فایل ورد کامل ترجمه پژوهشی درباره یک مقاله ورزشی و تحلیل مفاهیم علمی و کاربردی آن در حوزه ورزش


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل ترجمه پژوهشی درباره یک مقاله ورزشی و تحلیل مفاهیم علمی و کاربردی آن در حوزه ورزش دارای ۸۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل ترجمه پژوهشی درباره یک مقاله ورزشی و تحلیل مفاهیم علمی و کاربردی آن در حوزه ورزش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل ترجمه پژوهشی درباره یک مقاله ورزشی و تحلیل مفاهیم علمی و کاربردی آن در حوزه ورزش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل ترجمه پژوهشی درباره یک مقاله ورزشی و تحلیل مفاهیم علمی و کاربردی آن در حوزه ورزش :

Preface

This account of human nutrtion describes the basic facts in an clear andsimple way without the use of complicated details or much specialistlanguage. In the few places where more than this is necessary, elementaryexplanation are given. I believe that any averagely intelligent person willreadily gain a good knowledge of human nutrition from this book, which willalso be of value to students, teachers, nurses, doctors and healthprefessionals.

I would like to thank professors Anthony Angel and peter W. Andrews of theDepartment of Biomedical Scienc, University of shefiled, for the verygenerous facilities they provided during the several years it has taken to writethis book.Greald wiscman All the nenrgy needed for growth and repair of thebook. for ,usular activity of all kinds and for all the work done by cells comesfrom the metabolism of carbohydrate, fat, proten and alcohol. The numeriusother items of the diet, even though essenital for other reasons, do notprovide energy, although many are directly involved in the chemical reactionwhich vield enery (If the diet is adequate and properly balanced the energynormally comes chilfly from carbohydrate and fat, while most of the proteinis used for cell growth and repair. When there is not enough carbohydrateand fat, the protein is used for energy and is then not availabe for otherpurpoes. As dietary protein is generally less abundat than carbohydrate andfat and usually more expensive, using protein for energy is comparativelywastclit. In some communitics, however, there may be plentiful protein and itmay then be eaten in sufficient quantity to be used for both cell building andfor energy.

The intake of food is governed in health by the appetic which under ordinaryconditions controls the weitht of the body with remarkable precision. Manypeople taking only moderate care are able to keep their weight more or lessunchanged over several decades. If they take food in excess by only a smallamount, theat exvess energy can be disposed of as heat and thereby preventfat accumulation. This seems to work very efficiently in some people. It is,however, casy to over – ride the natural controlling mechanism and consumesubstantially more enery than is required. When this happens the excessenergy is stored in the body as fat.

During ageing there is a fall in the weight of the bones, due to loss ofminerals, plus a fall in the weight of the muscles, hence if the total bodywight remains constant there must be compensatory changes, mainly anincrease in the body fat.

Yhe ability of the body to override the mechanism which controls energyintake has survical value when the supply of food is unpredictable because itcnables fat to be accumulated when there is plenty of food and its energy tobe used later when food is scarce. How long a healthy adult can survicewithout food depends to a large extent on the fat stored: with adequatewater, prople have lived for many weeks. When people die during starvationthey often still have some fat in their body. They die because duringstarvation body protein is metabolised as well as body fat and it is the loss ofthe protein that is usually the cause of death.

.

.

.

همه‌ انرژی‌ موردنیاز برای‌ رشد و بازسازی‌ بدن‌ و اعم‌ از همه‌ انواع‌ فعالیتهای‌ عضلانی‌ ونیز برای‌ سلولها انجام‌ یمش‌ ود از متابولیسم‌ کربوهیدراتها – چربی‌ – پروتئین‌ و الکل‌ناشی‌ می‌شود. همه‌ نوع‌ کاری‌ که‌ توسط‌ چندین‌ مورد دیگر از مواد غذایی‌ حتی‌ آنهایی‌ که‌به‌ دلایل‌ دیگر ضروری‌ هستند، انرژی‌ فراهم‌ نمی‌کنند. هرچند بسیاری‌ از آنها مستقیماً دربازتابهای‌ شیمیایی‌ که‌ تولید انرژی‌ می‌کند درگیر هستند. اگر رژیم‌ غذایی‌ مناسب‌ بوده‌ وبطور صحیح‌ تنظیم‌ متعادل‌ نشده‌ باشد بطور طبیعی‌ بیشتر انرژی‌ از کربوهیدراتها وچربی‌ تأمین‌ می‌شود درحالیکه‌ اکثر پروتئین‌ها برای‌ رشد و بازسازی‌ سلولها به‌ کارمی‌روند. زمانی‌ که‌ کربوهیدرات‌ و چربی‌ بطور کافی‌ وجود نداشته‌ باشد پروتئین‌ جهت‌تأمین‌ انرژی‌ مصرف‌ می‌شود و لذا به‌ منظور برآورده‌ ساختن‌ اهداف‌ دیگر در دسترس‌نخواهد بود. همان‌ طور که‌ می‌دانیم‌ پروتئین‌ غذایی‌ نسبت‌ به‌ کربوهیدرات‌ و چربی‌ عموماًوفور کمتری‌ دارد و گرانتر است‌. استفاده‌ از پروتئین‌ به‌ منظور تأمین‌ انرژی‌ نسبتاً کارولخرجانه‌ای‌ است‌. در برخی‌ جوامع‌ با وجود این‌، ممکن‌ است‌ پروتئین‌ فراوان‌ باشد و لذا به‌مقدار کافی‌ مصرف‌ گردد و برای‌ هر دو هدف‌ ساخت‌ سلول‌ و تأمین‌ انرژی‌ استفاده‌ گردد.

