فایل ورد کامل مقاله مطالعه روشهای شناسایی باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا در مواد غذایی و بررسی اهمیت آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله مطالعه روشهای شناسایی باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا در مواد غذایی و بررسی اهمیت آن دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله مطالعه روشهای شناسایی باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا در مواد غذایی و بررسی اهمیت آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله مطالعه روشهای شناسایی باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا در مواد غذایی و بررسی اهمیت آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله مطالعه روشهای شناسایی باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا در مواد غذایی و بررسی اهمیت آن :
جنس یرسینیا با پذیرفتن نامهای متعددی چون فلاوباکتریوم پسودومولئی، باکتریوم انتروکلی تیکا، پاستور لاپسودوتوبرکلوزیس، پاستور X و ژرم X نهایتا از سال ۱۹۷۴ از خانواده پاستور لاسه جدا و به همراه سه گونه اصلی یرسینیاپستیس، یرسینیا پسودوتوبرکلوزیس و یرسینیا انتروکلی تیکا بطور قطعی در خانواده آنتروباکتریا سه جای گرفت.
این باکتریها از جمله بیماری زاهای مشترک انسان و دام هستند و مهم ترین گونهای که نقش آن در بیماری زایی انسان از سال ۱۹۶۵ به اثبات رسیده است یرسینیا انتروکلی تیکا میباشد، شیر خام، گوشت، سبزیجات و آب میتواند بعنوان منبع آلودگی این باکتری مطرح باشد.
یرسینیا انتروکلی تیکا میتواند عامل بیماری معدی رودهای، آدنیت مزانتریک، اریتم گرهدار عفونت خونی و پلی آرتریت باشد. این ارگانیسم، کوکو باسیلی است گرم منفی، بدون کپسول، بیهوازی اختیاری بطول ۱-۳ میکرومتر و عرض ۰/۵ – ۰/۸ میکرومتر که حرکت آن فقط در دمای پائین تر از ۳۰ درجه سلسیوس به کمک فلاژلهای پیرامونی صورت میگیرد. دمای مناسب رشد آن ۲۸-۲۹ درجه سلسیوس PH مناسب آن ۷/۲ – ۷/۴ است و مانند اکثر آنتروباکتریاسهها گلوکز را بدون گاز تخمیر میکند و اکسیداز منفی است.
سروتیپهای جدیدی چون ۰:۱۳a; 13b, 0:4,32, 0:5,27, 0:21 بیماریزا تشخیص داده شدهاند. بیشترین سروتیپهای بیماریزا ۰:۳ ۰:۸, ۰:۹ میباشد.
از نظر سرولوژی آگلوتیناسیونهای متقاطع با ارگانیسمهایی مانند سالمونلا، بروسلا، شیگلا، اشری شیاکلی و ویبربو گزارش شده است.
۱ ـ هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش جداسازی و شناسایی یرسینیا انتروکلی تیکای بیماری زا برای انسان است . این روش در مورد فرآوردههای غذایی انسان و دام کاربرد دارد . ۲ ـ واژهها و تعاریف در این استاندارد واژهها با تعاریف زیر بکار میروند :
هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش جداسازی و شناسایی یرسینیا انتروکلی تیکای بیماری زا برای انسان است . این روش در مورد فرآوردههای غذایی انسان و دام کاربرد دارد .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 