فایل ورد کامل تحقیق مطالعه توصیههای بهداشتی در دوران بارداری و بررسی راهکارهای ارتقای سلامت مادر و کودک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق مطالعه توصیههای بهداشتی در دوران بارداری و بررسی راهکارهای ارتقای سلامت مادر و کودک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق مطالعه توصیههای بهداشتی در دوران بارداری و بررسی راهکارهای ارتقای سلامت مادر و کودک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق مطالعه توصیههای بهداشتی در دوران بارداری و بررسی راهکارهای ارتقای سلامت مادر و کودک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق مطالعه توصیههای بهداشتی در دوران بارداری و بررسی راهکارهای ارتقای سلامت مادر و کودک :
تغذیه در دوران بارداری:
تغذیه صحیح بیشترین اثر را بر سلامت جنین دارد. خانم هاى باردار مى توانند همان غذاهایى را که در دوران غیر باردارى مصرف مى نمودند در باردارى هم مصرف نمایند، اما باید مواظب باشند که غذاهاى مصرفى آنها حاوى تمام مواد لازم براى رشد جنین و سلامت مادر باشد. غذاى روزانه خانم باردار باید حاوى کلیه گروههاى غذایى باشد.
گروه هاى غذایى عبارتند از:
۱-غلات: این گروه منبع خوبى براى تولید انرژى است مانند انواع نان خصوصا نان سبوس دار، برنج، ماکارونى، جو ، گندم و ذرت.
۲-گوشت و جانشین هاى آن: این گروه غذایى پروتئین و آهن بدن راتامین مى کند و مواد غذایى موجود در این گروه براى خون سازى، تکامل سیستم عصبى ورشد جنین لازم است. مانند: انواع گوشت قرمز، مرغ، ماهى، تخم مرغ، انواع مغزها (گردو، بادام، پسته و فندق و…) انواع حبوبات (عدس، لوبیا، نخود و …)
۳-شیر و فرآورده هاى آن: مصرف این مواد ضمن تامین کلسیم بدن مادر، براى استخوان بندى جنین و شکل گیرى و استحکام دندانهاى او در آینده ضرورى است.علاوه بر کلسیم این گروه داراى مواد مغذى مانند انواع ویتامین هاى A و B مى باشد.
۴-سبزى ها و میوه ها: این گروه شامل سبزى ها مثل کاهو، هویج، گوجه فرنگى، سیب زمینى، جعفرى، و انواع میوه هاى تازه و خشک (توت خشک، کشمش، انجیر و …) است که حاوى ویتامین هاى مورد نیاز بدن و مقدارى آهن مى باشد.
مواد خوراکى که در دوران باردارى بهتر است از مصرف آنها خوددارى شود عبارتند از:
غذاهاى چرب و دیر هضم مانند غذاهاى سرخ کردنى، شیرینى ها، کیک هاى پرخامه و انواع ادویه
-غذاهاى پرنمک و شور
-مصرف زیاد چاى و قهوه
-مصرف نوشابه هاى الکلى (مطالعات نشان داده است که مصرف اینگونه نوشابه ها موجب بروز اختلالات و ناهنجاریهاى بسیارى در جنین مى گردد. )
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 