فایل ورد کامل مقاله بررسی کارخانه کشت و صنعت شمال و تحلیل نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله بررسی کارخانه کشت و صنعت شمال و تحلیل نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی دارای ۱۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله بررسی کارخانه کشت و صنعت شمال و تحلیل نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله بررسی کارخانه کشت و صنعت شمال و تحلیل نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله بررسی کارخانه کشت و صنعت شمال و تحلیل نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی :

بخشی از فهرست فایل ورد کامل مقاله بررسی کارخانه کشت و صنعت شمال و تحلیل نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی

مقدمه : ۱
پیشگفتار
تاریخچه روغن نباتی در ایران
فصل اول
۱-۱ تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال
۱-۲ تولیدات اصلی جانبی کارخانه کشت و صنعت
۱-۳ شرح تولیدات اصلی و جانبی
۱-۴ محصولات جانبی کارخانه های روغن کشی
۱-۵ ترکیبات شیمیائی چربیها در روغنها
۱-۶ مراحل تهیه رغن های نباتی
۱-۷ علت هیدروژناسیون
۱-۸ مراحل واکنش هیدروژناسیون
۱-۹ جزئیات مراحل و دستگاهها
۱-۱۰ نقش گاز
۱-۱۱ تعریف کاتالیست
۱-۱۲ فاکتورهای مهم در هیدروژناسیون
۱-۱۳ سه نوع هیدروژنه کردن

فصل دوم: درباره دانه روغنی لوبیا
۱-۲ تبدیل لوبیای سویا به روغن
۲-۲ ذخیره سازی
۳-۲ مراحل آماده سازی
۴-۳ استخراج
۵-۲ حلال گیری
۶-۲ صمغ گیری و جدا کردن لستین
۷-۲ تبدیل فرآورده های روغنی
۸-۲ تصفیه قلیائی
۹-۲ بی رنگ کردن
۱۰-۲ هیدروژناسیون
۱۱-۲ بی بو کردن
۱۲-۲ فرآورده های روغنی سویا
۱۳-۲ کاربرد پروتئین های سویا
۱۴-۲ حلالیت ایزوله
۱۵-۲ دناتوراسیون
۱۶-۲ ترکیب اسید آمینه
۱۷-۲ لوبیای سویا کامل
۱۸-۲ فراورده های پروتئینی لوبیای سویای فراینده شده
۱۹-۲ دستگاه جداسازی
۲۰-۲ امولسیفیکاسیون
۲۱-۲ جذب چربی
۲۲-۲ جذب آب
۲۳-۲ بافت
۲۴-۲ تشکیل خمیر
۲۵-۲ تشکیل فیلم یا لایه نازک
۲۶-۲ کنترل رنگ
۲۷-۲هوادهی

روغنها و چربیها از زمانهای بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده است. که یک گرم آن در حدود ۲/۹ کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر خواهد داشت.
با تغییر ساختار اجتماعی در دورانی که ما در آن زندگی می کنیم ، دگرگونی و چگونگی تولید مواد مورد نیاز جامعه به خصوص مواد غذایی امری اجتناب ناپذیر است در حال حاضر با توسعه کشت دانه ها و میوه های روغنی فقط ۱۵ % از نیاز چربی و روغن مصرفی مردم را می توانیم تامین نمائیم. از این جهت باید میزان قابل ملاحظه ای روغن خام از خارج وارد کشور شود ، لذا برای افزایش راندمان استخراج روغن از منابع روغن و تصفیه روغن نیاز به تکنولوژی جدید روغن می باشد.
در کشورهای صنعتی یک نفر در طول عمر خود در حدود ۳ تن روغن و چربی مصرف می کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رویت موجود در مواد غذایی مانند پنیر ، سوسیس ، کالباس ، گوشت و نظیر اینها می باشد.
اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران
غذا مسئله مهمی است که نیاز انسانها را برطرف می کند. کار اساسی کشاورزان و کارخانه های صنایع غذایی این است که نیاز مواد غذایی انسانها را تامین کنند. با توجه به افزایش رشد جمعیت در جهان نیاز به مواد غذایی نیز افزایش می یابد و همزمان باید تقاضای مواد غذایی مورد نیاز مردم با امکانات و شرایط موجود تامین شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.