فایل ورد کامل تحقیق بررسی شیر و فرآوردههای لبنی و تحلیل نقش آنها در تغذیه و صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق بررسی شیر و فرآوردههای لبنی و تحلیل نقش آنها در تغذیه و صنایع غذایی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق بررسی شیر و فرآوردههای لبنی و تحلیل نقش آنها در تغذیه و صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق بررسی شیر و فرآوردههای لبنی و تحلیل نقش آنها در تغذیه و صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق بررسی شیر و فرآوردههای لبنی و تحلیل نقش آنها در تغذیه و صنایع غذایی :
جیره غذایی انسان میباشند که از لحاظ ارزش غذایی از کلسیم، فسفر، ویتامینهای مورد نیاز و پروتئین، غنی هستند. پروتئین موجود در شیر و فرآوردههای آن در مقایسه با منابع دیگر پروتئینهای حیوانی و گیاهی ارزانتر و از ارزش بیولوژیکی بالایی برخوردار هستند. در کشورهای صنعتی افزایش تولید شیر و توسعه صنایع تبدیلی، تأثیر بهسزایی در میزان مصرف شیر و فرآوردههای آن داشته، به طوری که مصرف سرانه یک اروپایی به ۳۰۰ کیلوگرم شیر در سال میرسد. در ایران با توسعه دامداری ها و صنایع تبدیلی شیر، مصرف سرانه شیر و فرآوردههای لبنی نسبتاً افزایش یافته است و باید اشاره نمود که این محصول نسبتاً ارزان و غنی از مواد مغذی میباشد. شیر و فرآوردههای آن سرشار از ویتامینهای محلول در آب هستند که تقریباً میتواند تمام ویتامین موردنیاز بدن را تأمین کنند. شیر حاوی ویتامینهایA ،K، E ،D ویتامینهای محلول در چربی و مواد معدنی است که مهمترین آن کلسیم میباشد. مفیدترین منبع کلسیم در میان موادغذایی، شیر و فرآوردههای آن است که ۸۵ درصد کلسیم رژیم غذایی کشورهای توسعه یافته را تشکیل میدهد. سترون کردن شیر در درجههای حرارتی بالا و روش های معمولی پاستوریزه و هموژنیزه تأثیری در میزان کلسیم آن نمیگذارد. اهمیت مصرف مواد لبنی وقتی بیشتر آشکار میشود که بدانیم کلسیم پس از آهن دومین مادهای است که در ایران کمبود آن در رژیم غذایی افراد مشاهده شده است. همچنین شیر به لحاظ ارزش پروتئینی از اهمیت ویژهای در بین موادغذایی برخوردار است و به لحاظ اقتصادی نیز جهت تأمین پروتئین مورد نیاز بدن استفاده از شیر مقرون به صرفه میباشد. قابل ذکر است میزان ارزش غذایی یک لیتر شیر بیشتر از ۲۰۰ گرم گوشت میباشد. جدول ۱ مقایسه ترکیبات شیمیایی یک لیتر شیر با ۲۰۰ گرم گوشت گاو را نشان میدهد سرانه مصرف شیر به طور متوسط در کشور ما کمتر از میزان پیشنهادیFAO وWHO میباشد (نتایج بررسی مصرف سرانه خانوارهای شهر تهران) میزان توصیه شده شیر و لبنیات برای یک فرد بالغ در روز شامل یک لیوان( ۰۴۲ cc) شیر یا ماست، ۳۰ گرم پنیر و یا ۵/۱ لیوان بستنی است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 