر با استفاده از ماشین آلات ساخت داخل بنحو مطلوبی در کارخانجات تولید کیک و کلوچه در سطح کشور تولید وعرضه می شود. پروسه تولید کیک و کلوچه درصفحه

ضمیمه طرح نشان داده شده است کارگران مورد نیاز در هر قسمت در داخل علامت نشان داده شده است. تعداد کارگران که در طرح برآورده پیشنهاد شده است حداکثر تعداد کارگران دو منظور یا چند منظوره ویا استفاده از اوقات خالی کارگران در کلیه مراحل خط تولید بنحو چشمگیری درهزینه های کارگری صرفه جوئی می نمایند. برای مثال معمولا از اوقات خالی اکثر کارگران برای الک کردن

آرد استفاده میشود. لازم به توضیح است از آنجائیکه کارخانه دارای یکدستگاه فرمی باشد لذا در آن واحد فقط یک نوع محصول کیک یا کلوچه تولید می شود. کارگران خیمر گیر لول کن- شکل ده و برش – فروکنترل کیفیت- بسته بندی وکنترلر نهائی بطور .مشترک در تولید کیک و کلوچه کار می کنند.
نسبت دقیق مواد اولیه مصرفی در فرمول ساخت بصورت تجربی توسط مهندس صنایع غذائی تعیین و دستور کاربرآن اساس به ک

ارگران داده می شود. نسبت مواد اولیه معرفی درصفحه ۹ جدول مواد داخلی داده شده است.
روش تولید:
پس از تهیه خمیر براساس فرمولاسیون مشخص خمیر پس از لول کردن و شکل دهی در اندازه ها و شکل های مشخص در آمده در داخل سینی هائی چیده می شود. سینی ها به داخل فر منتقل می شود و پس از اینکه عمل پخت در درجه حرارت ومدت معین انجام گرفت سینی ها از فر خارج شده و پس از سرد شدن کیکها برروی نوار کاغذ سلفون که زیردستگاه دوخت حرارتی می گذرد قرار داده می شود. و بدینوسیله کیک ها پس از گذشت از زیر دستگاه دوخت حرارتی سلفون در داخل کاغذ سلفون بسته بندی می شود. کیکهائی که در داخل کاغذ سلفون بسته بندی شده در داخل کارتن۳ کیلوئی قرار داده شده و درب کارتن با چسب نوار کاغذی بسته میشود برای توزین محتوی هر کارتن ۳ کیلوئی از یک ترازوی معمولی استفاده می شود.

بسته بندی کلوچه نیز در داخل کاغذ سلفون انجام می گیرد ولی از جهت متفاوت بودن اندازه، کیک و کلوچه هنگام خرید دستگاهها می توان دوخت دو منظور سفارش داد که برای بسته بندی کیک و کلوچه هر دو قابل تنظیم و استفاده باشد.
کلوچه که در کاغذ سلفون بسته بندی شده است در داخل کارتن ۳ کیلویی بسته بندی وبا چسب نواری کاغذی در بسته می شود.

با توجه به اینکه بسته بندی در داخل کارتن بصورت دستی، انجام می گیرد کیک و کلوچه هر دو می تواند در داخل کارتنهای بزرگتر یا کوچکتر که بصورت آماده خریداری می گردد بسته بندی شود.
برق:‍
برق مصرفی در کارخانه شامل برق مصرفی برای روشنائی ساختمان- روشنائی محوطه ومصرف برق ماشین آلات خواهد بود. توان مورد نیاز ماشین آلات از سوی سازنده ۲۰ کلیو وات بدون در نظر گرفتن ضریب همزمانی توصیه می شود. که با در نظر گرفتن ضریب همزمانی ۸۰% که پیشنهاد سازنده ماشین آلات می باشد توان مصرفی ۱۶ کلیو وات می باشد.

