فایل ورد کامل اصول پرورش و مدیریت شترمرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل اصول پرورش و مدیریت شترمرغ دارای ۸۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل اصول پرورش و مدیریت شترمرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
فهرست مطالب
مقدمه ۱
صفات برجسته و طبقهبندی جانورشناسی ۲
مشخصههای عمومی ۳
شناسایی نژادهای شترمرغ ۳
شترمرغهای گردن قرمز ۳
شترمرغهای گردن آبی 4
تعیین سن شترمرغ ۵
مختصری از آناتومی ۶
اسکلتبندی 6
دستگاه گوارش 7
سایر اندامهای داخلی 8
تولید مثل ۹
گروههای تولید مثلی ۱۱
پنهای تولیدمثلی ۱۲
لانه ۱۳
جوجه کشی طبیعی ۱۴
جوجهکشی منصوعی ۱۴
تخم شترمرغ ۱۵
حمل و نقل تخم شترمرغ ۱۶
نکات بهداشتی در مورد تخم شترمرغ ۱۸
نکاتی درباره جوجه کشی ۱۹
دستگاه جوجهکشی ۱۹
پرورش جوجه ۲۰
تهویه و حرارت ۲۰
جایگاه نگهداری و گردش جوجهها ۲۱
بستر جایگاه جوجهها ۲۳
بهداشت ۲۵
تغذیه ۲۶
تغذیه عملی شترمرغ ۲۶
نکاتی کلی در خصوص ترکیب جیره ۲۸
استفاده از غذاهای آماده تجاری ۳۰
آب آشامیدنی ۳۰
تغذیه جوجه شترمرغ ۳۱
جیره های غذایی شترمرغ ۳۱
روش غذادهی ۳۲
جیره های غذایی ۳۴
تغذیه شترمرغهای مولد ۳۶
بیماریهای شترمرغ ۳۷
نیوکاسل ۳۷
سیاه زخم ۳۸
سل ۳۸
مسمومیت خونی ۳۸
سینوزیت ۳۹
انگلهای داخلی ۳۹
کوکسیدوز ۳۹
هیستومونیازیس ۴۰
انگلهای خارجی ۴۰
کنهها ۴۰
مگسها ۴۰
کشتار شترمرغ ۴۰
محصولات ۴۱
چرم ۴۱
گوشت ۴۲
پرها ۴۲
سرمایه گذاری ۴۴
عوامل اقتصادی پرورش شترمرغ ۴۴
هزینه های ثابت ۴۵
هزینه های جاری ۴۵
درآمدها ۴۶
مقدمه
آدمی از بدو خلقت و استفاده از ابزارهای ساده تا به امروز با کمک فنآوری جدید، از حیوانات وحشی و اهلی برای تأمین نیازهای خود بهره برده است. اهلینمودن حیوانات و پرورش آنها جهت استفاده از محصولات متنوعشان دیرینه چندین هزارساله دارد. دانشمندان و پژوهشگران دنیا در حال مطالعه مستمر و یافتن شیوههای استفاده بهینه از دامها و افزایش کمی و کیفی محصولات آنها میباشند. از حدود صدهاسال پیش پرورش شترمرغ با هدف بهرهگیری از فرآوردههای آن و بدلیل ویژگیهای خاص این پرنده، بویژه در قاره افریقا بطور قابل توجهی مطرح بوده است. خصوصیاتی همچون مقاومت زیاد در برابر شرایط اقلیمی متفاوت، ویژگیهای تغذیهای و کیفیت منحصر به فرد فرآوردههای آن مثل گوشت،چرم و پر سبب شد تا از ابتدای دهه حاضر استقبال شایانی از سوی تولیدکنندگان در کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه جهت پرورش و تکثیر شترمرغ در سطح انبوه و به شکل صنعتی بوجود آید. بطوری که در این زمان کوتاه مطالعات و فعالیتهای گستردهای در زمینه پرورش و و فعالیتهای گستردهای در زمینه پرورش، تغذیه، اصلاح نژاد، بهداشت و بیماریهای این پرنده صورت پذیرفته و در قالب مقاله و کتاب در دسترس علاقهمندان قرارگرفته است.
منابع:
۱-اوحدی نیا- دکتر حسن-راهنمایی عملی پرورش و بیماریهای شترمرغ- انتشارات علم و قلم
۲-اوحدی نیا-دکتر حسن-اصول مرغداری و بیماریهای طیور- انتشارات اشرفی
۳-شریفی منش- مهندس علی- پرورش شتر مرغ- معاونت امور دام.
۴-عبدی- دکتر محمد کاظم- چگونگی شناسایی شترمرغ سانان و پرورش
۵-عبدی-دکتر محمد کاظم- بیماریهای شترمرغ
۶-غفوری- دکتر علی موسوی -مهندس مسعود مدیریت پرورش شتر مرغ
۷-سایت اینترنتی www.ostrich.ir
۸-سایت اینترنتیwww.I nfo poultry.net
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 