فایل ورد کامل مقاله گلکلم؛ بررسی علمی ویژگیهای تغذیهای، روشهای پرورش و جایگاه آن در کشاورزی مدرن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله گلکلم؛ بررسی علمی ویژگیهای تغذیهای، روشهای پرورش و جایگاه آن در کشاورزی مدرن دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله گلکلم؛ بررسی علمی ویژگیهای تغذیهای، روشهای پرورش و جایگاه آن در کشاورزی مدرن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله گلکلم؛ بررسی علمی ویژگیهای تغذیهای، روشهای پرورش و جایگاه آن در کشاورزی مدرن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله گلکلم؛ بررسی علمی ویژگیهای تغذیهای، روشهای پرورش و جایگاه آن در کشاورزی مدرن :
گل کلم :
گل کلم به دو نوع سفید و سبز تقسیم می شود . ارزش تغذیه دو نوع آن یکسان است. گل کلم با حرارت کم و میزان محتوای الیاف خوراکی بسیار زیاد و دارای ویتامین ها و مواد معدنی فراوان بوده و ” داروی مطلوب طبیعی ” است. گل کلم دارای موادی است که ” له هوان تن” نامیده می شود. این ماده یک نوع مایع خوب برای تمیز کردن رگ ها است و بطور مؤثر کلسترولی را که درعروق باقی مانده است از بین می برد و همچنین از چسباندن پلاکت های خون پیشگیری می کند و ابتلا به بیماری قلب را کاهش می دهد.
توصیه : خوردن گل کلم که پخته شده با بخار، بهترین روش است. گل کلم در آب نمک چند دقیقه خیس داده می شود ، کرم های سبز از درون گل بیرون می آید و مواد دارویی کشاورزی آن از بین می رود.
گیاهشناسى
از نظر گیاهشناسى کلمگل گیاهى است دو ساله از خانواده Brassicaceae و با نام علمی (.Brassica Oleraceal L. Convar. Botrytis L) این گیاه در سال اول طى رشد رویشى تولید مجموعهاى از گل خوراکى مىکند، و پس از تأثیر بهار، در سال دوم به گل و بذر مىنشیند. قسمت خوراکى کلمگل خوشههاى گلآذین است که اندامهاى تناسلى در آن تکامل نیافتهاند. در سال دوم وقتى که اندامهاى گل کامل شدند، تولید بذر مىکند. این گیاه در آغاز دوره رویش شبیه کلمپیچ است ولى طى رشد بعدى برخلاف کلم پیچ برگهاى آن به هم نمىپیچند و از وسط بوته ساقه نسبتاً پهن است ظاهر مىشوند و این مجموعه است که مورد استفاده غذائى قرار مىگیرد.
شرایط اقلیمى و خاکى
سایر کلمها گیاه فصل خنک است و نسبت به دماى پائینتر از ۴ و بالاتر از ۳۸ درجه سانتىگرداد حساس است. دماى مناسب براى گیاه ۲۷ درجه با طیف حرارتى بین ۷ تا ۲۹ درجه سانتىگراد است.
رشد و نمو مجموعه خوراکى کلمگل تابع شرایط دما قرار مىگیرد. افزایش آن تا مرز ۲۲ درجه سانتىگراد رشد را در پى دارد. وزن قسمت خوراکى بستگى به ارقام مختلف این گیاه دارد و با افزایش مقدار برگ در گیاه افزایش مىیابد. بنابراین هر گونه اختلالاتى در رشد و نمو برگ طى دوره رشد مىتواند بر وزن قسمت خوراکى تأثیر گذارد.
کلمگل نسبت به کمبود آب و سلهبستن خاک بسیار حساس است. از این نظر خاکهاى سنگین با مواد آلى کافى که ظرفیت آبى خوبى دارند براى زراعت این گیاه در نظر مىگیرند. زمینهاى آبگیر و یا خشک باعث مىشود که قسمت خوراکى آن زودتر از موعد مقرر تشکیل شود و به علت عدم جذب مواد غذائى کافی، مجموعههاى کوچک و تحلیل رفته تولید شود.
براى انواع زودرس خاکهاى سبک و یا هوموسى با آب کافى مناسب است. انواع تابستانه و پائیزه را مىتوان در خاکهاى باتلاقى و رسى نیز کشت نمود. سطح آب زیرزمینى براى کشت این گیاه حدود ۶۰ تا ۱۰۰ سانتىمتر و PH خاک از ۶ بیشتر است. آبیارى در مناطق خشک بر روى عملکرد محصول بسیار مؤثر است و کیفیت گیاه را افزایش مىدهد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 