مصرف روشنائی ساختمان به ازای ۲۰ وات برای هر متر مربع محاسبه می شود. کلیووات ۱۰=۱۰۱۴۰=۲۰×۵۰۷ مصرف روشنائی محوطه به ازای ۱۰ وات برای هر متر مربع محاسبه می‏شود. کیلو وات ۱۱=۱۱۰۰۰=۱۰×۱۱۰۰ توان انشعاب خریداری کلیووات ۴۰= کیلووات ۴۱=۱۱+۱۰+۲۰= جمع توان مورد نیاز

با درنظر گرفتن ضریب همزمانی ۸۰% توان مورد نیاز کارخانه ۳۲ کلیووات می باشد.
محاسبه انرژی مصرفی:
با توجه به اینکه مصرف برق ماشین آلات و روشنائی محوطه و ساختمان ۸ ساعت در روز می باشد و کارخانه ۲۷۰ روز در سال کار می کند:
کیلوات۶۹۱۲۰=۲۷۰×۸×۳۲=مصرف انرژی در سال
مصرف آب:
۳۹۰۰=۱۳×۳۰۰=آب مصرفی روزانه در تولید
مصرف گازوئیل:

-گازوئیل مصرفی دستگاه فر روزانه ۳۰۰ لیتر می باشد.
– گازوئیل مصرفی برای گرمایش به ازای ۲۸ لیتر در هر متر مربع زیر بنا در سال محاسبه می شود.
لیتر ۹۵۲۴۵=۵۰۷×۲۸+۲۷۰×۳۰۰=جمع کل گازوئیل مصرفی درسال
مصرف بنزین و نفت
-بنزین مصرفی برای یکدستگاه وانت بارنیسان درروز ۲۰ لیتر در نظر گرفته می شود.
لیتر ۵۴۰۰=۲۷۰×۲۰=بنزین مصرفی سالانه
نفت مصرفی روزانه:
-نفت مصرفی روزانه برای مصارف متفرقه ۵/۳ لیتر در روز درنظر گرفته می شود.
۶۷۵=۲۷۰×۵/۲=نفت مصرفی سالانه

آشنائی با مشخصات فنی دستگاه فر
دستگاه فرکه جهت کیک وکلوچه و سایر محصولات غذائی نظیرنان فانتزی وغیره نیز بکار می‏رود در حال حاضر دو نوع در داخل کشور ساخته می شود:۱- نوع گردان ۲- نوع طبقه ای
در این طرح از نوع طبقه أی استفاده می گردد دستگاه فر ازنوع طبقه أی می باشد و کیک وکلوچه پس از اینکه به اندازه و شکل مورد نظر د رآمدند در داخل سینی به ابعاد ۹۰×۶۰ یا ۶۰×۴۰ چیده و در طبقات فرچیده می شود. در هر طبقه تعداد ۴ عدد سینی حدود تعداد ۶۵ عدد کیک یا کلوچه قرار داده میشود. مدت زمان پخت بین ۱۵تا ۲۵ دقیقه می باشد.

اگر وزن هر کیک یا کلوچه را بطور متوسط ۷۵ گرم در نظر بگیریم ظرفیت سالانه فر برای ۲۷۰ روز کار در سال محاسبه می گردد.
لازم به توضیح است پس از کسر ساعت ناهار و نماز در هر شیفت مدت زمان واقعی کار در طول هر شیفت ۷ ساعت فرض می شود.
ضمناً مدت زمان هر پخت ۲۰ دقیقه مفرض می شود.
تعداد دفعات پر وخالی شده فرد در طول روز
۶۰*۷
۲۱= ۲۱ مرتبه می باشد
۲۰
وزن واحد محصول مرتبه
گرم ۷۵ * ۶۵ * ۴ * ۵ * ۲۱ = ظرفیت روزانه فر
عدد در هر سینی تعداد سینی
تن در روز ۲= ظرفیت روزانه فر
در محاسبه هزینه های قبل از بهره برداری فرض می شود:

