فایل ورد کامل مقاله ارزیابی اثر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه‌سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
5 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله ارزیابی اثر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه‌سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب آشامیدنی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله ارزیابی اثر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه‌سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله ارزیابی اثر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه‌سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله ارزیابی اثر فرآیند انعقاد پیشرفته در بهینه‌سازی حذف مواد آلی طبیعی از آب آشامیدنی :

چکیده

مواد آلی طبیعی (NOM) مخلوط غیر یکنواختی از ترکیبات آلی است که از تجزیه گیاهان، حیوانات و

; وارد آب می شود. از میان مواد آلی موجود در آب های طبیعی، مواد هیومیک که معمولا بصورت محلول هستند سهم عمده ای را به خود اختصاص داده و علاوه بر دادن رنگ، مزه و بو به آب می توانند در اکسیداسیون و حذف فلزات سنگین از قبیل آرسنیک، آهن و منگنز مداخله نمایند. همچنین مواد آلی طبیعی پیش ساز محصولات جانبی گندزدایی بوده که به عنوان مواد سمی یا سرطان زا شناخته می شوند.

فرآیند انعقاد به عنوان متداولترین سیستم تصفیه آب در ایران برای حذف کدورت، بهینه می گردد. این فرآیند قادر به حذف مواد آلی طبیعی نیز می باشد و اما شرایط برای حذف کدورت، همواره با شرایط بهینه حذف NOM یکسان نیست فلذا در جایی که NOM آلاینده اصلی می باشد فرآیند تصفیه باید در جهت حذف NOM بهینه گردد.

آب سد کارده مشهد به عنوان یکی از منابع آب شرب شهر مشهد پس از انجام فرآیند تصفیه متعارف مورد استفاده شرب قرار می گیرد. با انجام آزمایشات آنالیز آب، مقدار مواد آلی طبیعی در آب خروجی از تصفیه خانه در حد ۵ mg/l مشاهده گردید که بسیار بالاتر از حد استانداردهای جهانی آب شرب می باشد. در این تحقیق به بررسی شرایط بهینه حذف NOM از آب شرب سد کارده پرداخته شد. آزمایش ها در مقیاس آزمایشگاهی و با استفاده از دستگاه جارتست توسط دوز های مختلف دو منعقد کننده آلوم و کلروفریک و در pH های مختلف آب انجام گرفتند. در نهایت مشخص شد که فرآیند انعقاد پیشرفته توسط دو منعقد کننده مذکور قادر به حذف NOM از آب شرب و رساندن آن به حد استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا و سازمان بهداشت جهانی می باشد.

کلمات کلیدی

انعقاد پیشرفته، مواد آلی طبیعی،آب شرب، شهر مشهد.

.۱ مقدمه

آب های سطحی همواره حاوی مقادیر زیادی مواد آلی و معدنی حاصل از شستشوی بستر رودخانه ها، انحلال مواد، تجزیه برگ ها، جلبک ها و سایر میکروارگانیسم های موجود در مسیر آب می باشند. بعلاوه تخلیه فاضلاب ها و همچنین ورود انواع مختلف آلاینده های خطرناک نظیر بقایای مواد آلی مورد استفاده در کشاورزی به آب های سطحی، از کارایی فرآیندهای متداول تصفیه جهت تامین آب آشامیدنی سالم میکاهد.[۱]

وجود مواد آلی در منابع آب همواره برای تصفیه خانه های آب شرب مسئله ساز بوده است. مهمترین دلایل ذکر شده عبارتند از نقش این مواد در انتقال و تغلیظ آلاینده های مختلف، زمینه سازی در تشکیل و رشد میکروبی در قسمت های آبرسانی و در نهایت نقشی که بعنوان پیش ساز تشکیل فرآورده های جانبی خطرناک بعد از کلرزنی دارند.[۲]

بطور کلی در تصفیه آب، دو شیوه اصلی مورد استفاده قرار می گیرد:

روش متعارف : عملیات پیش تصفیه، اضافه نمودن مواد شیمیایی، انعقاد و لخته سازی، رسوبگذاری، هوادهی، فیلتراسیون و گندزدایی روش های نوین تصفیه آب.[۱]

روش متعارف تصفیه آب که متکی بر روش انعقاد می باشد در ایران به منظور کاهش کدورت آب بهینه می گردد و لذا راندمان مطلوبی در زمینه کاهش مواد آلی ندارند. بنابراین در شرایطی که میزان کدورت زیاد نیست می توان فرایند انعقاد را در راستای حذف NOM بهینه نمود.

سد کارده در ۴۰ کیلومتری شهر مشهد به عنوان یکی از منابع آب شرب این شهر و حومه محسوب می گردد. آب این سد پس از تصفیه متعارف توسط تصفیه خانه واقع در منطقه کارده به من ظور حذف کدورت وعوامل بیماری زا در اختیار ساکنان این مناطق قرار می گیرد.

شکل :۱ موقعیت مشهد و سد کارده

با انجام آزمایشات آنالیز آب، مقدار مواد آلی طبیعی در آب خروجی از تصفیه خانه در حد ۵ mg/l مشاهده گردید که بالاتر از حد استانداردهای جهانی آب شرب می باشد. در این تحقیق به بررسی شرایط بهینه حذف NOM از آب شرب سد کارده پرداخته شد. آزمایش ها در مقیاس آزمایشگاهی و با استفاده از دستگاه جارتست توسط دوز های مختلف دو منعقد کننده آلوم و کلروفریک و در pH های مختلف آب انجام گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.