فایل ورد کامل مقاله معرفی گیاه کینوا (دانه مادر) با تنوع ژنتیکی گسترده به‌عنوان محصولی مغذی در ایران


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله معرفی گیاه کینوا (دانه مادر) با تنوع ژنتیکی گسترده به‌عنوان محصولی مغذی در ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله معرفی گیاه کینوا (دانه مادر) با تنوع ژنتیکی گسترده به‌عنوان محصولی مغذی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله معرفی گیاه کینوا (دانه مادر) با تنوع ژنتیکی گسترده به‌عنوان محصولی مغذی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله معرفی گیاه کینوا (دانه مادر) با تنوع ژنتیکی گسترده به‌عنوان محصولی مغذی در ایران :

کینوا Chenopodium quinoa willd (Quinoa) گیاهی است بومی کوههای آند در بولیوی، شیلی و پرو که برای دانه

کشت میشود ولی از برگهای جوان آن هم به صورت سبزی تازه و یا پخته استفاده میشود. دانه کینوا کم حجم و بسیار خوش هضم بوده و یک منبع غنی از پروتئین، آهن، منیزیم، فیبر، فسفر، و ویتامین B2 میباشد ، در مقایسه با غلات متداول از میزان پروتئین بالاتر و تعادل اسید آمینهای مطلوبتری برخوردار است. ارزش غذایی کینوا به وسیله سازمان خوار و بار جهانی با شیر خشک مقایسه شد. با توجه به اینکه ایران کشوری وسیع با جمعیتی رو به افزایش است تامین نیاز غذایی مردم با استفاده از پتانسیل تولید محصولات زراعی و گیاهان جدید از مهمترین وظایف بخش کشاورزی به شمار میرود. در این مقاله با توجه به اقلیمهای آب و هوایی متنوع
کشور ایران و تنوع ژنتیکی بالایی که بین مورفوتیپهای موجود در ایران وجود دارد تلاش برای سازگاری و شناساندن این گیاه

ارزشمند به کشور تشریح می شود. این امر میتواند گام مؤثری در جهت تامین امنیت غذایی، بهبود وضع تغذیه و کاهش آسیبهای ناشی از کمبود عناصر غذایی مورد نیاز در جیره غذایی مردم باشد. کینوا در سال ٌَََ برای اولین بار در ایران کشت شد و تولید محصول نمود. اکنون تحقیقاتی در جهت بررسی سازگاری گیاه در مناطق مختلف و تعیین نیازها و سایر ویژگیهای زراعی و فنولوژی آن در دست انجام است که نتایج مثبتی نیز حاصل شده است.

واژگان کلیدی: تنوع، کینوا ایران، امنیت غذایی، گیاه نو، محصول مغذی.

مقدمه

با توجه به اینکه ایرن کشوری پهناور با جمعیتی عظیم و روبه افزایش میباشد، بحث تأمین غذا چه از بعد کمیت و چه از بعد

کیفیت مواد غذایی همواره مورد توجه قرار داشته است. محصولات کشاورزی نقش پایهای و اساسی درجیره غذایی مردم ایران را تشکیل میدهند. و از آنجایی که افزایش سطح زیر کشت از این بیشتر مقدور نمیباشد، از مهمترین وظایف بخش کشاورزی خصوصا

شاخه تحقیقات کشاورزی، افزایش عملکرد و کیفیت گیاهان موجود و همچنین وارد و سازگار کردن گیاهان خارجی ارزشمند و متناسب برای شرایط اکولوژیکی و نیازهای غذایی ایران میباشد

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.