الف: ضرورتی به آموزش کارکنان در قبل از بهره برداری وجود نداشته و هزینه أی برای آن منظور نمی شود.
ب: مدت بهره برداری آزمایشی ۱۵ روز است که ۸۰% از تولیدات در این۱۵ روز با کیفیت خوب و قابل عرضه به بازار است و ۲۰% دیگر جزء ضایعات زمان بهر برداری آزمایشی وجزء هزینه قبل ا زبهره برداری منظور میشود. ضمنا فرض می شود در این۱۵ روز کارخانه با ۵۰% ظرفیت کارکند و از آنجائیکه قیمت تمام شده واحد محصول در این مرحله از طرح مشخص نیست قیمت تمام شده هر کیلو محصول ۶۰۰ ریال فرض می شود.
ج: مدت احداث کارخانه ۱۸ ماه فرض می شود ولی از آنجائیکه وام از سوی بانک بصورت تدریجی پرداخت می شود لذا کارمزد وام بمیزان ۱۰% برای یکسال به عنوان هزینه قبل از بهره برداری منظور می شود.
د: چون مبلغ وام در این مرحله از تهیه طرح دقیقا مشخص نمی باشد مبلغ وام ۴۰ میلیون ریال فرض می شود.
هزینه ضایعات در بهره برداری آزمایشی
ریال۰۰۰،۰۰۰،۴۰=کارمزوام قبل از بهره برداری
ریال ۷/۶۶۶۶۶۵=۰۰۰،۰۰۰،۴+۱۶۶۶۶۶۷=جمع ضایعات وکارمزد وام در قبل از بهره برداری
قسمت دوم- اطلاعات کلی مربوط به کالا یا کالاهای تولیدی
۱- نام ونوع کالا یا کالاهای تولیدی مورد در خواست:

کیک و کلوچه
۲- شماره تعرفه گمرکی ومیزان سود بازرگانی وحقوق گمرکی کالا یا کالاها:
شماره تعرفه کمکی ۰۸/۱۹ حقوق گمرگی ۵۰%
سود بازرگانی ۱۵%

۳- ویژگیها ومشخصات فنی مورد لزوم:
کیک وکلوچه تولیدی باید دارای عطر و طعم مطلوب بوده و کیفیت آن از نظر مزه و فرمولاسیون و کیفیت بسته بندی و غیره مورد تایید ادراه کل نظارت بر مواد غذائی و داروئی باشد.
بدیهی است در صورتیکه محصول بر اساس استاندارد تولید شود دارای کیفیتهای لازم خواهد بود.
۴- در صورتیکه محصول تولیدی کالای واسطه أی و یا ماده اولیه صنایع دیگر می باشد
وکار برد آن را در دیگر صنایع تعیین کنید؟ در ضایع مواد غذایی نان ماشینی و فانتزی و بیسکویت و دیگر نانها و کیکهای موجود بازار

۵- کالا بر طبق کدام استانداردهایی یا بین المللی تولید خواهدشد؟
کالا برطبق استاندارد ملی تولید خواد شد.
۶-اگر برای این کالا استاندارد ملی در ایران وجود دارد شماره آن را ذکر کنید .
کیک بر اساس استاندارد۲۵۵۳ ایران و کلوچه بر اساس استاندارد ۲۵۵۴ ایران تولید خواهد شد.
۷-آیا این کالا در حال حاضر در داخل کشور ساخته می شود؟بلی

عملیات انبار آرد نول
کنترل
حمل و نقل الک کردن آرد
انبار انبار موقت آرد الک شده
حمل و کنترل

خمیر کردن خمیر کردن

شکل دهی و برش لول کن
قیف زن شکل دهی و برش

کنترل کیفیت کنترل کیفیت

بسته بندی بسته بندی
کنترل کیفیت کنترل کیفیت

فرآیند تولید کیک و کلوچه
قسمت سوم- اطلاعات مربوط به بازار محصول
۱- تعداد واحدهای مشابه موجود در داخل و ظرفیت آنها ذکر شود(با ذکر ماخذ)
در اکثر شهرهای ایران بصورت سنتی وصنعتی وجود دارد که تقریبا واحدهای صنعتی را چهل واحد در سراسر کشور تخمین می زنند که اگر بطور متوسط ظرفیت هر واحد را ۵۰۰ تن در سال بحساب آوریم کل ظرفیت تولیدی۰۰۰/۲۰ تن تولید کیک و کلوچه داریم.
۲- چنانچه کالا وارداتی است میزان واردات درآخرین ۵ سالی که آمار منتشر شده به تفکیک ذکر گردد( با ذکر منابع) خیر واردات آن ممنوع می باشد.

