فایل ورد کامل مقاله تولید زیست‌فناورانه کیتین از پوسته میگو با استفاده از آنزیم‌های تریپسین و فیسین


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله تولید زیست‌فناورانه کیتین از پوسته میگو با استفاده از آنزیم‌های تریپسین و فیسین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله تولید زیست‌فناورانه کیتین از پوسته میگو با استفاده از آنزیم‌های تریپسین و فیسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله تولید زیست‌فناورانه کیتین از پوسته میگو با استفاده از آنزیم‌های تریپسین و فیسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله تولید زیست‌فناورانه کیتین از پوسته میگو با استفاده از آنزیم‌های تریپسین و فیسین :

چکیده:

پوسته میگو منبع خوبی از کیتین به شمار می رود که این کیتین از طریق پیوندهای گلیکوزیدی به پروتئین ها باند شده است. فرایند جداکردن پروتئین برای استخراج کیتین، از طریق هضم قلیایی انجام می گیرد که باعث آسیب به محیط زیست و کاهش کیفیت کیتین حاصله می شود. در این تحقیق از آنزیم های تریپسین و فیسین به تنهایی و همراه با متا بی سولفیت سدیم جهت پروتئین زدایی و تهیه ی کیتین استفاده شد و در نهایت کیتین حاصله حاوی حدود %۵ و %۶ پروتئین بترتیب در نتیجه تیمار با ترکیب انزیم تریپسین و فیسین با متا بی سولفیت سدیم و حدود ۶ و ۷ درصد بدون تیمار با متا بی سولفیت سدیم بود که این میزان با هضم قلیایی ملایم باز هم کاهش یافت.

کلمات کلیدی: پوسته میگو، کیتین، هضم قلیایی، پروتئین زدایی، تریپسین، فیسین

مقدمه:

کیتین یک پلی ساکارید تشکیل شده از واحدهای N-acetyl-D-glucosamine با پیوند (۱-۴) می باشد که توسط پیوندهای گلیکوزیدی به پروتئین ها باند شده است و کاربردهای زیادی در علم شیمی، بیوتکنولوژی، کشاورزی، فرآیند غذا، مواد آرایشی، دامپزشکی، پزشکی، دندانپزشکی و; دارد.

روش های سنتی برای تهیه کیتین شامل کانی زدایی و پروتئین زدایی ضایعات با اسید و بازهای قوی مثل HCl و NaOH می باشد. استفاده از این مواد شیمیایی باعث دی استیلاسیون جزئی کیتین و هیدرولیز پلی مر می شوند و در نهایت محصولی با وزن ملکولی پائین تر با ویژگی های فیزیکو شیمیایی گوناگون و ناپایدار به دست می آید. این تیمارهای شیمیایی باعث آلودگی محیط زیست می شوند (۴)، همچنین باعث کاهش دی پلیمریزاسیون و کاهش کیفیت کیتین، آنومریزاسیون روی ساختار آن می شوند. بنابراین تولید بیولوژیکی کیتین توسط پروتئازها و کانی زدایی با اسید لاکتیک می تواند باعث کاهش آلودگی محیطی و دی پلیمریزاسیون و در نتیجه افزایش کیفیت کیتین حاصله گردد. هدف از این تحقیق تولید بیوتکنولوژیکی کیتین به وسیله آنزیم های تریپسین و فیسین از ضایعات میگو و بررسی خواص کیتین حاصله می باشد ۷)و۸و.(۹

مواد و روش ها :

پوسته میگو از میگو با نام علمی Penaeus semisulcatus (میگوی صورتی)، آنزیم های تریپسین و فیسین، لاکتیک اسید، سدیم هیدروکسید، متا بی سولفیت سدیم، بافر فسفات

تهیه کیتین :

-۱ آماده سازی پوسته ها برای تهیه کیتین:

بعد از شستشوی پوسته میگو با مقدار کافی آب، در دمای ۶۰ C به مدت ۲ ساعت خشک شده و توسط آسیاب به قطعات یکنواختی تبدیل گردید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.