فایل ورد کامل تحقیق بررسی ترکیبات شیمیایی چای و تحلیل اثرات زیستی، تغذیه‌ای و صنعتی آن


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق بررسی ترکیبات شیمیایی چای و تحلیل اثرات زیستی، تغذیه‌ای و صنعتی آن دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق بررسی ترکیبات شیمیایی چای و تحلیل اثرات زیستی، تغذیه‌ای و صنعتی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق بررسی ترکیبات شیمیایی چای و تحلیل اثرات زیستی، تغذیه‌ای و صنعتی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق بررسی ترکیبات شیمیایی چای و تحلیل اثرات زیستی، تغذیه‌ای و صنعتی آن :

نخستین تحقیقات علمی درباره شیمی چای در سال ۱۸۲۷ انجام شده است که طی آن اودری نوعی آلکالوئید از چای استخراج کرد. این ماده تئین نامیده شد. چند سال پیش از این یعنی در سال ۱۸۲۰، رونگه در آلمان از قهوه آلکالوئیدی به دست آورده بود که آن را تحت عنوان کافئین معرفی کرد. بعدها مشخص گردید این دو ماده در واقع یکی هستند و فقط منشاء متفاوتی دارند. کافئین، متیل¬گزانتینی تلخ مزه با فرمول شمیایی C8H10N4O2است. مقدار کافئین در قسمتهای مختلف گیاه متفاوت است اما متوسط آن حدود ۳ درصد است. چای علاوه بر کافئین حاوی مقادیر اندکی تئوفیلین و تئوبروم است(۴). همچنین تحقیقات نشان داده است میزان کافئین در طول دوره رشد متغیر است. سوزوکی و همکاران (۱۹۹۱) نشان دادند مقدار کافئین از شروع رشد در اواخر مارس (ابتدای بهار) تا جولای (اوایل تابستان) به طور مرتب افزایش می-یابد و بعد از آن دچار کاهش می¬شود(۹۵). ازدمیر و همکاران (۱۹۹۳) نیز نشان دادند میزان کافئین از چین اول تا چین آخر به طور مرتب کاهش می¬یابد(۷۴).
در بین ترکیبات مختلف چای، کاتشینها اهمیت ویژه¬ای دارند. کاتشینها زیر مجموعه ترکیبات فلاوونوئیدی هستند. فلاوونوئیدها به همراه اسیدهای فنلی، لیگنانها و استیلبنها گروه بزرگی از مواد شیمیایی به نام پلی¬فنلها را به وجود می¬آورند. اثر بازدارندگی فلاوونوئیدها در جلوگیری از پراکسایش لیپیدها(۸۲)، به دام اندازی رادیکالهای آزاد(۳۷)، گیرندگی یونهای آهن(۶۳) و غیر فعال کردن آنزیم لیپوکسیژنازگزارش شده است(۴۶،۸۱).
کاتشینها بر خلاف سایر فلاوونوئیدها معمولا به شکل غیرگلیکوزیدی و یا به شکل استر شده با اسید گالیک مشاهده می¬شوند

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.