فایل ورد کامل مقاله بررسی بستهبندی ماهی و فرآوردههای دریایی با استفاده از آتمسفر تغییر یافته و تحلیل اثرات آن بر کیفیت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله بررسی بستهبندی ماهی و فرآوردههای دریایی با استفاده از آتمسفر تغییر یافته و تحلیل اثرات آن بر کیفیت دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله بررسی بستهبندی ماهی و فرآوردههای دریایی با استفاده از آتمسفر تغییر یافته و تحلیل اثرات آن بر کیفیت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله بررسی بستهبندی ماهی و فرآوردههای دریایی با استفاده از آتمسفر تغییر یافته و تحلیل اثرات آن بر کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله بررسی بستهبندی ماهی و فرآوردههای دریایی با استفاده از آتمسفر تغییر یافته و تحلیل اثرات آن بر کیفیت :
بخشی از فهرست فایل ورد کامل مقاله بررسی بستهبندی ماهی و فرآوردههای دریایی با استفاده از آتمسفر تغییر یافته و تحلیل اثرات آن بر کیفیت
فصل۱-منشاء تاریخی پنیر……………………………………………………………………….
فصل۲- مروری بر خط تولید…………………………………………………………………..
فصل۳-مروری بر HACCP در صنایع شیر………………………………………………
فصل۴-بررسی CCP، کنترل و ارزیابی مراحل مختلف تولید……………………..
فصل۵-خلاصهای از خط تولید و CCPها و آزمونها، کنترلهای انجام شده و چگونگی رفع خطرات احتمالی……………………………………………………………
فرآورده های دریایی(ماهی آب شیرین و آب شور، نرم تنان و سخت پوستان) که بعنوان غذا استفاده می شوند فوق العاده فساد پذیر هستند. معمولاً فرآورده های دریایی تازه صید شده در طبیعت آلوده به میکرب هستند. بطور سنتی آب دریا یا آب نمک یخ زده یا سرد شده برای به تأخیر انداختن شروع فساد میکربی محصولات دریایی استفاده میشود. در این فصل نتایج تحقیقات منتشر شده درباره استفاده از آتمسفر تغییر یافته و یا کنترل شده به منظور افزایش عمر نگهداری فرآورده های دریایی که در دمای پایین نگهداری می شوند، بررسی خواهد شد. نگرانی های مربوط به قابلیت رشد میکرو ارگانیسم سرماپرور کلستریدیون بوتولینوم، انواع B و E و تولید سم در محصولات دریایی بسته بندی شده با آتمسفر تغییر یافته بوسیله آن نیز بحث خواهد شد.
پیشرفتهای گذشته و حال
بمنظور تشریح فواید بالقوه بسته بندی فرآورده های دریایی با آتمسفر تغییر یافته، گزارشهای علمی موجود در مورد ماهی های طبیعی و پرورشی، نرم تنان و سخت پوستان بررسی خواهد شد. تا حدود سال ۱۹۸۱، گزارشات مربوط به مزایای نگهداری فرآورده های دریایی به روش بسته بندی با آتمسفر تغییر یافته در بررسی های انجام شده توسط براون و پارکین (Brown& Parkin) و ویل هلم (Wilhelm) تشریح گردیده است. بیشتر مطالعات اخیر را نیز جنی جرجیس، اسمیت و اسکورا (Skura) انجام داده اند. اخیراً راهبردهای استفاده شده در استرالیا در توسعه روشهای بسته بندی با آتمسفر تغییر یافته برای افزایش زمان نگهداری محصولات دریایی بوسیله برمنر و استاتام (Statham &Bremner) و قبل از آن توسط استاتام گزارش شده است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 