فایل ورد کامل مقاله کاهش کلسترول در فرآورده‌های لبنی با بهره‌گیری از فناوری فرآوری آنزیمی نوین


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله کاهش کلسترول در فرآورده‌های لبنی با بهره‌گیری از فناوری فرآوری آنزیمی نوین دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله کاهش کلسترول در فرآورده‌های لبنی با بهره‌گیری از فناوری فرآوری آنزیمی نوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله کاهش کلسترول در فرآورده‌های لبنی با بهره‌گیری از فناوری فرآوری آنزیمی نوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله کاهش کلسترول در فرآورده‌های لبنی با بهره‌گیری از فناوری فرآوری آنزیمی نوین :

چکیده: در این تحقیق، از آنزیم کلسترول اکسیداز بدست آمده از باکتری Nocardia erythropolise برای تبدیل بیولوژیکی کلسترول موجود در شیر پر چرب استفاده شده است. به این ترتیب که کلسترول در مجاورت آنزیم کلسترول اکسیداز به ماده ای موسوم به کلستنون تبدیل می شود که بر خلاف کلسترول قابلیت جذب در سیستم گوارش را ندارد. در این مطالعه، ابتدا فرآوری تبدیل بیولوژیکی کلسترول موجود در شیر پر چرب مورد بررسی قرار گرفته و سپس با استفاده از روش تاگوچی، شرایط عملیاتی (دما، pH، میزان آنزیم و مدت زمان فرآوری ) مورد بهینه سازی قرار گرفته شده است. طبق نتایج به دست آمده، شرایط عملیاتی بهینه برای تبدیل بیولوژیکی کلسترول به کلستنون در شیر با میزان چربی %۳ ،در طی فرآوری آنزیمی توسط آنزیم کلسترول اکسیداز تولید شده از Nocardia erythropolise ، عبارتند از: دما ۳۲ °C ، ۷۵ pH، میزان آنزیم v/v %0.6 و مدت زمان عملیات ۱۲۰ min ؛ که تحت این شرایط عملیلاتی %۷۰ کلسترول موجود در شیر به کلستنون تبدیل شد. طبق نتایج بدست آمده توسط روش تاگوچی ، مؤثر ترین فاکتور ، درصد حجمی آنزیم بوده و بعد از آن دما، مدت زمان فرآوری و pH، به ترتیب از درجه اهمیت برخوردار می باشند.

کلمات کلیدی: تبدیل بیولوژیکی، شیر پرچرب، کلسترول اکسیداز، کلسترول

.۱مقدمه

کلسترول ترکیبی است که در غذاهای با میزان چربی بالا به میزان زیادی وجود دارد و مصرف بیش از حد آن می تواند به بیماری های قلبی و عروقی منجر شود.این ترکیب در محصولات لبنی پر چرب به وفور یافت می شود و از طرفی محصولات لبنی جزو پر مصرف ترین گروه از محصولات غذایی محسوب می شوند و اهمیت ویژه ای در زندگی انسان دارند. از طرف دیگر، چربی موجود در محصولات لبنی ، باعث خواص مطلوب قابل توجهی در آنها می شود. از جمله اینکه ویتامین هایی مانند A و D که محلول در چربی هستند در بخش چربی شیر وجود دارند و همین طور عطر و طعم مطلوب شیر مربوط به ترکیبات آروماتیک موجود در چربی آن می باشد۹]و۱۱و.[۱۰ از این رو در طی تحقیقات مختلف، تلاش شده است تا بدون نیاز به حذف کل چربی، کلسترول را از ماده لبنی جدا سازی کنند. برای این منظور،تا به حال از روش های فیزیکی و شیمیایی مختلفی استفاده شده، که هر کدام معایب خود را دارند. روش های فیزیکی مانند: تقطیر در خلأ ، تقطیر مولکولی نگهانی و استخراج با سیال فوق بحرانی می باشد، که گرانی عملیات و خروج ترکیبات طعم زا و معطر به همراه کلسترول و; می

تواند از معایب این روشها باشد۷]و۸و.[۹ از روش های شیمیایی نیز می توان به روش فرآیندهای تشکیل کمپلکس و جذب سطحی[۱۰]، اشاره کرد که در این روش از یک ماده شیمیایی مانند سیکلودکسترین استفاده می شود که به شکل انتخابی با کلسترول ترکیب وتشکیل کمپلکس می دهد که متعاقباً این کمپلکس را جداسازی می کنند که

معایب روشهای اینچنینی، قیمت بالا و یا احتمال باقی ماندن ماده شیمیایی در محصول فرآوری شده نهایی می باشد که مطلوب نیست.[۱۰]در دهه های اخیر، استفاده از روش های بیولوژبکی به منظور زدایش کلسترول از مواد غذایی پر چرب توجه محققین را به خود جلب کرده است. در روشهای بیولوژیکی با استفاده از میکروارگانیسم های مولد آنزیم هایی که توانایی تجزیه و تبدیل کلسترول را داشته باشند یا آنزیم های خالص سازی شده از آنها کلسترول موجود در چربی های مواد غذایی را به ترکیباتی تبدیل می کنند که بی ضرر بوده و دارای جذب کمی در دستگاه گوارش می باشند . از مهمترین آنزیم های تبدیل کننده کلسترول ، آنزیم کلسترول اکسیداز است . این آنزیم کلسترول موجود در چربی را به ماده ای موسوم به کلستنون تبدیل می کند که کلستنون ترکیبی است که بر خلاف کلسترول یک ترکیب ضدچاقی است و هیچ ضرری برای بدن ندارد . مهمترین

۱

میکروارگانیسمهای مولد این آنزیم عبارتند از میکرو ارگانیسم های خانواده : Rodococcus، , Nocardia
Brevibacterium، Streptomyces و Peusodomonas

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.