فایل ورد کامل مقاله مدل‌سازی فرآیند حذف فنل با بهره‌گیری از آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم به روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله مدل‌سازی فرآیند حذف فنل با بهره‌گیری از آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم به روش سطح پاسخ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله مدل‌سازی فرآیند حذف فنل با بهره‌گیری از آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم به روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله مدل‌سازی فرآیند حذف فنل با بهره‌گیری از آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم به روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله مدل‌سازی فرآیند حذف فنل با بهره‌گیری از آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم به روش سطح پاسخ :

چکیده

در این تحقیق، استفاده مستقیم از شلغم برای حذف فنل از پساب صنعتی مورد بررسی قرار گرفت. فنل به عنوان یک ماده سمی در پساب بسیاری از صنایع یافت می شود. آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم می تواند به عنوان یک کاتالیزور مناسب در اکسید و پلیمریزه کردن ترکیبات آروماتیکی در حضور پراکسید هیدروژن عمل کند. طرح مرکب مرکزی برای تخمین اثر سه فاکتور موثر در فرایند حذف فنل شامل: مقدار شلغم (۹-۱ g/50 mL) ، پراکسید هیدروژن (۴۰-۱ mM) ، و پلی اتیلن گلایکول۳۵ کیلو دالتون (۰/۷-۰ g/L) استفاده شد. مدل درجه سه اصلاح شده برای طراحی صورت گرفته پیشنهاد شد و نتایج تا %۹۰ حذف فنل را در حضور پراکسیداز شلغم نشان دادند. این نتایج بیان کننده تصفیه آنزیمی به عنوان یک گزینه مناسب در مقایسه با روش های متداول می باشد. بنابراین شلغم به عنوان یک منبع نسبتا ارزان قیمت مد نظر قرار می گیرد.

کلمات کلیدی: پراکسیداز، شلغم، فنل، طرح مرکب مرکزی

مقدمه

پسابهای صنعتی یکی از مهم ترین آلایندههای محیط زیست می باشند. ترکیبات فنلی از مهمترین و شایعترین آلایندههای اتمسفر و منابع آبی به شمار میروند. فنلها در پساب بسیاری از صنایع مانند پالایشگاهها، کارخانههای کک سازی و پالایش قطران، فرآوری زغالسنگ و زغالشویی و مجتمعهای پتروشیمی وجود دارند. به منظور تیمار پسابهای حاوی ترکیبات فنلی، روشهای فیزیکوشیمیایی بسیاری مانند جذب، اکسیداسیون مرطوب، ازنزنی، روشهای فوتوکاتالیستی و غشایی به کار میروند ولی به علت هزینه عملیاتی بالا و امکان به وجود آمدن دیگر مواد آلاینده حدواسط در حین انجام این روشها، از صرفه اقتصادی و کارایی مناسبی برخوردار نیستند. روشهای زیستی به سبب کارایی بالا، تخریب کامل مواد آلاینده، ارزان بودن و بازدهی مناسب عمدتاً مورد توجه هستند. آنزیمها در بسیاری از فرایندهای تصفیه برای حذف برخی آلودگیهای خاص به کار میروند. تعدادی از آنزیمهای اکسیدکنندهی حاصل از باکتریها، قارچها و گیاهان نقش مهمی در تصفیه بر عهده دارند .[۱] پراکسیدازها بر روی مواد آلودهکنندهی سخت عمل می کنند و باعث تبدیل آنها به مواد دیگر و تصفیهی بهتر می شوند. مزایای روشهای تصفیهی آنزیمی

در مقایسه با روشهای کلاسیک و سنتی عبارت است از: امکان حذف مواد سخت، امکان انجام عملیات در غلظتهای کم و زیاد از مواد آلودهکننده در محدوده های متفاوت pH، دما و شوری و نهایتا کنترل آسانتر فرایند. فنل ها در اثر واکنش با آنزیم، به رادیکال های فنوکسی تبدیل می گردند که با واکنش های تکمیلی پس از آن، اولیگومرها و پلیمرهای کمتر سمی تولید می شوند و به دلیل انحلال کم این ترکیبات در آب، به راحتی جدا می شوند. پراکسیداز ترشحی گیاهی از گونه های مختلفی از گیاهان شامل ترب کوهی، شلغم، تنباکو، گندم، گوجه فرنگی، پوسته دانه لوبیای سبز، جو و بادام زمینی بدست می آید. در این تحقیق طراحی آزمایش به کمک روش سطح پاسخ برای بررسی اثر سه فاکتور موثر مقدار آنزیم، غلظت پراکسید هیدروژن و غلظت پلی اتیلن گلایکول بر واکنش حذف فنل انجام شد .[۵]

مواد و روش ها

در این تحقیق از فنل به عنوان سوبسترای آنزیمی استفاده شد. پساب سنتزی با غلظت فنل ۱ mM مورد آزمایش قرار گرفت. شلغم به عنوان منبع آنزیم پراکسیداز، فنل ۹۹ درصد، پراکسید هیدروژن ۳۰ درصد وزنی به حجمی، پلی اتیلن گلایکول ۳۵۰۰۰ ۱ دالتون، سدیم فسفات بدون آب، سدیم فسفات هفت آبه، بی کربنات پتاسیم برای تهیه بافر، -۴آمینو آنتی پیرین و پتاسیم فروسیانید (K3[Fe(CN)6]) و سدیم آزید برای توقف واکنش آنزیمی از شرکت مرک۲ تهیه شدند.
روش ها

تعیین مقدار پروتئین و اندازه گیری فعالیت آنزیم: در این آزمایش میزان پروتئین موجود در شلغم به کمک روش بردفورد اندازه گیری شد. مقدار فعالیت آنزیم نیز به کمک روش رنگ سنجی تعیین شد. در این آزمایش از معرف های -۴آمینوآنتی پایرن، فنل و پراکسید هیدروژن به عنوان سوبسترا و بافر فسفات در ۷/۴ pH در دمای۲۵ درجه سانتیگراد استفاده شد. نرخ مصرف پراکسید هیدروژن با اندازه گیری تغییرات جذب محلول در طول موج ۵۱۰ نانومتر محاسبه شد .[۲]

محاسبه غلظت فنل: غلظت فنل نیز توسط روش رنگ سنجی تعیین شد. به واسطه واکنش -۴آمینوآنتی پایرن با پتاسیم فروسیانید در حضور فنل محصول رنگی به تدریج ایجاد می شود. پس از ۷ تا ۸ دقیقه مقادیر جذب نوری در طول موج ۵۱۰ نانومتر قرائت

۱ PEG 2 Merck

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.