فایل ورد کامل مقاله مرور علمی بر خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی گیاه گزنه و کاربردهای آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله مرور علمی بر خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی گیاه گزنه و کاربردهای آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله مرور علمی بر خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی گیاه گزنه و کاربردهای آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله مرور علمی بر خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی گیاه گزنه و کاربردهای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله مرور علمی بر خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی گیاه گزنه و کاربردهای آن :
چکیده:
آنتی اکسیدانهای سنتزی رایج، مشکوک به سرطانزایی و ایجاد آسیب کبدی در حیوانات آزمایشگاهی بوده، بنابراین محققین همواره به دنبال یافتن جایگزینهای مناسب طبیعی برای این آنتیاکسیدانها بودهاند. از جمله آنتیاکسیدانهای طبیعی میتوان به آنتیاکسیدانهای موجود در عصاره گیاهان دارویی اشاره نمود . گزنه یکی از گیاهان دارویی بومی منطقه آذربایجان غربی است که دارای خواص درمانی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی گستردهای میباشد. هدف از این مقالهی مروری، بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی این گیاه است. نتایج بررسیهای مختلف نشان میدهد، قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH و همچنین خاصیت شلاتهکنندگی فلزات، در این نوع آنتی اکسیدان طبیعی حتی بالاتر از آنتیاکسیدانهای سنتزی است. همچنین عصاره این گیاه دارای فعالیت ممانعتکنندگی در جلوگیری از رشد تعدادی از گونههای باکتریهای گرم مثبت، گرم منفی و حتی کپک و مخمر میباشد. با توجه به پژوهشهای بررسی شده، عصاره گزنه میتواند به عنوان یکی از ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی طبیعی در صنایع غذایی مورد استفاده واقع شود.
واژههای کلیدی: گزنه، ترکیبات فنولیک، خاصیت آنتیاکسیدانی، خاصیت ضد میکروبی
۱
مقدمه:
اکسیداسیون لیپیدها یکی از واکنشهایی است که باعث کاهش کیفیت مواد غذایی در طول نگهداری و فرآیند میشود. این دسته از واکنشها نه تنها با کاهش کیفیت مواد غذایی، بلکه با بسیاری از بیماریها نظیر سرطان، جهشزایی، پیری و پوکی استخوان در ارتباط هستند. گونههای فعال اکسیژن نظیر آنیون سوپراکسید، هیدروژن پراکسید، رادیکال هیدروکسیل و اکسیژن یگانه، محصول متابولیسم نرمال بوده که از طریق حمله به مولکولهای بیولوژیک، منجر به آسیب بافتی یا سلولی میشوند. سیستم آنتیاکسیدانی بدن با حذف این ترکیبات، از سلولها و بافتهای آن محافظت میکند (گلچین و همکاران، .(۲۰۰۴ بر هم خوردن تعادل آنتیاکسیدانی توسط عوامل خارجی از قبیل مصرف سیگار، اشعههای یونیزهکننده، آلایندههای شیمیایی، حلالهای آلی و حشرهکشها و یا عوامل داخلی نظیر تنفس هوازی، لوکوسیتهای تحریک شده، ماکروفاژها و پروکسیزومها، موجب بروز بیماریهایی نظیر آنچه در بالا ذکر شد، میگردد (گودر و کورکماز، .(۲۰۱۲ هر چند مکملهای آنتیاکسیدانی و غذاهای غنی از آنتیاکسیدان تا حدودی باعث جبران این امر میشوند. BHA، BHT ، TBHQ و پروپیلگالات (PG) از جمله آنتیاکسیدانهای سنتتیک رایج مصرفی بوده، ولی به دلیل مشکوک بودن به سرطانزایی و ایجاد آسیب کبدی در حیوانات آزمایشگاهی امروزه تمایل به سمت آنتیاکسیدانهای طبیعی خصوصاً با منشأ گیاهی افزایش یافته است (گلچین و همکاران،
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 