جذب‌ غذا از نظر بهداشتی‌ توسط‌ میل‌ و اشتهایی‌ که‌ تحت‌ شرایط‌ معمول‌ وزن‌ بدن‌ را بادقت‌ قابل‌ ملاحظه‌ای‌ کنترل‌ می‌نماید تعیین‌ می‌شود و تحت‌ تأثیر قرار می‌گیرد. بسیاری‌ ازمردم‌ تنها به‌ طور متعادل‌ عهده‌دار می‌شود و قادرند وزنشان‌ را طی‌ چند دهه‌ کم‌ و بیش‌بدون‌ تغییر حفظ‌ نمایند. اگر آنها تنها یک‌ مقدار جزئی‌ اضافه‌ به‌ آن‌ غذا مصرف‌ نمایند. آن‌انرژی‌ اضافی‌ می‌تواند در معرض‌ گرما قرار گرفتن‌ و به‌ موجب‌ آن‌ از تجمع‌ چربی‌جلوگیری‌ نماید.

این‌ به‌ نظر می‌رسد که‌ در برخی‌ از مردم‌ بسیار مؤثر عمل‌ می‌نماید. با این‌ وجود آن‌ آسان‌است‌، تحت‌الشعاع‌ قراردادن‌ مکانیسم‌ و کنترل‌ قابلی‌ در مصرف‌ اساساً انرژی‌ بیشترنسبت‌ به‌ آنچه‌ که‌ لازم‌ است‌ زمانی‌ که‌ این‌ امر رخ‌ می‌دهد انرژی‌ مازاد در بدن‌ به‌ شکل‌چربی‌ ذخیره‌ می‌شود.

در طول‌ فرآیند پیرشدن‌، کاهش‌ وزن‌ استخوانی‌ به‌ علت‌ کاهش‌ مواد معدنی‌ علاوه‌ برکاهش‌ وزن‌ عضلات‌ وجود دارد از این‌ رو اگر وزن‌ کلی‌ بدن‌ ثابت‌ باقی‌ بماند باید تغییرات‌جبرانی‌ – اساساً افزایش‌ در چربی‌ بدن‌ – بوقوع‌ بپیوندد.

توانایی‌ بدن‌ جهت‌ فایق‌ آمدن‌ به‌ این‌ مکانیسم‌ که‌ جاذب‌ انرژی‌ را کنترل‌ می‌نماید (انرژی‌حیاتی‌ دارد) زمانی‌ که‌ تأمین‌ غذا غیرقابل‌ پیش‌بینی‌ است‌ زیرا آن‌ چربی‌ را قادر می‌سازدکه‌ وقتی‌ مقدار زیادی‌ غذا وجود دارد تجمع‌ یابد و انرژی‌ آن‌ زمانی‌ که‌ غذا به‌ حد کافی‌موجود نیست‌ مصرف‌ گردد. این‌ که‌ افراد بالغ‌ تا چه‌ مدت‌ بطور سالم‌ می‌توانند بدون‌مصرف‌ غذا (که‌ معمولاً وقتی‌ چربی‌ زیادی‌ وجود داشته‌ باشد آب‌ کاهش‌ می‌یابد) باقی‌بمانند تا اندازه‌ زیادی‌ به‌ چربی‌ تجمع‌ یافته‌ بستگی‌ دارد که‌ به‌ همراه‌ آب‌ کافی‌ افراد تاهفته‌های‌ بسیاری‌ زنده‌ مانده‌اند.

وقتی‌ که‌ مردم‌ در طول‌ دوره‌ گرسنگی‌ کشیدن‌ می‌میرند آنها اغلب‌ هنوز مقداری‌ چربی‌ دربدنشان‌ دارند. یکی‌ از دلایلی‌ که‌ اینها می‌میرند این‌ است‌ که‌ پروتئین‌ بدنشان‌ هم‌ مانندچربی‌ متابولیزه‌ می‌شود دلیل‌ مردن‌ آنها کمبود پروتئین‌ است‌. قبل‌ از اینکه‌ پروتئین‌های‌بدن‌ شما تمام‌ شود شما خود تمام‌ شده‌اید) آنها می‌میرند به‌ دلیل‌ اینکه‌ در طول‌ مرحله‌گرسنگی‌ کشیدن‌ پروتئین‌ بدن‌ و نیز چربی‌ بدن‌ متابولیزه‌ می‌شود و آن‌ کاهش‌ پروتئین‌است‌ که‌ معمولاً سبب‌ مرگ‌ می‌شود. کنترل‌ وزن‌ بدن‌ در فصل‌ ۲ مورد بحث‌ قرار می‌گیرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.