فایل ورد کامل مقاله جایگزینی نگهدارنده‌های طبیعی و زیستی به‌جای افزودنی‌های شیمیایی در صنایع غذایی؛ بررسی علمی اثرات و کارکردها


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله جایگزینی نگهدارنده‌های طبیعی و زیستی به‌جای افزودنی‌های شیمیایی در صنایع غذایی؛ بررسی علمی اثرات و کارکردها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله جایگزینی نگهدارنده‌های طبیعی و زیستی به‌جای افزودنی‌های شیمیایی در صنایع غذایی؛ بررسی علمی اثرات و کارکردها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله جایگزینی نگهدارنده‌های طبیعی و زیستی به‌جای افزودنی‌های شیمیایی در صنایع غذایی؛ بررسی علمی اثرات و کارکردها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله جایگزینی نگهدارنده‌های طبیعی و زیستی به‌جای افزودنی‌های شیمیایی در صنایع غذایی؛ بررسی علمی اثرات و کارکردها :

چکیده:

هر روز اثرات زیان آور نگهدارنده های شیمیایی از جمله عوارض سرطانزایی و خواص تراتوژنیک و نیز باقی مانده های سمی بر سلامت انسان به اثبات می رسد و تقاضا برای مصرف مواد غذایی که عمر ماندگاری آن ها به صورت طبیعی افزایش یافته، بیشتر می شود. لذا محققین مواد غذایی درصدد جایگزینی آنها با نمونه های طبیعی شده اند. در این تحقیق نیز به بررسی انواع نگهدارنده های شیمیایی در مواد غذایی و روش شناسایی انها پرداخته و چگونگی جایگزینی انها را با نگهدارنده های طبیعی ذکر شده است. از جمله نگهدارنده های شیمیایی میتوان به نیتریت و نیترات ها در فراورده های گوشتی، که با استفاده از اسپکتروفتومتری می توان مقادیر نیتریت را در گوشت با حذف تداخل ترکیباتی که ممکن است در ناحیه طیف UV نیتریت جذب داشته باشند اندازه گیری کرد. نتایج نشان داد، استارترکالچرها و همچنین استفاده از موادگیاهی با خاصیت انتی اکسیدانی برای کاهش اکسیداسیون لیپیدها، یا استفاده از آنتی بیوتیک مانند پنتوسین که مانع انباشتگی بازهای فرار نیتروژنی (VBN) در گوشت بسته یندی میشود، میتوانند جایگزین مناسب برای کاهش مصرف نیتریت در محصولات گوشتی باشتد. و همچنین استفاده از عوامل ضدقارجی شیمیایی که با روش Hplc شناسایی شده، میتوان مصرف انها را با استفاده از نگهدارنده های سبز( باکتری های اسید لاکتیک) که یک عامل بیوکنترل علیه ارگانیسم های مولد فساد در مواد غذایی می باشند و پتانسیل فراوان برای جلوگیری از رشد قارچ ها و باکتری ها در نگهداری غذای انسان و دام دارند، کاهش داد. در نتیجه گیری کلی میتوان گفت نکهدارنده های طبیعی به دلیل داشتن خواص ضد میکروبی مناسب میتوانند به طور کامل جایگزین یا سطح مورد نیاز نگهدارنده های شیمیایی و به مراتب اثرات مخرب انها را به حداقل ممکن برسانند.

کلمات کلیدی: نگهدارنده شیمیایی، نگهدارنده طبیعی,نگهدارنده بیولوژیک، باکتری اسید لاکتیک

مقدمه:

امروزه به دلیل مضراتی همچون افزایش احتمال خطرات قلبی و سرطانزایی و بروز مشکلات معده که افزودنیهای خوراکی مصنوعی برای بدن دارند، توجه به ترکیبات ضد میکروبی با منشاء گیاهی و حیوانی که باعث کنترل میکروبی، شیمیایی و افزایش ماندگاری مواد غذایی شود، رو به افزایش است. اسانس ها، عصاره ها ، گیاهان دارویی و خوراکی بدلیل داشتن ترکیبات ضدمیکروبی، به منظور جلوگیری از رشد پاتوژنهای بیماریزا و تاخیر رشد عوامل فساد در مواد غذایی و نیز بعنوان افزودنیهای خوراکی امروزه مورد توجه صنعت غذا و بسته بندی قرار گرفته اند.کاهش نیاز به آنتی بیوتیکها، کنترل آلودگی میکروبی غذاها، توسعه تکنولوژیهای بهبود عمر ماندگاری، حذف پاتوژنهای نامطلوب و تاخیر فساد میکروبی، کاهش مقاومت میکروارگانیسمهای پاتوژن یا افزایش مقاومت سلولی برخی از فواید این ضدمیکروبهای طبیعی است

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.