فایل ورد کامل تحقیق مطالعه علمی گیاه سیب‌زمینی و بررسی اهمیت آن در تغذیه، کشاورزی و صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
3 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق مطالعه علمی گیاه سیب‌زمینی و بررسی اهمیت آن در تغذیه، کشاورزی و صنایع غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق مطالعه علمی گیاه سیب‌زمینی و بررسی اهمیت آن در تغذیه، کشاورزی و صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق مطالعه علمی گیاه سیب‌زمینی و بررسی اهمیت آن در تغذیه، کشاورزی و صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق مطالعه علمی گیاه سیب‌زمینی و بررسی اهمیت آن در تغذیه، کشاورزی و صنایع غذایی :

شرایط آب و هوایی
سیب زمینی محصول فصل خنک ، روز بلند و حساس به سرما است . به علت تطابق این گیاه به شرایط آب وهوایی مختلف ، تولید آن د رکلیه کشورهای دنیا گسترش پیدا کرده است . سیب زمینی بر اساس منشأ پیدایش ( ارتفاعات آمریکای جنوبی ) طالب آب و هوای خنک ومرطوب است . معهذا پراکندگی کشت این گیاه دراقصی نقاط جهان نشان می دهد که بر اثر اصلاح نبات ارقامی حاصل شده اند که در هر نوع آب و هوایی حتی در نزدیکی قطب شمال که بیش از ۶ تا ۸ هفته زمین خالی از یخبندان نیست با جوانه زدن قبلی آنها کشت می گردند . حداکثر کشت در ارتفاعات بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ متر امکان پذیر است . دمای مناسب برای رشد و نمو بین ۱۶ تا ۲۱ درجه و در زمان تولید غده ۱۲ درجه سانتیگراد است . دمای بیش از ۲۰ درجه در خاک مقدار محصول را کاهش داده و در ۲۹ سانتیگراد تولید غده متوقف می شود . جوانه زدن و سبز شدن غده ها در دمای ۸ تا ۱۰ درجه سانتیگراد انجام می گیرد . دمای اپتیمم کمی بالاتر است .
دمای زمین به طور متوسط در اثنای دوره اصلی رشد و نمو حدود ۱۷ درجه سانتیگراد است و میزان مناسب دمای هوا در روز حدود ۲۰ و در شب بین ۱۲ تا ۱۴ درجه سانتیگراد است . رشد و نمو در دمای بیش از ۲۶درجه سانتیگراد متوقف می شود . هر قدر زمین سبک تر باشد . به بارندگی و طوبت هوای زیادتری نیاز است . عمق آبهای زیرزمینی نیز باید در حد متعارفی باشد . حداکثر عملکرد محصول در مناطقی وجود می آید که دارای تابستان طولانی و پراکندگی مناسب باران باشد . پراکندگی مناسب باران به ویژه در زمان نیاز حداکثر گیاه یعنی پس از گل دادن دارای اهمیت ویژه ای است .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.