فایل ورد کامل مقاله بررسی وجود پاتولین در سیب و تأثیر مراحل فرآوری آبسیب بر کاهش آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله بررسی وجود پاتولین در سیب و تأثیر مراحل فرآوری آبسیب بر کاهش آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله بررسی وجود پاتولین در سیب و تأثیر مراحل فرآوری آبسیب بر کاهش آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله بررسی وجود پاتولین در سیب و تأثیر مراحل فرآوری آبسیب بر کاهش آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله بررسی وجود پاتولین در سیب و تأثیر مراحل فرآوری آبسیب بر کاهش آن :
چکیده :
مایکوتوکسین ها بطور کلی متابولیت های ی تولید شده از انواع قارچ ها می باشند که هم برای انسان ها و هم حیوانات مضرمی باشد.لغت مایکوتوکسین از کلمه یونانی” mycos “به معنی کپک قارچی و کلمه لاتین “toxic” به معنی سم می باشد.پاتولین مایکوتوکسین تولید شده توس چندین گونه قارچ از له Aspergillus،Penicillium و Byssochlamys می
باشد.
اصلیین قارچ تولید کننده این سم Penicillium expansum می باشد که بصورت “کپک آبی” ایان می شود.
صولاتی که در معرض آلودگی به این قارچ هستند عبارتند از :سیب،گلابی،انگور،هلو،پرتقال،آلبالو و ;که شناخته شده ترین صول آلوده به این قارچ سیب می باشد. وجود پاتولین در صولات سیب و به ویژه آب میوه ها در اکثر کشورها نشان دهنده این حقیقت است که پاتولین به مراحل فرایند تولید آب میوه تا حدودی پایدار است.به ین دلیل توصیه شده اقدامات بر روی روش های کشاورزی خوب((GAP و شیوه های تولید مناسب((GMP متمرکز شود.
در این مقاله از میان ام مراحل تنها مراحلی که در کاهش و یا افزایش پاتولین نقش دارند و یا نیاز به قیقات بیشی دارند شرح داده شده است.
کلمات کلیدی :
پاتولین ، مایکوتوکسین ، فراوری آب سیب ، پنی سلیوم
مقدمه :
پاتولین برای اولین بار در سال ۱۹۴۲ به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی با طیف گسده ای از فعالیت های ضدمیکروبی شناخته شد.اما در سال ۱۹۵۹ با شیوع مسمومیت در دام ها و قیقات اام شده ققان به این نتیجه رسیدند که خوراک دام ها آلوده به پاتولین بوده و از آن سال به بعد پاتولین به عنوان یک سم شناخته شد.
شدت خطرات ناشی از مصرف سم پاتولین بسته به زمان مصرف آن دارد.عوارض ناشی از مصرف آن عبارتند از: وع،التهاب معده،سرگیجه،خونریزی روده،ناهنجاری در جنین،سرطان و ; می باشد.
به دلیل عوارض خطرناک این سم سازمان داشت جهانی مقادیر ازی برای انواع صولات اعلام کرده که برای آب میوه ها ۵۰ppb صولات جامد ۲۵ppb و صولات ویژه کودکان ۱۰ppb می باشد.
قیقات بر روی خواص درمانی سیب و صولات آن به دلیل ویژگی های درمانی آن و افزایش بوبیت در میان مصرف کنندگان افزایش یافته است.در این میان نگرانی از آلودگی سیب ها به سم پاتولین باعث افزایش نظارت بر روند تولید صولات و استفاده از روش های مناسب برای کاهش این سم شده است.۴]،۳،۲،>1
مراحل فراوری آب سیب و تاثیر آن بر کاهش پاتولین : -۱ قبل از برداشت و برداشت :
پاتولین اغلب در میوه های فاسد تولید می شود اما فقدان فساد خارجی دلیلی بر عدم وجود این سم نیست.برخی از قارچ ها و کپک ها درون میوه اسپور تولید می کنند و تا زمانیکه میوه بر روی درخت باشد رشد ی کنند.
از این رو شیوه های مناسب کشاورزی از ایت ویژه ای برخوردار می باشد.اقداماتی که در مرحله قبل از برداشت برای کاهش این سم توصیه شده به شرح زیر می باشد:
حذف و نابودی میوه های فاسد ، کافی بودن فاصله درختان برای عبور مناسب هوا و نور، کنل آفات و بیماری هایی که
می تواند باعث فساد میوه و یا ایجاد نقطه ورودی کپک مولد پاتولین شود، استفاده از قارچ کش ها به منظور جلوگیری از جوانه زنی کپک و رشد در طی برداشت، استفاده از کود بر پایه کلسیم و فسفر برای کشت و زرع به منظور بود ساختار سلول و کاهش استعداد پوسیدگی، ذخیره نکردن صولات با ترکیبات معدنی به مدت طولانی،ثبت کردن شاخص پوسیدگی برای هر باغ به منظور آگاهی از زمان استفاده از قارچ کش ها و پتانسیل ذخیره سازی میوه.
اقدامات ضروری در طی برداشت عبارتند از :
حذف میوه افتاده بر زمین و برداشت میوه تازه از درخت، ل و نقل میوه به کارخانه ظرف مدت ۳ روز،یز کردن ام ظروف ل و نقل ، برداشت جداگانه صولات از باغ ها با سطوح بالای پوسیدگی، برداشت ترجیحا در فصل خشک اام شود به منظور حفاظت در برابر رطوبت، انتخاب میوه و رد میوه آسیب دیده ،برداشت میوه در زمان رسیدن (بلوغ) کمک فراوانی به کاهش شاخص پوسیدگی می کند چراکه در این مرحله میوه استحکام بیشی داشته و در برابر آسیب مکانیکی مقاوم است.
اخیرا با پیشرفت بیوتکنولوژی انواع تلف سیب با مقاومت بالاتر به له آفات(قارچ ها و حشرات) و با پوسته های کم تر می تواند باعث کنل پاتولین در مرحله پس از برداشت شود.>1@
-۲ ل و نقل میوه :
هرچه مسافت ل صولات کم باشد آسیب وارده به صولات کم بوده و در نتیجه احتمال آلودگی نیز کاهش می یابد.هرگونه آسیب فیزیکی در طی ل و نقل ،بارگیری و لیه
باعث افزایش حساسیت صولات به عفونت قارچی می شود.در این مرحله
ظروف ل و نقل نیز باید کاملا یز باشند زیرا برخی قارچ ها توانایی زنده ماندن در ظروف به مدت طولانی را دارند.>1@
-۳ ذخیره سازی میوه :
ذخیره سازی میوه ها اغلب به سه روش اام می گیرد.
روش اول ذخیره سازی در ی بوده که به دلیل شرای نامساعد و کنل نشده احتمال رشد کپک ها و تولید پاتولین بسیار زیاد بوده
توصیه ی شود.در این روش مقدار تولید پاتولین به کیفیت میوه
دما و رطوبت نیز بستگی دارد.
روش دوم ذخیره سازی در سردخانه می باشد .در آزمایشی غلظت پاتولین در سیب ذخیره شده در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد در ۳۰ روز
به ۳۱۰ رسیده در حالیکه در ذخیره سازی در دمای ۴ درجه
سانتیگراد غلظت پاتولین بعد از ۱۲۰ روز به این مقدار رسیده است.اگرچه ذخیره سازی در سردخانه باعث کاهش قابل ملاحظه غلظت پاتولین می شود اما بر اساس قیقات اام شده قارچ Penicillium گونه سرمادوست می باشد در نتیجه ذخیره سازی در سردخانه نیز
ی تواند بطور کامل از تولید پاتولین جلوگیری کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 