۳- اگر کالا صادارتی است، مقدار صادرات در۵ سالی که آمار منتشر شده به تفکیک ذکر شود(با ذکر منابع) صادرات آن آزاد می باشد و در پایان طرح بصورت ضمائم ارائه شده است.
۴- روند مصرف محصول طی۵ سال گذشته و پیش بینی مصرف در ۵ سال آینده بدلیل آنکه کالای مورد نظر مصرفی غذائی می باشد و در ۵ سال گذشته هر آنچه تولید شده بمصرف رسیده است.
۵- تولید کنندگان عمده جهانی این کالا چه کشورهائی هستند؟( در صورت دسترسی به منابع).
کلیه کشورها خاور میانه و آسیایی

قسمت چهارم- اطلاعات مربوط به دانش فنی
اگر تولید کالای مورد نظر متکی به دانش فنی وکمکهای فنی خارجی است، اطلاعات زیرا ارائه گردد. در صورتیکه پیشنهاد مقدماتی در اینمورد وجود دارد ضمیمه گردد.
۱- نوع قرار دادی که در نظر دارید معتقد نمائید؟ خیر

۲- مدت قرار داد به تفکیک مدت اجرای طرح ومدت اعتبار قرار داد؟ خیر
۳- مبلغ قرار داد به تفکیک نوع هزینه ونحوه پرداخت آن؟ خیر
۴- برنامه مقدماتی آموزش فنی کارکنان در داخل و خارج از کشور را مشخص کنید.
در صورت نبود نیروی کارگر ماهر در محل اجرای میتوان برای مدت۲ ماه سه نفر را در واحدهای تولیدی در داخل کشور برنامه آموزش در نظر گرفت، لکن با فرض اینکه تامین انسانی مورد نظر برای طرح امکان پذیر می باشد هزینه أی برای این مورد پیش بینی نشده است.
۵- چنانچه قرار داد محدود به نصب و راه اندازی ماشین آلات توسط کمپانی خار

جی است، تعداد کارشناس و مدت اقامت آنان را در ایران مشخص کنید.
چنانچه اطلاعاتی در زمنه های واردات وصادارت، روند مصرف، تولید کنندگان جهانی بامطالب مستند دیگری دارید ذکر نماید.

نواع فانتزی کیک بصورت پراکنده توسط مسافرین خارج از کشور وارد می شود. ولی بطور عمده از این محصول واردات وجود ندارد. صادارت محصول نیز تاکنون از سوی کارخانجات و تجار داخلی تحقق پیدا کرده است.
نام استان تعداد فعال ظرفیت تعداد غیر فعال ظرفیت (کیک)
ایلام
باختران
همدان
کردستان
آ- شرقی
اصفهان
گیلان
یزد
مازنداران
تهران
خراسان ۱
۲
۱

۳
۴
۳
۲
۱
۹
۳ ۵۰۰ تن در سال
۱۲۲۵ تن درسال
۸۳ تن در سال

۱۸۷۵ تن در سال
۴۱۵۰ تن در سال
۱۴۰۰ تن در سال
۱۸۵۰ تن در سال
۳۰۰ تن در سال
۴۱۰۵ تن در سال
۲۵۰۰ تن در سال –


۱






– –


۱۱۶۰ تن






ایلام
باختران ۱
۱ ۵۴۰ تن در سال
۵۰۰ تن در سال –
– ظرفیت(کلوچه)
همدان
خوزستان
مرکزی
آ-شرقی
سیستان و بلو چستان
گیلان
تهران
خراسان ۱
۱
۱
۲
۲
۸
۳
۱ ۸۲ تن در سال
۳۰۰ تن در سال
۶۰۰۰ تن در سال
۴۵۰ تن در سال
۱۴۸۰ تن در سال
۳۸۳۰ تن د رسال
۶۹۷۵ تن در سال
۲۵۰۰تن در سال –
۱





۲ –






۱۳۷۰
جمع کل ۶۰۵/۳۹ تن در سال
قسمت پنجم – اطلاعات مربوط به تولید کالا
۱- برنامه تولید سالیانه:
ردیف نام محصول یا محصولات واحد ظرفیت نهائی
( مورد در خواست) برنامه افزایش تولید تا ظرفیت نهائی
اول دوم سوم چهارم پنجم

