فایل ورد کامل تحقیق مطالعه آیین کار و روش چیدمان کالا در سردخانه مواد غذایی و بررسی استانداردهای نگهداری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق مطالعه آیین کار و روش چیدمان کالا در سردخانه مواد غذایی و بررسی استانداردهای نگهداری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق مطالعه آیین کار و روش چیدمان کالا در سردخانه مواد غذایی و بررسی استانداردهای نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق مطالعه آیین کار و روش چیدمان کالا در سردخانه مواد غذایی و بررسی استانداردهای نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق مطالعه آیین کار و روش چیدمان کالا در سردخانه مواد غذایی و بررسی استانداردهای نگهداری :

هدف
هدف از تدوین این آئین کار تعیین روش چیدن مواد غذائی مختلف در سالنهای نگهداری سردخانه ( اعم از بالای صفر و زیر صفر ) می‏باشد که در آن از باکس پالت box pallet 1 لیف تراک۲ استفاده می‏شود .
۲ – دامنه کاربرد
این آئین کار در مورد روش چیدن کالا برای نگهداری مواد غذائی مختلف با توجه به توان سرمازایی تجهیزات سردخانه برای نگهداری کالاهای معین در شرایط مناسب ( دما , رطوبت نسبی , سرعت گردش هوا و حجم جابجائی آن ) کاربرد دارد .
۳ – تعاریف و اصطلاحات
در این آئین کار واژه‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر بکار برده می‏شود :
۳ – ۱ – سردخانه مواد غذائی – به آیین کار شماره ۱۶ – ۱۸۹۹ ایران ( ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی , بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی ) مراجعه شود .
۳ – ۲ – توان سرمازائی تجهیزات سردخانه – به آیین کارهای شماره ۱۶ – ۱۸۹۹ و ۲۷۲۰ ایران ( محاسبه بار برودتی سردخانه مواد غذائی ) مراجعه شود .
۳ – ۳ – دما – به استاندارد شماره ۲۱۹۹ ایران ( شرایط فیزیکی نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه و روش اندازه‏گیری آنها ) و آیین کار شماره ۳۰۳۸ ایران ( آیین کار اندازه‏گیری دمای مواد غذائی منجمد ) مراجعه شود .
۳ – ۴ – رطوبت نسبی – به استانداردهای شماره ۲۱۹۹ و ۶۹۲ ایران ( گوشت , ماهی , ماکیان و تخم مرغ ) مراجعه شود .
۳ – ۵ – گردش هوا – به استاندارد شماره ۲۱۹۹ ایران مراجعه شود .
۳ – ۶ – باکس پالت عبارتست از نوعی قفسه پایدار به منظور گذاشت و برداشت مواد غذائی ( مانند شکل شماره .۱)۳

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.