فایل ورد کامل مقاله بررسی کود شیمیایی اوره و تحلیل نقش آن در افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله بررسی کود شیمیایی اوره و تحلیل نقش آن در افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله بررسی کود شیمیایی اوره و تحلیل نقش آن در افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله بررسی کود شیمیایی اوره و تحلیل نقش آن در افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله بررسی کود شیمیایی اوره و تحلیل نقش آن در افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی :

۰مقدمه
اوره یکی از کودهای شیمیائی ازتی است که از سوی ریشه و برگ گیاه جذب میگردد. بصورت جامد و محلول بکار می رود و بیش از کودهای ازتی دیگر کاربرد دارد.
اوره به دو شکل پریل ۱ و گرانول ۲ به بازار عرضه میگردد.
این کود به دو صورت زیر تهیه و عرضه می شود:
-۱روکش دار
-۲بدون روکش
-۱هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها، بسته بندی، نشانه گذاری، نمونه برداری و روشهای آزمون کود اوره میباشد.
-۲تعاریف و اصطلاحات
در این استاندارد واژه ها و اصطلاحات با تعاریف زیر بکار برده میشود.
-۱-۲اوره (Urea): ماده شیمیائی با فرمول۲( NH2) Coمی‏باشد.
-۲-۲بیوره (Biuret): ماده شیمیائی است با فرمول (Co – NH – Co- NH2– NH2) که برای گیاهان سمی می‏باشد.
-۳-۲نم (Moisture): به آب موجود در کود اوره گفته می شود.
-۴-۲اوره روکش دار (Coated Urea): به اوره‏ای گفته می‏شود که رویه آن با ماده یا موادی برای کاهش جذب رطوبت پوشانده می‏شود.
-۵-۲پریل (Prill): دانه‏های گرد با قطر ۱-۳میلیمتر.
-۶-۲گرانول (Granule) : دانه‏های ساچمه ای با قطر ۲-۴میلیمتر.
-۷-۲وزن مخصوص ظاهری (bulk Density) : وزن حجم معینی از کود اوره میباشد.
-۳ویژگیها
-۱-۳ویژگیهای ظاهری کود اوره:
-۱-۱-۳رنگ: اوره بدون روکش باید به رنگ سفید صدفی باشد. رنگ اوره پوشش دار بستگی به رنگ ماده روکش دهنده دارد.
-۲-۱-۳روان بودن: اوره باید در هنگامی که روی سطح افقی ریخته می شود بصورت دانه های ریز روان پراکنده گردد. در صورتی که دانه ها به صورت به هم چسبیده یا کلوخه شده باشند در آن صورت باید با فشار کم انگشتان به آسانی از هم جدا شوند.
-۲-۳ویژگیهای پایه ای کود اوره باید مطابق جدول شماره ۱باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.