۱ کیک و کلوچه تن ۵۰۰ ۴۵۰ ۵۰۰ ۵۰۰ ۵۰۰ ۵۰۰
– تعداد روزکار در سال ۲۷۰ روز( در صورتیکه کار فصلی است توضیح دهید:
– تعداد شیفت در روز۱ نوبت
– ساعت کار در هر شیفت ۸ ساعت

کل هزینه های ارزی(به دلار)= هزینه های متغیر ارزی(به دلار)+هزینه های ارزی(به دلار)
کل هزینه های ریالی(به هزار ریال)= هزینه های متغیر ریالی(به هزارریال)+ هزینه های ثابت ریالی(به هزارریال)
۸۷۳/۸۵۰/۳۰۵ = ۲۸۱۸۵۲۹۱۳ + ۹۶۰/۹۹۷/۲۳
۲-۲-قیمت تمام شده محصول:
کل هزینه های ارزی (به دلار)
بخش ارزی قیمت تمام شده محصول=
مقدار تولید سالیانه
۳۰۵۸۵۰۸۷۳ کل هزینه‏های ریالی
بخش ریالی قیمت تمام شده محصول ۶۱۲ =
ریال در هر کیلو ۰۰۰/۵۰۰ مقدار تولید سالیانه
۳-محاسبه قیمت فروش
۱-۳- قمیت فروش محصولات مشابه: در حال حاضر در بازار آزاد هر کیلو ۸۰۰ الی ۹۰۰ ریال بفروش می رسد.
– قمیت عمده فروش کالای مشابه در بازا

ر داخلی( به ریال):
– قیمت خرید کالای مشابه خارجی(به دلار) حتی المقدور
در چند بازار:
۲-۳-قسمت فروش کل محصول تولید:

– قیمت تمام شده محصول ۸۷۳/۸۵۰/۳۰۵
– سود سرمایه مقدری(۱۵%) ۴۲۵/۸۵۱/۳
جمع ۲۹۸/۷۰۲/۳۰۹
قیمت فروش با در نظر گرفتن۵% سود نسبت به قیمت تمام شده بدین صورت بدست می آید.
قمیت فروش محصول
که به مراتب پائین تر از قمیت محصول در بازار است و براحتی می تواند با محصولات مشابه در بازار رقابت کند.

۲-محاسبه قمیت تمام شده محصول:
۱-۲-محاسبه هزینه های ثابت تولید:
ریالی ارزی به دلار
-حقوق ودستمزد کارکنان ۰۰۰،۹۱۴،۱۱
-بیمه ۲۷۳۰۲۲۰
-هزینه تامین انواع انرژی(سربار وغیر تولیدی) ۹۸۱۸۶۵
-استهلاک ها ۴۵۱۰۴۵۰

-هزینه های غیر پرسنلی دفتر مرکزی –
-کارمزد وام یاسود قابل انتظار برطبق ۳۸۵۱۴۲۵
عقود اسلامی معادل ۱۰% وام از سرمایه ثابت جمع ۹۶۰/۹۸۷/۲۳

۲-۲- محاسبه هزینه های متغیر تولید: ریالی ارزی به دلار
-مواد مورد مصرف در تولید کالا: ۰۰۰،۳۰۰،۲۷۰
قطعات ومواد داخلی در رقم بالا منظور شده است
قطعات ومواد وارداتی –
هزینه های داخلی مواد اولیه وارداتی
-هزینه تعمیرات ونگهداری ۱۱۹۴۰۲۵
-هزینه لوازم کارکنان ۰۰۰،۳۵۰

-هزینه تامین انواع انرژی جهت تولید ۸۶۵،۹۰۰۱
-هزینه آزمایشگاه ۲۰۰۰۰۰
-هزینه فروش –
-سایر هزینه ها(کارمزدوام برای ۸۸۲۷۰۲۳
تامین سرمایه درگردش) ۱۲% یکساله ۹۱۳/۸۵۲/۲۸۱

۱- محاسبه هزینه ها‍:
۱-۱- محاسبه هزینه استهلاک: ریالی ارزی به دلار
-ساختمان ومحوطه سازی ۵% در سال ۱۵۷۵۰،۱۰
-هزینه های قبل از بهره برداری ۰۰۰،۱۶۰

