فایل ورد کامل مقاله قارچها و روشهای مبارزه با آنها؛ بررسی علمی عوامل بیماریزا و راهکارهای کنترل زیستی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله قارچها و روشهای مبارزه با آنها؛ بررسی علمی عوامل بیماریزا و راهکارهای کنترل زیستی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله قارچها و روشهای مبارزه با آنها؛ بررسی علمی عوامل بیماریزا و راهکارهای کنترل زیستی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله قارچها و روشهای مبارزه با آنها؛ بررسی علمی عوامل بیماریزا و راهکارهای کنترل زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله قارچها و روشهای مبارزه با آنها؛ بررسی علمی عوامل بیماریزا و راهکارهای کنترل زیستی :
قارچ و مبارزه با ان
نیاز روز افزون به تا مین مواد غذایی و به خصوص مواد پروتئینی از مسائل عمده ای است که بخش عظیمی از سرمایه و انرژی ملتها و دولتها را به خود اختصاص داده است و اصولاٌ باعث دغدغه خاطر دولتها و ملتها گردیده است و از طرفی هزینه های سنگین تولید و عرضه گران قیمت این محصول و همچنین رشد تصاعدی جمعیت باعث فقدانیا کمبود مواد پروتئینی در رژیم غذایی گشته است .
در این بین تولید و مصرف قارچ های خوراکی در اکثر کشور های دنیا با توجه به ارزش غذایی و خواص دارویی بالا جایگاه با ارزش در رژیم غذایی مردم پیدا کرده است و از آنجایی که تولید این محصول ارزشمند از ضایعات استحصالی ، زراعی، باغی و جنگلی مثل کاه و گندم ، جو، ذرت، خاک اره نی،; ممکن می باشد می تواند راه حلی برای استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی و تامین بخش عظیمی از غذای جامعه مورد استفاده قرار گیرد و قارچ های خانواده پلوروتوس (صدفی) به لحاظ سازگاری بالا، تکنولوژی ساده، تنوع وسیع بستن و دوره رشد کوتاه از مزایای خوبی برخوردار هستند لذا در ذیل به یکی از روشهای موجود در پرورش قارچ صدفی اشاره خواهد شد.
نکته: اگر پیدا کردن « کاه، کیسه پلاستیکی و کیسه چهالا»برایتان مشکل است با ما تماس بگیرید تا آنها را در اختیارتان قرار دهیم.
ابتدا کاه را داخل کیسه پلاستیکی بریزید و با طناب در آن را ببندید کیسه را داخل دیگ بگذارید و سپس وزنه سنگین(موزاییک) را روی کیسه قرار دهید و داخل دیگ آن قدر آب بریزید که کیسه محتوای کاه و موزاییک کاملاٌ زیر آب بروند سپس دیگ را روی اجاق گاز قرار دهید و منتظر بمانید تا آب جوش آید و از زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد باید ۳۰ دقیقه بگذرد تا کاه کاملاٌ ضد عفونی شود . سپس کیسه را از آب بیرون آورید و در صورت امکان آن را آویزان کنید تا آب اضافی آن خارج شده و سرد شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 