فایل ورد کامل تحقیق بررسی مفهوم کارخانه مواد غذایی و تحلیل نقش آن در تولید و ایمنی محصولات


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق بررسی مفهوم کارخانه مواد غذایی و تحلیل نقش آن در تولید و ایمنی محصولات دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق بررسی مفهوم کارخانه مواد غذایی و تحلیل نقش آن در تولید و ایمنی محصولات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق بررسی مفهوم کارخانه مواد غذایی و تحلیل نقش آن در تولید و ایمنی محصولات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق بررسی مفهوم کارخانه مواد غذایی و تحلیل نقش آن در تولید و ایمنی محصولات :

تاسیسات

سالن یا سالن های تاسیسات ( محل نصب دیگ های بخار , پمپ ها , فیلتر های اب , منابع گاز , کا رگاه های مختلف و غیره ) باید از ساختمان اصلی کارخانه جدا , ولی نزدیک به ان باشد تا اتلا ف انرژی به حدا قل برسد. درنصب لوله های ارتباطی بین واحد تاسیسا ت و کارخانه , ارتفاع باید طوری در نظر گرفت که کامیون های حمل ونقل بتوانند بدون اشکال از زیر انها عبور کنند . همچنین کلیه لوله هاباید متنا سب شرایط جوی محل , عایق پیچی شوند.

انبار ها

در یک کارخانه غذایی, بسته به نوع تولید ات , انبار های مختلفی ساخته می شوند که از ان جمله است:
۱ ) انبار مواد اولیه ( شیشه , قوطی , برچسب , انواع ادویه , شکر وغیره )
۲) انبار مواد شیمیایی ( سولفور ها , مواد رنگی , سوربات ها , سود سوز اور ,
مواد شست وشو و مواد ضدعفونی کننده وامثالهم )
۳) انبار وسایل یدکی و وسایل کوچک
۴) انبا وسایل تولید شده .
سهم هر یک از این انبار ها بستگی به نوع کار واحد تولیدی دارد . در کارخانه های کنسرو فراورده های فصلی , پیشنهاد می شود که سهم انبار فراورده های مختلف تولید شده , ۵۰ درصد ظرفیت کل تولید سال باشد, گر چه این فضا زیاد به نظر می رسد , ولی در بسیاری ازموارد اولیه وبسته بندی در مدت کوتاه , فضای اضا فی را بسیار مفید می سازد .برای انبار ها باید درهای بلند و بزرگ کامیون رو , پیش بینی شود و نصب دیوار های ضد اتش سوزی احتمل خطر وخرج بیمه را به مقدار قابل ملا حظه ای کم می کند. برای استفاده بهتر از فضای انبار لازم است ان را به بلو ک هایی خط کشی کرد و محل تقریبی هر محصول را تعین کرد. برای این منظور باید فراورده ها یی را که کمتر در انبار می مانند را در دسترس وفراورده ها یی را که می باید مدت ها در انبار بمانند در قسمت های عقب تر انبار قرار داد .دمای انبار در زمستا ننباید از صفر پایین تر برود , زیرا در غیر این صورت احتمال یخ زدگی که باعث شکسته شدن شیشه ها و فساد فیزیکی غذا ها( شکسته شدن کلوئیدی و جدا شدن سرم مدار مایع از جامد) می شود , زیاد خواهد بود . اختلا ف زیاد دما در روز های مرطوب , باعث نشت رطوبت روی کارتن ها و بسته های غذا یی شده و احتمال رشد کپک را بیشتر می کند و لذا در مواقع لزوم باید امکان گرم کردن انبارها وجود داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.