-دانش فنی ومهندسی اثاثیه اداری(۲۰% در سال) ۰۰۰،۱۱۰
-ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و سایل حمل ونقل ۰۰۰،۳۹۶،۲
۱۰%(استهلاک وانت بار ۲۰% منظور شده است.
-ماشین آلات،تجهیزات تاسیسات عمومی ۷% در ۰۰۰،۲۹۴
سال منهای وسایل حمل ونقل انشعاب برق و لوازم اداری
-هزینه نصب و راه اندازی ماشین آلات تولیدی،

تجهیزات وتاسیسات عمومی ۸% در سال ۷۰۰/۱۵۹
-پیش بینی نشده ۱۵% در سال ۰۰۰،۳۷۵
جمع ۴۵۰،۵۱۰،۴
۲-۱-محاسبه هزینه تعمیرات و نگهداری:

– ساختمانها ۱% در سال ۱۵۰،۱۸۵
– وسایل حمل ونقل ۱۰%در سال ۲۵۰۰۰۰
– ماشین آلات وتجهیزات وتاسیسات خط تولید ۳% در سال ۸۷۵ ،۵۶۸
-ماشین آلات و تجهیزات وتاسیسات عمومی ۲% در سال ۰۰۰،۱۹۰
منهای وسایل حمل ونقل وحق انشعاب برق جمع ۱۱۹۴۰۲۵

۲-۱- برآورده هزینه لوازم کارکنان:
– ملزمات اداری و کارکنان ۲۰۰۰۰۰
– لوزم حفاظتی کارگران ۱۵۰۰۰۰
جمع ۰۰۰،۳۵۰
۴-۱-بر آورد هزینه های:

-هزینه های غیر پرسنلی دفترمرکزی –
-هزینه های آزمایشگاه ۰۰۰،۲۰۰
-هزینه های فروش –
۰۰۰،۲۰۰
محاسبه اجزاء ومیزان سرمایه درگردش ریالی ارزی به دلار
-هزینه تامین قطعات ومواد اولیه مورد نیاز ۰۰۰ ،۵۷۵،۶۷
برای تولید وبسته بندی محصول
-هزینه حقوق وبیمه کارکنان ۰۰۰،۵۵۳،۲
-هزینه بیمه کارکنان ۰۵۵،۶۸۵
– هزینه انواع انرژی ۲۴۵۴۶۶
– هزینه ‏های فروش ۰۰۰،۵۰۰
– سایر هزینه های جاری ۲۰۰۰۰۰۰
جمع ۵۲۱،۵۵۸،۷۳

کل سرمایه در گردش بریال= جمع سرمایه درگردش+ نرخ ارز تخصیصی× جمع سرمایه درگردش
جمع کل سرمایه در گردش ۵۲۱/۵۵۸/۷۳ ریال
کل سرمایه گذاری بریال= جمع کل سرمایه در گردش بریال+ جمع کل سرمایه ثابت(به ریال)
۹۳۸/۷۴۸/۱۳۷=۵۲۱/۵۵۸/۷۳+۴۱۷/۱۹۰/۶۴
-نحوه تامین منابع مالی
-سهم متاقضی یا متقاضیان معادل ۴۰% سرمایه ثابت ۱۶۷،۶۷۶،۲۵
-سهم بانک با دیگر منابع مالی بصورت مشارکت درآینده
-سهم بانک یا دیگر منابع مالی بصورت وام معادل ۶۰% سرمایه ثابت ۳۸۵۱۴۲۵۰
-سایر(توضیح دهید)

جمع ۴۱۷،۱۹۰،۶۴
– کار مزدوام یا سود قابل انتظار برطبق عقود اسلامی از مبلغی که بصورت وام دریافت میشود.
۱-۵- هزینه های قبل از بهره برداری شامل:
-هزینه تاسیس شرکت و دریافت مجوزهای مختلف ۸۰۰۰۰۰
-هزینه های خدمات مهندسی، مطالعات مشاوره –
– هزینه های دریافت وام بانکی ۰۰۰،۶۰۰
– سایر هزینه های قبل از بهره برداری ضایعات ۶۶۷،۶۶۶،۵
در بهره برداری آزمایش(بهره برداری وزمان احداث) جمع ۶۶۷/۰۶۶/۷

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.