فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیها و خصوصیات یک کارخانه تولید مواد غذایی و بررسی استانداردهای آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیها و خصوصیات یک کارخانه تولید مواد غذایی و بررسی استانداردهای آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیها و خصوصیات یک کارخانه تولید مواد غذایی و بررسی استانداردهای آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیها و خصوصیات یک کارخانه تولید مواد غذایی و بررسی استانداردهای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله مطالعه ویژگیها و خصوصیات یک کارخانه تولید مواد غذایی و بررسی استانداردهای آن :
انتخاب محل
عواملی که باید در انتخاب یک محل برای احداث یک کارخانه در نظر گرفته شود
, بسته به نوع کارخانه متفاوت است.
مهم ترین عوامل مشترک در این مورد عبارتند از :
۱) وجود مواد اولیه از نوع مناسب وکافی که از نقطه نظر قیمت برای تولید کننده و کارخانه مقرون به صرفه باشد.
۲) با توجه به موضوع فعالیت , در دسترس بودن اب از نوع مناسب به میزان کافی.
۳) دسترسی به وسایل حمل ونقل از محل تولید به بازارهای اصلی .
۴) وجود کار گر وخدمات لازم با در نظر گرفتن نوع و فصول تولید.
۵) پیش بینی لازم برای فا ضلا ب با در نظر گرفتن قوانین موجود.
ا و لویت ها برای عوامل ذکر شده بستگی به نوع کا رخانه دارد . نزدیکی کارخانه به محل تولید مواد اولیه از این لحاظ مهم است که به تولید کننده اجازه می دهد که فرا ورده را تا رسیدن نهایی در مزرعه یا روی درخت باقی بگذارد .در نتیجه فراورده با بالا ترین درجه مرغوبیت به کار خانه می رسد . نیاز های ابی و فا ضلا ب کارخانه باید به دقت مطا لعه وبرای توسعه اینده کار خانه در نظر گرفته شود .
فاصله کارخانه از بازار اصلی مصرف و مواد ا ولیه , یکی از مسایل مهم برای هر کارخانه است . به طور کلی می توان گفت که فا صله کارخانه از مراکز تولید مواد اولیه اصلی ( مثلا گوجه فرنگی برای رب ومیوه بری کنسرو و غیره ) نباید از شعاع ۱۵۰ کیلومتری تجاوز کند , زیرا هزینه حمل ونقل به طور عجیبی به قیمت کل اضافه می شود .این فاصله برای بازار فروش فراورده نهایی نباید از ۳۰۰ کیلومتر تجاوز کند.
خصوصیات ساختمانی فضای لازم
برای ساختن یک کار خانه مواد غذا یی , باید فضای لازم برای خود کارخانه , انبا رها ومشتقات به اضافه پار کینگ مورد نیاز برای وسایل نقلیه وهمچنین وسعت لازم برای طرح توسعه اینده نیز در نظر گرفته شود .
قا نون خا صی برای تعین فضای هر کارخانه موجود نیست . ظرفیت قسمت تحویل فراورده های مواد اولیه باید حدود دو برابر قسمتی باشد که تولید یک روز در انجا جمع می شود . همچنین ارتفاع سقف یا سر پوش ها باید طوری باشد که برای تخلیه کامیون هااشکالی به وجود نیا ورد .
ظرفیت انبارها ی فراورده های نها یی باید حداقل ۵۰ درصد تولید فصل یا سال باشد . هم چنینلازم است فضای لازم برای برچسب زنی , فرا ورده های برگشت داده شده و فضای ا ضا فی برای تولید ازمایشی و غیره در نظر گرفته شود .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 